חשוב

PopPy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדחוף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הפעם אנשים הגזמתם!"-[ מתוך 14-15 אנשים שהיו אמורים להגיע מגיעים: 1) 2 מלווים לזוהר (אני יודעת שאת מגיעה) 2) טל + 2 3) עדי + 1 4) גלעד + 1 5) שקד + 3 6) סם 7) צחי (+2) בסה"כ מגיעים <b>6</b> פורומיסטים דרך הפורום עם עוד 11 מלווים (!) שזה אומר 17 אנשים, <b>ואני עדיין (!!!!!!!) מחכה ל-: נעמה (גובאני החדשה) נטע (+2) אלונה (+1)</b> הייתי אמורה להעביר תשובה סופית כבר היום בבוקר אבל דחיתי את זה קצת, ואני מעבירה לה תשובה סופית לא דקה אחרי השעה 20:15. כל הלא בטוחים (שזה לא פחות מ6 כרטיסים!) מתבקשים להודיע לי לא יאוחר מ20:14 (על הדקה ואני לא צוחקת) כמה אנשים מגיעים אחרת אני מודיעה רק על 17 אנשים שמגיעים ויותר מזה אף אחד לא יכנס. את המשך התגובה שלי אני אעביר בהמשך כי עכשיו אני רוצה לתת לאנשים הזדמנות להגיב להודעה ולהודיע לי אם הם מגיעים.

S H I L G I

New member
ממש סורי על האיחור פשוט..

נרדמתי
. כן, נרדמתי. אני בסוף לא אוכל לבוא, בגלל שזה בארבע וחצי ולא בחמש וחצי, ובכלל צעקו על אבא שלי שהוא יצא מוקדם מהעבודה.... וזה אומר שבחיים יותר אני לא אוכל לבוא לתוכנית
... היי שלום תוכנית...

PopPy

New member
../images/Emo41.gifרשימה סופית ביותר../images/Emo41.gif

1) 2 מלווים לזוהר (אני יודעת שאת מגיעה) 2) טל + 2 3) עדי + 1 4) גלעד + 1 5) שקד + 2 6) סם 7) צחי (+2) מגיעים רק 6 פורומיסטים עם 11 מלווים (!!!!), בסה"כ 17 איש.
הצילומים יתקיימו ביום חמישי, בשעה 16:30, ברחוב הברזל 3, ת"א (שזה ברמת החייל צחי..)
ברגע שסם יחזור אלי (..) אני אודיע לכם אם הוא האחראי לבדוק שכולם נכנסים או מישהו אחר, וכנראה שזוהר ומיכאל מגיעים עצמאית.

PopPy

New member
וד"א, דברתי עם מורן (המסכנה שנאלצה

לסבול אותי גם מחוץ לשעות העבודה... מגיע לה באמת המון תודה, ואני מקווה שהיא קוראת את זה) בנוגע לשומרים ואני מאוד מקווה שלא יקרו יותר קטעים כמו מהפעם שעברה בעתיד.

«Spider»

New member
משום מה אני לא מופיע ברשימה

אבל זה בסדר כי בדיוק באתי להודיע שאני לא יכול לבוא
תהנו!
(זאת הפעם השניה שאני כותב את ההודעה הזאת... אין לי מושג מה קרה לראשונה)

PopPy

New member
חחח... קורה לפעמים שאני מפספסת

אנשים (סורי) כי אני עושה את הכל זריז, בגלל זה אני מפרסמת כל הזמן רשימות. בקשר להודעה- מקודם ההודעה התקפקששה לי אז מחקתי אותה וכנראה שהעמוד לא הספיק להתרענן וההודעה שלך נמחקה איתה.

mishmesh

New member
../images/Emo124.gifבקשה ממי שהולך לצילומים!

אתם תוכלו בבקשה לפרסם את התקציר של מה שהולך להיות בתוכנית מיד כשאתם חוזרים?

לדעתי זה לא טוב../images/Emo95.gif

זה יהרוס לאחרים שלא הולכים, וכבר לפני שבוע ולפני שבועיים בקשו לפני התוכנית לא לפרסם ולא פירסמו.

PopPy

New member
יש שיטה מאוד פשוטה- (../images/Emo41.gifחשוב!../images/Emo41.gif)

סימון ספויילרים. זה בד"כ משמש לסדרות שיש מידע על מה שיקרה בעתיד שלהן, או על פרקים שמשודרים בחו"ל ועדיין לא שודרו בארץ, ולא להבדלים של חצי שעה-שעה (
), אבל- ספוילרים (ביחיד ספוילר
) מסמנים עם הסימן | ספוילר | (בלי הרווחים) שנראה ככה-
. לפני הודעה שעוסקת בתוכנית שעוד לא שודרה, פשוט סמנו את הסימן הזה ומי שלא מעונין לדעת מה עומד לקרות פשוט לא יקרא.

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

אני מודיע מראש שאני לא זוכר את כל השמות, אז כל מי שמגיע - שיבוא אליי עם השם שלו ואני אסמן ברשימה.

למעלה