יום רביעי

Chemical Venom

New member
../images/Emo41.gif יום רביעי../images/Emo41.gif

היי אנשים... יום רביעי סוף סוף יש לי חופש! בקשר לשאלה יומית: שווה לקנות ספר מיקוד באזרחות? =]? חח

Simply Blonde

New member
אוהו את מי רואים פה../images/Emo11.gif

יומולדת לקטן שלי לאהוב שלי אההההה
המ יום לא משהו האמתי קמתי מוקדם בגלל טלפון מהמורה המעפנה שלי והיא אמרה לי שגם אני צריכה לבוא לפגישה עם היועצת המנהל ואיתה ועם אמי היקרה
ואני אתמול עוד ריחמתי על אמא לשי כל היום והרגשתי רע שאני עושה צרות. ועכשיו אני מרחמת על עצמי
היא אמרה לי לחשוב טוב על מה אני אומרת היום
ושיהיה קשה היום
אבל שזה מאהבה כן כן עשי טובה שתקי
בקטנה. המממממממ לא אכפת לי יומולדת של איתני וכלום לא יהרס

m i c k e y 15

New member
יום מבוזבז../images/Emo11.gif

באתי לשעתיים אדריכלות..ובהפסקה הודיעו לי שאין ספרות ושעתיים מתמטיקה.. ארר למה באתי חח ועוד מעט אני מתחילה לחרוש לתנךך אני חייבתת אחח זה מה זה לא בראש שליי [לא לומדת אזרחות..אין לי מושג..]

Keren I6

New member
תגידו לי מזל טוב../images/Emo9.gif

קיבלתי את הכלב אתמול,אחרי שנים של ציפייה שיהיה לי חבר כמו זה שישן עליי בדקות אלו. הוא בן חודשיים,פקינז בצבע לבן,עם כתם קטן בצבע בז' על הראש,והחלטתי לקרוא לו "שיין"(קפץ לי לראש,אבל זה נתון לשינוי..)
עכשיו הוא ישן,כי הוא גור והוא ישן מלא, אבל הוא כזה חמוד וקטן. אני אשתדל לכתוב פה כמו פעם,למרות שהשבוע הזה יהיה לי לחוץ,וגם אני לא מתכוונת להזניח את הגור,יש לי הרבה אחריות לקחת עליו. קיבלתי אותו ואני סוף סוף מאושרת,הוא מדהים ביופיו וגם חברותי שזה בלתי יאמן,רוצה כל הזמן ידיים,ממש כמו תינוק קטן! בתוך פחות מיום הספקתי להתאהב בו. הנה תמונה למי שלא מכיר,ככה הוא נראה (למרות שזה לא הוא,לא הספקתי להעביר את התמונות למחשב,אבל הוא נראה בדיוק ככה) הרגשה נהדרת
מאחלת לכל אחד אהבה כמו שהיצור המושלם הזה יודע לתת :) ובשורה התחתונה,יש לי מחר מתכונת במתמטיקה
נשארתי בבית כדי ללמוד,אבל אני לא ממש מצליחה להתרכז ואין לי ראש לכלום. אני אלמד ואשתדל,אבל אני די יודעת מה תהיה התוצאה
בהצלחה לכולם במתכונות ובבגרויות, לא להכנס ללחץ,תמיד אפשר לשפר!

HeNoOsH

New member
איזה מתוקקקקקקקקקקקק

הוא כזה חמוד ויפה!! אני גם רוצההה

Black Balloon

New member
איזה פשושששששששששש ../images/Emo99.gif

יו, איזה חמוד
בהצלחה במתכונת

Keren I6

New member
תודה לכם../images/Emo140.gif

כן,הוא נראה כמו בובה. לא האמנתי שקיים יצור אנושי כזה עד שראיתי אותו,הוא פשוט מושלם!

Keren I6

New member
מה מצחיק,סרח?../images/Emo3.gif

הכינוי שלך יותר מצחיק אם כבר

Keren I6

New member
הוא כמעט כמו יצור אנושי.

הוא יצור אנושי כזה
הוא מתנהג כמעט כמו אדם,ואם הוא היה יכול לדבר,אני בטוחה שהוא לא היה שונה מאדם באופי שלו. בעצם לו,הוא היה הרבה יותר טוב מאדם באופי שלו
אבל הנק' ברורה.

למעלה