חשוב

PopPy

New member
../images/Emo41.gifחשוב../images/Emo41.gif

1) זוהר לא באה אבל רוצה מלווה אחד 2) *ניר 3) *נעמה (גובאני החדשה) 4) שרון 5) מאורי 6) טל (1) 7) עדי (1) 8) *עמית (Rק בישראל) (1) 9) גלעד 10) *אבי 11) דקש (1-3) 12) נטע (2) 13) *רופ 14) סם אם יש תיקונים לעשות אותם בזמן הקרוב אני אבקש (ואקתקרצץ..) מאנשים שיבדקו את הרשימה בצהריים בשבילי. אני לא מגיעה כך שבמידה ועמוס לא מגיע אחראי להכניס רק מי שנרשם עם הכרטיסים של הפורום יהיה סם (שהוא היחיד שאם תהיה בעיה יוכל ליצור איתי קשר טלפוני) שידאג להכניס רק אנשים שנרשמו והמלווים שלהם עם הכרטיסים של הפורום. סם, במקרה ואין לך אותו אני כותבת לך את הפל´ שלי באיציק. נטע- אני איצור איתך קשר טלפוני בהמשך היום (אני מקווה). אתמול המתאמות קהל לא היו, היום אני אדבר איתן ואבדוק כמה אנשים יכולים להגיע. לסיכום: יש 14 פורומיסטים שרוצים, רק 7 פורומיסטים שמגיעים בטוח (+7 מלווים
). אם כל האולי (ניר, נעמה [גובאני החדשה], עמית (רק בישראל), אבי, נטע ורום) לא יתנו לי תשובה סופית עד ארבע אחה"צ (ולא דקה אחרי!)

S H I L G I

New member
ב-3 אחה"צ אני אקבל תשובה סופית...

מאבא שלי.. פשוט ביום שישי בבוקר יש לו איזשהי בדיקה למכונית והוא מפחד שיתקלקל משהו..וזה שניסע מחייב אותו לצאת מאד מוקדם... אבל נחיה ונראה.. ב-3 אני אכתוב פה או אחרי 3... נטע

adis90

New member
מי שבאה איתי בת 12 וחצי וקוראים לה.

...ליאור..אם צריך במקרה פרטים..
נהיה שם ב-4 וחצי..

אלעד ד

New member
היי אני אלעד

הייי אני אלעד אני חדש פה בבקשה תתיחסו אלי אני שרוף על רק בישראל! זה החיים שלי. אני מתחנן לכם!
אני יכול לבוא למפגש ב"רק בישראל"? תודה מראש אם תתנו לי את הכרטיסים ותנו לי את הפרטים של המפגש..
תודה!!! ביי...

LoLo16

New member
אני באה../images/Emo70.gif למה לא../images/Emo35.gif

אני פשוט לא באה דרך הפורום. דרך הפורום אני מביאה את אח שלי...

adis90

New member
../images/Emo128.gifתיקון תעוט../images/Emo128.gif

ליאור לא באה, במקומה באה <b>אביטל</b> גם בת 12 וחצי..

Rakbeisrael

New member
הסבר... ):

אני בעיקרון הייתי יכול לבוא 100 אחוז, היה לי איך להגיע (אמא שלי...) והכל הלך בסדר, אבל אמא שלי אמרה לי היום שללכת לשם זה בזבוז זמן, ובגלל זה היא לא תיקח אותי לשם = אני לא יכול לבוא... זה ממש באסה! ):

אממממ...../images/Emo168.gif

אני יודע שאני לא חבר קבוע פה, אבל אני ממש רוצה ללכת לצילומים של זה. יש סיכוי שיש לכם מקום? אני די מכיר חלק מהחברים פה (זוהר:), אתי, דקש ועוד...). אז אתי, יש מקום?

f o x g i r l

New member
אתי אני לא אוכל להגיע למפגש הזה....

אני אשלח לך הודעה במסרים בכל מקרה... תהנו

רגע../images/Emo95.gif

אני אמרתי שאני רוצה להביא מלווה אחד וגם שתסמני אותי בכוכבית. זה תלוי במלווה שמסיע אותי אבל רוב הסיכויים שהוא יוכל לבוא וגם אני

LoLo16

New member
אתי חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בבקשה תודיעי לי אם יש עוד מקומות, כי אני דיי תלוייה בעוד מלווה (כי אין לי הסעה...
), אז בבקשה תגידי לי אם יש עוד מקום אחד

LoLo16

New member
אף אחד לא בא../images/Emo35.gif...../images/Emo10.gif

בסוף זה יהיה רק אני ושוקי...

כן, רק את ושוקי... ../images/Emo16.gif

כי אחרי יומיים שההורים שלי אמרו שאין בעיה שיקחו, וכל זה, עכשיו נזכרו שאי אפשר!!!
. ואגב, כמו שזה נראה מהנקודת מבט שלי כרגע, זו הפעם האחרונה שיהיה דבר כזה. וכמובן שנאי אפספס אותו בגלל ההורים ה-@#$)*@#$)*@#%)#$*%()@##)!@&#)*!@#$% @#)%*@)($*#)@*$(@#)*$)(@#$*@#)%*#$(%*!)($*!@)(*$@#()*$(@$)%*#)#%@*# $)*@(#%*#)^*#$($*)!@&$*@#^#$&^@$&@#%^*#$(%^)#$*%(@#)$%*@#()$@#)$*@#$( )*@#%^)(@*%(@#)%* שלי.
ניר

LoLo16

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

מי יעשה איתי מחר הרבה רעש

למעלה