הפעם אנשים הגזמתם!"-[ מתוך 14-15 אנשים שהיו אמורים להגיע מגיעים: 1) 2 מלווים לזוהר (אני יודעת שאת מגיעה) 2) טל + 2 3) עדי + 1 4) גלעד + 1 5) שקד + 3 6) סם 7) צחי (+2) בסה"כ מגיעים <b>6</b> פורומיסטים דרך הפורום עם עוד 11 מלווים (!) שזה אומר 17 אנשים, <b>ואני עדיין (!!!!!!!) מחכה ל-: נעמה (גובאני החדשה) נטע (+2) אלונה (+1)</b> הייתי אמורה להעביר תשובה סופית כבר היום בבוקר אבל דחיתי את זה קצת, ואני מעבירה לה תשובה סופית לא דקה אחרי השעה 20:15. כל הלא בטוחים (שזה לא פחות מ6 כרטיסים!) מתבקשים להודיע לי לא יאוחר מ20:14 (על הדקה ואני לא צוחקת) כמה אנשים מגיעים אחרת אני מודיעה רק על 17 אנשים שמגיעים ויותר מזה אף אחד לא יכנס. את המשך התגובה שלי אני אעביר בהמשך כי עכשיו אני רוצה לתת לאנשים הזדמנות להגיב להודעה ולהודיע לי אם הם מגיעים.
. כן, נרדמתי. אני בסוף לא אוכל לבוא, בגלל שזה בארבע וחצי ולא בחמש וחצי, ובכלל צעקו על אבא שלי שהוא יצא מוקדם מהעבודה.... וזה אומר שבחיים יותר אני לא אוכל לבוא לתוכנית
לסבול אותי גם מחוץ לשעות העבודה... מגיע לה באמת המון תודה, ואני מקווה שהיא קוראת את זה) בנוגע לשומרים ואני מאוד מקווה שלא יקרו יותר קטעים כמו מהפעם שעברה בעתיד.
אנשים (סורי) כי אני עושה את הכל זריז, בגלל זה אני מפרסמת כל הזמן רשימות. בקשר להודעה- מקודם ההודעה התקפקששה לי אז מחקתי אותה וכנראה שהעמוד לא הספיק להתרענן וההודעה שלך נמחקה איתה.