חברת השבוע

ToryMaster

New member
38

עם נטייה ל39 ולפעמים גם ל37. האמת שיש אולסטאר שחברה שלי רצתה לתת לי מתנה ואני לא יודעתל מה לא לקחתי ממנה

MrsNoOne

New member
יותר בכיוון של רכבתי...../images/Emo3.gif

עד כיתה י' רכבתי. בי' כשעברתי ליאס"א (הפנימייה בי"ם) אז נאלצתי לפרוש. רכבתי 5 שנים ווסטרן, והתחריתי במסגרת קבוצת הנוער בILQHA. עכשיו אוליי אמרתי לחברה שלי שאני אבוא אליה מדיי פעם סופ"שים שתעשה לי קצת שיעורים באינגליש... אני מתגעגעת לרכיבה, והתוכניות הן להוציא רשיון הדרכה אחרי הצבא.. בינתיים אני מטפלת בציוד שלי שישמר עד שאמשיך לרכב... את רוכבת? איזה סגנון? כמה זמן?

OgaliO

New member
ד"א מה שרציתי להגיד לך על הפנימייה אז,

זה שהייתי גם אמורה לעבור אליה, אבל שחכתי לקום למבחנים חח
איך שם באמת

MrsNoOne

New member
אממ.. איך היה שם ז"א...

הממ.. היה סבבה. לימודים יחסית קשים (זה תלוי כמובן בבנאדם, אני לקחתי הרבה שיעורי בחירה, יש כאלה שלא ואז היה להם מלא זמן פנוי..) יש בדרך כלל אחלה אנשים ומלא פעילויות. האוכל סביר מינוס ויש מדיי פעם היתקלויות לא נחמדות עם הבירוקרטיה הבית ספרית. אבל בסה"כ אני הייתי עושה את זה שוב. ואני ממליצה ללכת לשם.

הממ גם אני לא רכבתי הרבה זמן

כבר איזה שנה.. למרות שביום שישי הלכתי לרכב עם החבר
איזה טמבלול, הוא היה כלכך חמוד וחסר אונים חח.. קיצר, הסגנון שרכבתי זה לא הכי מוגדר. מסתבר שהייתי בחווה די חאפרית (גיליתי את זה רק כשנחשפתי לסגנונות הרכיבה כמו שצריך) זה יותר שואף לאינגליש מאשר ווסטרן, וגם הייתה תקופה שעשיתי קצת קפיצות. אני ממש מתגעגעת לזה :/ אבל אין לי זמן בשיט.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo2.gif

אני לא מתה על נעליים ויש לי איזה 15 זוגות נעלים לקיץ ולחורף.

McBlack

New member
גם אני בכלל לא בקטע של נעליים ויש לי 16

לא כולל נעלי בית
עקב שחורות פתוחות, 2 כפכפים, 3 ספורט, 4 אולסטאר שאיכשהו הצליחו להיות שונים לגמרי אחד מהשני, ועוד כמה שממש אין לי מושג איך מגדירים אותן
לאחרונה אני חושקת במגפיים, אולי החורף אקנה אם אמצא משהו קלאסי
אני לא בקטע של דברים חולפים, תסלחו לי אם זה מעליב מישהי אבל בעיניי נעלי סירה וקרוקס הם עסק פשוט מגוחך...

lia2sh

New member
אני רוצה ../images/Emo3.gif

מתי נולדת? מתי הוצאת רישיון? מתי נגמר המלווה? (
) מה את ה-כ-י אוהבת לעשות? כמה זמן ביחד עם החייל? לאן את רוצה להתגייס? אם היו אומרים לך להתחיל ללמוד שנה הבאה לימודים גבוהים, מה היית רוצה ללמוד? כמה בנות מהפורום יש לך במסנג'ר/אייסיקיו? איפה היית רוצה לגור בעולם? זהו בינתיים

לילי123456

New member
עונה../images/Emo20.gif

מתי נולדת?19.9.1990
מתי הוצאת רישיון? ב11.10 אבל בגלל שזה היה יום חמישי זה נחשב לי רק ב13 לחודש
מתי נגמר המלווה? () עוד חודשיים ויום
מה את ה-כ-י אוהבת לעשות? להיות איתו
כמה זמן ביחד עם החייל? שנתיים ו5 חודשים
לאן את רוצה להתגייס? משהו עם מחשבים אם היו אומרים לך להתחיל ללמוד שנה הבאה לימודים גבוהים, מה היית רוצה ללמוד? מחשבים כנראה כמה בנות מהפורום יש לך במסנג'ר/אייסיקיו? 3 איפה היית רוצה לגור בעולם? טוב לי פה

גמני רוצהההההה ../images/Emo9.gif

אדום או שחור?
למה?
בננה או קרמבו?
למה?
אכלת פעם קרמבו אחרי שהוא התחמם 4 שניות במיקרו?
למה?
איזה כתה הכי אהבת בביצפר?
איזה כתה הכי שנאת?
את בעוד פורומים חוצמבתפוז?
ובתפוז באיזה את?
יש לך מראה בחדר?
את אוהבת להסתכל בה?
ולעשות פרצופים?
איך הם יוצאים?

לילי123456

New member
../images/Emo122.gifעונה../images/Emo103.gif

אדום או שחור? שחור למה? סתם יותר נחמד בננה או קרמבו? קרמבו
למה? כי אני לא אוהבת פירות/ירקות
וקרבו זה טעים
אכלת פעם קרמבו אחרי שהוא התחמם 4 שניות במיקרו? כן, יאמי!
למה? כי אמרו שזה טעים וכדאי לנסות
איזה כתה הכי אהבת בביצפר? ט' איזה כתה הכי שנאת? י' את בעוד פורומים חוצמבתפוז? קוראת לפעמים בנענע.. ובתפוז באיזה את? אני כותבת רק פה. אבל קוראת באהבה ורומנטיקה, בנות ועוד כל מיני שטויות.. יש לך מראה בחדר? כן את אוהבת להסתכל בה? כן ולעשות פרצופים? לפעמים
איך הם יוצאים? מטופשים?

לילי123456

New member
ט' זאת הייתה השנה האחרונה בחטיבה

והשנה שהכי התגבשנו בתור כיתה, והיה ממש ממש כיף
ו-י' זאת השנה הראשונה בתיכון, כיתה חדשה ומעפנה
"ביוטכנולוגיה"...כל המעפנים

Heels

New member
אוקיי

מי את? מה קורה? לא הסתכלתי בנתיים בשאר התשובהות שלך אבל: חיילת או מלשבית? במידה ומלשבית: היית רוצה לשרת עם החבר? לא כדאי לך.. זה סתם איפה את רוצה להיות בצבא? לא כדאי לך.. זה סתם מתי מתגייסת? לבוא לבקר אותך? (אני מרתת ליד הלשכ"ג) מפחדת מהזריקות בבקום? לא כדאי לך.. זה סתם, רק אל תתרמי מח עצם במידה וחיילת: איפה משרתת? היית רוצה לשרת עם החבר? איך התפקיד? איך המפקדים? איך התורנויות? נכון שלפעמים בא לך להיות איזה נהגת/ש.ג./עבודה דפ"רניקית אחרת? שקלת קצונה? לא כדאי לך.. זה סתם כמה זמן בצבא?

למעלה