יום רביעי

linoy7

New member
יאאא../images/Emo99.gif איזה מתוקקקקק../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

בהצלחה במתכונת!

dark dumb

New member
איזה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo85.gif

אני כ"כ מקנא בך

eynav br

New member
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eize mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gam ani rotzaaaaaaaa titchadshi!!!!

HeNoOsH

New member
חופש מתכונת

לומדת להיסטוריה כל היום... =\ יום טוב :]

יום מהתחת

בקושי למדתי לאזרחות,ומחר יש מתכונת. אני מקווה לעשות עם עצמי משהו יעיל יותר בהמשך... מממ...ואין לי תוכניות חוץ מזה
אבל בקשר לשאלה שלך-לדעתי,עזוב אותך מיקוד. בד"כ בנושאים כאלו המיקודים שמוציאים נורא כלליים ונורא מצומצמים. וחוצמזה,המיקוד עצמו [הדף עם החומר המצומצם] ניתן לך עם עמודים מספר הלימוד. והבגרות מתבססת על הספר. אני אישית לומדת מהספר,במיקוד גם מופיעים העמודים לכל נושא וכ'. הוא קצת מאיים-אבל נורא קל ונכון ללמוד איתו. חפרתי
.

שנים לא נכנסתי לפה!

ב"ה יום חופש לפני בגרות בתושב"ע, יהיה טוב? כבר עברתי על כל החומר. יהיה בסדר, עוברים שוב. ושוב. ושוב. ושוב. אני אחיה?! לשאלה היומית-תלוי למה.

yaelush3

New member
=]

לא למדתי לתושב"ע אפילו קצת ומחר בגרות.. טוב,נו, יהיה טוב, נכון? ובקשר לשאלה- לא נראה לי.

moshe present

New member
קבלתי 97 במתכונת 003!!

:) אחריי ה65 במתכונת הקודמת :) אבל המורה שלי אמר שהמתכונת הייתה קלה מדי..יאללה מה אכפת לי העקר הציון טוב...לבגרות אני אתכונן עוד קצת... :):) חוצמזה יום בסיידר סיימתי ברבע לשתיים במקום להמשיך מבצפר למתנ"ס ולסיים בשמונה...אני אנצל את הזמן ללמוד ל005..נקווה שגם יש יילך לי...

כל הכבוד ../images/Emo13.gif

לי גם היה מתכונת ב-003 וקיבלתי 95 המכתונת השנייה ביום שישי, נקווה שלא יוריד לי

Efrat K

New member
אני לא מבינה את זה

למה לעשות 2 מתכונות אם בראשונה הצלחתם? חשבתי שמתכונת שנייה מיועדת לאלה שלא הצליחו ורוצים לשפר.

linoy7

New member
כי יש לנו בי"ס מטומטם../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

לפחות שלי...

למעלה