טופ 20 - בנים

N e l y a

New member
אחרי צפייה חוזרת...

הורדתי וידאו באיכות קקה אז בדקתי ב HD ב Tube, וואלה, זאת היא... לא הפייבורטית שלי אבל יש לה קול טוב.

jess r

New member
../images/Emo58.gif ג'סטין ביבר משתלט על העולם

ערב מוזר מאוד. מאוד מאוד מוזר. אף אחד לא היה מזעזע, אף אחד לא היה מדהים, והשופטים כמעט ולא עיצבנו אותי. וההופעות, מהגרועה ביותר בעיני ועד לטובה: ג'ון פארק - ג'ון טוען שהשבוע הוא מנסה לא לחשוב על הווקאלס ולהתמקד באמינות וברגש. לא יודעת כמה הלך לו עם האמינות והרגש אבל חוסר ההתמקדות בווקאלס בהחלט פעל כמו שצריך - הוא זייף כל השיר, עשה הבעות פנים מוזרות למצלמה, נשף לתוך המיקרופון כל כמה שניות ונשמע כמו רקע לסרט פורנו קוריאני. מייקל - שופטי איידול יקרים - האם אלן צודקת והסאונד באולפן עד כדי כך שונה שהרשתם לעצמיכם להתעלם מכל הזיופים? מהגבוהים שלו - שנמשכו כל כך מעט זמן אבל הספיקו להיות כל כך מזעזעים? מהריקודים\ תנועות\ לא יודעת מה זה היה שלו שקראתם להם "נוכחות נהדרת על הבמה"? הוא בחר שיר נהדר - אבל זה היה הרבה יותר "Boy's world" מעולם של גברים. טודריק - איזה בנאדם מעצבן! "ואז הייתי השחור הראשון לשחק את התפקיד הראשי... " לא! לא היית השחור הראשון לעשות שום דבר! היו המון שחורים מוכשרים לפניך, כמו טינה טורנר - השחורה המוכשרת שאת השיר שלה קרעת לגזרים, שחטת, הרסת והצלחת להפוך איכשהו משיר די סקסי (זה שיר על סקס, פור גאדס סייק) לשיר מדכא רצח. אהבתי את ההערות הסותרות של השופטים שאמרו לו לרקוד קצת פחות שבוע שעבר והפעם אמרו לו לרקוד קצת יותר. הם צודקים לגמרי, כי מה שבעצם הם אומרים לו זה שלא משנה מה הוא יעשה - הוא יהיה נוראי. קייסי - אהבתי מאוד את זה שהוא גדל בלי טלוויזיה. הלוואי שהייתי מסוגלת לעשות את זה בעצמי. פעם ראשונה שהוא נראה לי משוחרר וטבעי על הבמה. לצערי ולצערו, ההופעה הטבעית שלו כוללת 0 כריזמה והבעות פנים שכל מפקד טירונים היה חולם עליהן - הן לא מסגירות טיפת רגש. אין לדעת אם מה שעובר לו בראש זה "וואו, איזה שיר עמוק. אני שואף להיות הכי אמיתי שיש ומרגיש שלם עם עצמי" או "מגרד לי בכף הרגל וקארה עושה לי עיניים למרות שניפנפתי אותה בחזרות ואלוהים בבקשה שלא תחכה לי הפעם בחדר ההלבשה בסוף התוכנית". אני חייבת להסכים עם רנדי אבל - הגיטרה היתה סופר מגניבה. אגב, שמתם לב שזאת פעם שניה שסיימון משווה הופעה של השיר הזה להופעה בבר? הוא עשה את זה עונה שעברה עם מייקל מה-שמו-אוהב-אתכם-בצורה-האלוהית. האמת שהוא צודק אבל זאת לא ההופעה, זה השיר החרוש הזה שגורם לזה להישמע כמו הופעה בבר. אלכס - נמאס לי שכל פעם שהמתמודדים משתפרים קצת הם מקבלים ביקורת כל כך נלהבת. טוב שהם לא שיבחו אותו על זה שהוא הצליח לעלות על הכיסא בלי להקיא באמצע. הוא היה נורא נורא משעמם השבוע ו... הוא לא כזה מנגן טוב. אנדרו - לא שהייתי ממש שקועה בשיר המשעמם למדי שהוא בחר, אבל אני די בטוחה שזה לא היה שיר זועם של אבריל לאבין שמצדיק את כל המבטים האלו למצלמה. מה קרה? תחייך מידי פעם, לא יזיק. לא אכפת לי אם הוא מחזיק גיטרה או לא, רנדי, הוא לא חייב לנגן בגיטרה בשביל שהעיבוד או השיר יהיו מגניבים. ומה זה הקישקוש הזה ש"אתה לא זמר נשמה אתה יותר סינגר-סונג רייטר כמו ג'ייסון מרז". אני לא יודעת מה מזעזע אותי יותר - זה שהם מקטלגים אותם ואז טוענים שהם לא מספיק מקוריים\ אמיצים\ נועזים, זה שרנדי טיפש ולא מסוגל להעלות בדעתו שייתכן שילוב בין סינגר-סונג רייטר סטייל ומוזיקת נשמה (הלו, מישהו אמר ג'ון מאייר? למעשה, מישהו אמר ג'ון מאייר ממש כמה דקות לפני כן על אותה במה ודיבר על נשמה ואמינות באותו משפט) או זה שהסינגר-סונג רייטר שהוא בחר לקחת כדוגמה הוא ג'ייסון מרז, שכניראה שילם להם או משהו כי הם פשוט לא מפסיקים להזכיר אותו שם. בקיצור, אני מסכימה שהוא לא התעלמה על עצמו מאז שבוע הוליווד אבל יש לו את זה בפנים, כמו שהם אוהבים להגיד, ואישתו חמודה אז אני מעדיפה שהוא יישאר עוד שבוע. טים אורבן - אחלה שיר. הייתי הולכת על עיבוד קצת יותר אקוסטי כי הקול שלו נבלע בשיר אבל בסדר, נסלח לו. היו רגעים ממש טובים מבחינה ווקאלית, ו... אני חייבת לציין שהוא ממש, ממש לא עיצבן אותי השבוע. אני לא בקטע של הגן חובה הזה אבל הוא ממש השתדל, והוא היה בין הטובים הערב לדעתי. פשוט כי הוא לקח שיר די פשוט שמתאים לו, שר אותו די טוב, הוסיף אישיות להופעה והיה ממש נחמד בראיון. לי דיוויז - ממש רציתי להזיל ריר על ההופעה הזאת כשהיא התחילה, אבל הבנאדם פשוט צורח את רוב השיר ומזייף ברמות. הוא יותר עשה לי חשק לשמוע את המקור מאשר לראות את זה שוב. אבל ההופעה עצמה! איזה תאורה יפה! אם היתה לו יד בדבר - רק על זה מגיע לו מיקום כל כך גבוה. כוכבים
והוא היה הכי משכנע על הבמה. ג'רמיין סלרס - אני יודעת שכולכם שונאים אותו אבל אני אהבתי אותו מאז האודישן. הוא ממש חמוד, הפרצופים שלו מצחיקים, הוא לא משחק אותה, הוא לא מעצבן אותי, הפיג'מה מגניבה רצח ומי שיטען אחרת הוא סתם מעאפן שחושב שהוא מגניב מידי לואנזיס
לא הבנתי מה השופטים רצו ממנו, הוא בכלל לא אובר-שר את השיר והוא נשמע ונראה ממש טוב. ארון קלי - לתדהמתי הרבה ארון קלי היה זה שהכי נהנתי מההופעה שלו הערב. קודם כל, הוא סיפק את הרגע הכי מוצלח בתוכנית: ריאן: "אתה מעריץ של ג'סטין ביבר?" ארון: "וול... אני.. ~מתפקע מצחוק~". בדיוק. דבר שני - הוא שר, ממש, ממש, טוב. השיר הזה נשמע כל כך רענן וחדש מהפה שלו, והוא היה כזה חמוד על הבמה והוא לא נראה מעובד יתר על המידה ובקיצור מבחינתי הכל עבד חוץ מהחולצה בבקשה תלבש חולצות במידה הנכונה אבל חוץ מזה ממש נהנתי מההופעה. זאת הופעה שאשכרה בא לי לשמוע שוב. והוא ילד מתוק.

Mikey Weiss

New member
אחרי שמיעה חוזרת של הערב הזה

אני עדיין מעדיפה את סטוורוס וניקיפורוס. /מתחבאת, אל תרביצו לי, אני יודעת שאני משוחדת. סו וואט. (אגב, אחרי סטוורוס / איווי / אלפת'ריה / ניק גם פולינה ו48 שעות קיבלו חוזה הקלטות השבוע עם חברת תקליטים שהיא לא סוני, אני מניחה שסוני ויתרו על שירותיהם). וברצינות לרגע, אני פשוט לא מצליחה להתלהב אחד, ואני רוצה. באמת באמת שאני רוצה.

lorenzo35

New member
זה רק מוכיח, עונה 8 הטובה ביותר אי פעם !!!

קשה לראות את אמריקן איידול ,,,אחרי עונה 8 שלדעת רבים וטובים הוכרזה כטובה בהיסטוריה של אמריקן איידול , , כולם ...אבל כולם בינוניים להחריד !! ועוד לחשוב שהשופטים שיננו מנטרות קבועות כל פעם : "העונה המתמודדים טובים במיוחד " בלה בלה בלה " כל ה24 לא היו עוברים אודישנים בעונה שעברה ,

Mikey Weiss

New member
מצטערת, לא סבלתי את עונה 8, ויותר מכולם את

אדם למברט. אבל מאז עונה 7, לעומת זאת, זה לא זה בשבילי.

lorenzo35

New member
לא סבלת את אדם למברט בגלל שהראה לך כמה

הקטין, העלים, מחק, מזער, השכיח, את דייויד קוק שלך מעונה 7 , שעד היום אני טוען כי איי קוק הלא ידועים.. מפורסמים ממנו . עונה 7 ?? איזה מפורסם יצא בכלל מעונה 7 ? כולם נשכחו בתהום הנשיה .

naama59

New member
בואו ניסחף

כל ההיסחפות סביבו והכתרתו למשיח, מלך הרוק החדש ומה לא היא אחת הסיבות שלא יכולתי להתחבר אליו ולא יכולתי לאהוב אותו. כל הבועה שנוצרה סביבו די גרמה לי להיתרע ממנו. הוא זמר מצויין, ואני עדיין שומעת חלק מהגירסאות סטודיו שלו - אבל היו עוד מתמודדים אחרים בעונה הזו שגרמו לי לעשות את זה ולהתלהב מהם אפילו יותר. (ולדעתי עם החומרים של אדם אחרי איידול הוא לא ממש מימש את הפוטנציאל שלו, אבל אולי זו רק אני. חוץ מזה שהשמעתי כבר מספיק טענות על ההקצנה של ההופעות שלו על גבי הפורום, ואין לי עצבים להיכנס לקרבות כאלה שוב.) וסתם לידע כללי, אדם מודה בעצמו שדיויד קוק בעצם פתח בפניו את האפשרויות של לשנות שירים ולשחק איתם. ולדעתי לדיויד יש חלק גדול מאוד בשינוי הזה של איידול שחל בעונות האחרונות שלה. (היו כאלה לפניו כמו בלייק וכו', אבל אני חושבת שדיויד באמת ניצל את האופציה הזו עד הסוף). ומבחינת מכירות, דיויד קוק מכר למעלה ממיליון עותקים מיציאת האלבום בנובמבר עד שהוא בא להתארח בסוף מרץ באיידול. יהיה מוגזם לטעון שאדם מזער העלים והקטין את דיויד קוק, כשהוא מכר טיפה יותר מחצי מזה.

dandush 24

New member
מסכימה. עונה 8 הייתה נוראית חוץ

מאדם,למרות שלפעמים הוא היה מוגזם מידי. אני חושבת שעונה 7 הייתה הטובה ביותר

עונה 7 הטובה ביותר- בעונה ה8 אדם היה הכי טוב

אין כמו העונה ה-7
הרבה צחוקים, זמרים מוכשרים, פאנל-השופטים-הישן, והדיווידים
אך העונה ה-8 הייתה סבבה לטעמי, אדם למברט בשבילי מלך
ביצועים נהדרים וקול מהמם. אין לי משהו רע לומר עליו... חוץ מזה שאני רואה שהוא מתחיל להגזים קצת עםההומוסקסואל שבו... אהבתי אותו יותר באיידול מעכשיו.. אבל אין עליו, ולא שיש לי משהו רע עם זה 3>

moshavnikit

New member
כנ"ל אצלי ../images/Emo45.gif

לעונה 8 בכלל לא התחברתי, לא יודעת אם במיוחד את אדם למברט אבל פשוט לא אהבתי בו שום דבר ולא הבנתי מה הקטע. דיויד קוק היה אחד ולא יהיה כמותו, לכן כל עונה תהיה פחות טובה כי אין את הציפייה למה שהוא יעשה. אבל יחסית לעונה הקודמת, העונה הזו דווקא מחזירה את האהבה שלי לאמריקן איידול.

lorenzo35

New member
תן לי לנחש מייקל לינץ' הפגין שרירים גם הפעם?

איזה מקרר !

naama59

New member
איכס ג'סטין ביבר

ראיתי רק חצי מההופעות אבל ממש השתעשעתי מההודעה שלך
ורק שאנדרו לא ייעשה ג'ון מאייר
הוא מזכיר לי את גוקי קצת יותר מידי. והאמת שאחרי הניסיון של ג'ון לGravity אפשר להגיד שאני פחות מתלהבת מהרעיון של שירים שלו בתוכנית, במיוחד עם חלק מהנבחרת הזו.. אלא אם כן מישהו יבחר את I'm Gonna Find Another You או Daughters
ואם הוא מצליח לעשות משהו מגניב מהשיר, אז בכלל.
ולגבי ג'וון פארק, עם כמה שאני אוהבת את השיר - היה משעמם. ממש. ההתחלה הייתה סבירה אבל אז הוא כבר התחיל לא לדייק וכל ההופעה בכללי נהייתה משעממת ממש. אפשר להגיד שאת הפוטנציאל האדיר מהאודישנים הוא איבד. ולגבי אלכס
לא ממש הבנתי את ההתלהבות.. כן, הוא טיפה השתפר, אבל העיבוד קצת עצבן אותי והוא כן זייף.

למעלה