חברת השבוע

Ray512

New member
../images/Emo3.gif

אז שבוע הבא מישהי אחרת פותחת את השירשור. אי אפשר לדלג עלייך, נו, את חשובה

המממ... שאלות !

מה היית לוקחת איתך לאי בודד ?
את בחורה של חתול או של כלב ?
איפה בעולם היית רוצה לגור ?
איפה בעולם היית רוצה לנפוש ?
איך את אוהבת להתאפר ?
באיזה קרם לחות את משתמשת (לגוף ולפנים) ?
איזה מגזין את אוהבת לקרוא ?
איזה דיסק את אוהבת לשים ברקע כשאת עם חבר שלך ?
איזו מתנה שחבר שלך הביא לך את הכי אוהבת ?
יציאות בשישי בערב - את עם החברות או החבר ?
מה את אוהבת לראות בטלויזיה ?
מהו הסרט האהוב עלייך ?
מעשנת ? המממ זה מה שעולה לי בינתיים, אם יהיה עוד אני אוסיף !

לילי123456

New member
עונה../images/Emo142.gif

מה היית לוקחת איתך לאי בודד ? את ליאור
את בחורה של חתול או של כלב ? אף אחד
איפה בעולם היית רוצה לגור ? טוב לי איפה שאני בנתיים.. איפה בעולם היית רוצה לנפוש ? ניו-יורק איך את אוהבת להתאפר ? לא אוהבת ממש. אבל אם כבר אני מתאפרת אז זה רק עיפרון שחור/ירוק ומייקאפ מתחת לעיניים, ליפסטיק וזהו.. באיזה קרם לחות את משתמשת (לגוף ולפנים) ? של "סבון של פעם" איזה מגזין את אוהבת לקרוא ? go וכאלה איזה דיסק את אוהבת לשים ברקע כשאת עם חבר שלך ? אנחנו בדר"כ שמים ערוץ 24 או אמטיוי
איזו מתנה שחבר שלך הביא לך את הכי אוהבת ? מראה יפה כזאת עם תמונה שלנו יציאות בשישי בערב - את עם החברות או החבר ? חבר מה את אוהבת לראות בטלויזיה ? "חברים", ושטויות בערוץ 2...לפעמים יש גם דברים מעניינים בערוצי הסרטים/ביוגרפיה/ריאלטי של יאס מהו הסרט האהוב עלייך ? "היומן"
מעשנת ? לא
המממ זה מה שעולה לי בינתיים, אם יהיה עוד אני אוסיף ! בכיף
הודגש באמצעות מדגישומטיק

McBlack

New member
יאללה, משעמם, עוד. הפעם לפי נושאים ../images/Emo3.gif

-
: את מי את אוהבת יותר? רן דנקר או עיליי בוטנר?
עיליי בוטנר או הבחורה שמפזמת איתם? הבחורה שמפזמת או אותי?
אני או שווארמה בלאפה? שווארמה בלאפה או בפיתה? בפיתה או בנעל? בנעל או חצאית? חצאית או שמלה? שמלה או מכנס? מכנס- ג'ינס או ספורט? ספורט או בטטה לנצח? בטטה לנצח או תפוד לעולמים? תפוד או תפוז? תפוז או תפוח? תפוח או חציל? חציל או קישוא? קישוא או ורוד? ורוד או ארנב? ארנב או חתול? חתול או עכבר? עכבר או ינשוף? ינשוף או דרדס? דרדס או בני סלע? בני סלע או אסתרינה טרטמן? אסתרינה או איינשטיין? איינשטיין או תיקים באפלה? תיקים באפלה או החבובות? החבובות או האוס? האוס או האנטומיה של גריי? ברור שהאוס. צ'ה. ? :)
-
: הרגע הכי (...) שחווית? מפדח? עצוב? שמח? משעמם? רומנטי? מיותר? משכיל? מפחיד? נגמרו לי התארים. עוד "הרגע הכי -תואר-" שעליו את רוצה לספר?
-
: מתי בפעם האחרונה...? (+תחפרי!!!!!!!!!! הסברים וכאלה) בכית? שתית? התעטשת? היית חולה? נישקת מישהו? חיבקת מישהו? עבדת בעבודה? עבדת על מישהו? עבדו עלייך? אמרת "אני אוהבת אותך"? אמרו לך "אני אוהב/ת אותך"? רצת יותר מ-200 מ'? צילמת? צילמו אותך? אכלת מרק? הכנת אוכל? נשארת ערה כל הלילה? שיחקת באבלז? :) שברת צלחת/כוס? עשית שיעורים? ראית סרט טוב? ליטפת חיה כלשהי? סידרת את החדר? שמעת מוזיקה? (אגב, מה את שומעת עכשיו?) דיברת עם ליאור? היית בים? עשית משהו שאת אוהבת? צחקת? הצחקת? אולי ישעמם שוב מאוחר יותר
אה כן, ושכחתי לכתוב... אל תהיי קלפטע, תעני

לילי123456

New member
חחח עונה../images/Emo13.gif

-: את מי את אוהבת יותר? רן דנקר או עיליי בוטנר? רן דנקר
עיליי בוטנר או הבחורה שמפזמת איתם? הממ עיליי! סתם בגלל שהיא הפריעה לי לשמוע את רן
הבחורה שמפזמת או אותי? אותך!
אני או שווארמה בלאפה? שוב את
שווארמה בלאפה או בפיתה? פיתה בלי שווארמה
בפיתה או בנעל? בנעל, ברור
בנעל או חצאית? חצאית חצאית או שמלה? המממ בקיץ האחרון שמלה שמלה או מכנס? שמלה מכנס- ג'ינס או ספורט? גי'נס ספורט או בטטה לנצח? בטטה לנצח
יש לי פטור מספורט
בטטה לנצח או תפוד לעולמים? בטטה תפוד או תפוז? תפוד תפוז או תפוח? אף אחד
תפוח או חציל? כנ"ל
חציל או קישוא? שוב
[אמרתי שאני לא אוכלת ירקות/פירות?
] קישוא או ורוד? ורוד ורוד או ארנב? ורוד
ארנב או חתול? ארנב חתול או עכבר? נו שיהיה חתול עכבר או ינשוף? ינשוף ינשוף או דרדס? דרדס
דרדס או בני סלע? דרדס! בני סלע או אסתרינה טרטמן? מי זאת?
אסתרינה או איינשטיין? בגלל שאני לא יודעת מי זאת, נלך על איינשטיין איינשטיין או תיקים באפלה? לא ראיתי את זה [זה היה נראה מפחיד בגלל השיר פתיחה
] אז איינשטיין שוב
תיקים באפלה או החבובות? חבובות החבובות או האוס? לא ראיתי את שניהם
האוס או האנטומיה של גריי? בשבילך- האוס
ברור שהאוס. צ'ה. ? :)
-: הרגע הכי (...) שחווית? איך את אוהבת לסבך אותי עם דברים כאלה
מפדח? מה שסיפרתי על אמא שלו בשרשור הורים
עצוב? שסבתא רבא שלי ז"ל נפטרה שמח? שליאור חוזר לסופ"שים
משעמם? שיעורי אנגלית שנה שעברה רומנטי? הפעם הראשונה. למרות שלא היה שומדבר קיטשי במיוחד [כמו נרות,מוזיקה וכ'ו] אבל זה היה כזה מושי
מיותר? ששלחתי לו חבילה לפני שבועיים והיא לא הגיעה
כנראה מישהו אכל אותה בדרך
משכיל? שיעורי היסטוריה עם מורה מדהימה
שדיברה איתנו המון על דברים שלא קשורים להיסטוריה דווקא מפחיד? כלבים שרודפים אחריי
נגמרו לי התארים. עוד "הרגע הכי -תואר-" שעליו את רוצה לספר? נו אם לך נגמר אז למה שלי יהיה? -: מתי בפעם האחרונה...? (+תחפרי!!!!!!!!!! הסברים וכאלה)
מקווה שמישהו יקרא את זה אח"כ בכית? אוי זה דיי טיפשי. בעקבות השירשור קיטורים החלטתי שליאור גם עושה לי קטעים שלא עונה
נכנסתי כולי לבאסה יומיים ואחרי שיחה שהוא לא הבין מה אני רוצה ממנו התחלתי לבכות
אבל כמה דקות אח"כ הייתה שיחה טובה שהבנתי שאני סתם חולמת
שתית? לפני כמה שבועות עם ליאור. פעם שלישית שאני שותה בחיים
היינו בחצר של בי"ס באמצע הלילה...שתינו וכל מיני
התעטשת? היום. אני מצוננת כבר שבוע
בגלל המאוורר של ליאור... היית חולה? וואי לא זוכרת נישקת מישהו? לפני שבוע
חיבקת מישהו? היום. את אחי הקטן
פשושי כזה עבדת בעבודה? היום...4 שעות בייביסטר. עשיתי איתה שיעורים בחשבון
[כן,מאיה, חשבון!] עבדת על מישהו? לא זוכרת עבדו עלייך? ליאור ניסה אתמול
אמר שהוא יוצא לאיזה מלחמה
אמרת "אני אוהבת אותך"? לפני 2 דק', לליאור כמובן
אמרו לך "אני אוהב/ת אותך"? באותה שיחה
רצת יותר מ-200 מ'? וואו, לפני שנתיים בערך, לפני שהיה לי פטור בספורט|עצלנית| צילמת? לפני כמה ימים, את אחותי באיזה יער צילמו אותך? גם נראה לי... אכלת מרק? בחורף שעבר
הכנת אוכל? אמרתי כבר שאני לא יודעת לבשל
אבל בצהריים חיממתי לי שניצל תירס ואורז, נחשב?
נשארת ערה כל הלילה? במסיבות פיג'מות ביסודי
שיחקת באבלז? :) וואי הרבה זמן. היה לי גם בפלאפון הישן ואחי מחק לי את זה בטעות
שברת צלחת/כוס? לא מזמן...באחד הימים ששטפתי כלים
עשית שיעורים? אתמול
למורה פרטית באנגלית... ראית סרט טוב? לא זוכרת מתי זה היה...אבל האחרון הטוב שראיתי זה "אלפא דוג" עם חברות ליטפת חיה כלשהי? נראה לי רק שהייתי ממש קטנה
חיות זה מגעיל
סידרת את החדר? ביום רביעי. היי, אפילו שטפתי
שמעת מוזיקה? אתמול, השירים של מאיה
(אגב, מה את שומעת עכשיו?) כרגע לא שומעת..[אני צריכה להיכנס למוזה לשמוע את השירים שלך
] דיברת עם ליאור? לפני כמה דקות
היית בים? לפני הרבה זמן
שעוד היה חם
עשית משהו שאת אוהבת? ביום שני..את ליאור
צחקת? עכשיו, אני צוחקת מהתשובות של עצמי
הצחקת? לא יודעת אולי ישעמם שוב מאוחר יותר אה כן, ושכחתי לכתוב... אל תהיי קלפטע, תעני עניתי עניתי

מממ שאלות יצירתיות?

מכירה שחור ופתור? אם לא, באסה. אם כן, נכון שזה ממכר?! אלוהים אדירים. מה את עושה עכשיו? (כאילו שזה לא שקוף
) אכלת היום? סידרת את החדר? למה לא?! נכון שהשם שלי מקורי?! נכון שהשאלות האלה מפגרות? ונכון שלמרות שאנחנו מתגעגעות, טוב לנו וצריך לחייך?!?!?!??!? (תגידי נכון
) הרבה אהבה

לילי123456

New member
מאוד יצירתי../images/Emo3.gif

מכירה שחור ופתור? לא
אם לא, באסה. אם כן, נכון שזה ממכר?! אלוהים אדירים. כנראה שבאסה
מה את עושה עכשיו? (כאילו שזה לא שקוף ) באמת שקוף
עונה לך כמובן... אכלת היום? כן. וואי שאני חושבת על זה אכלתי ממש קצת היום... שניצל תירס ואורז בצהריים, מוקדם קורנפלקס עם שוקו וזהו
אה ועוד 2 כדורי שוקולד אצל הילדה שעשיתי עליה בייביסיטר סידרת את החדר? לא למה לא?!
כי הוא נראה כמו מזבלה ואין לי כוח
נכון שהשם שלי מקורי?! נכון
נכון שהשאלות האלה מפגרות? לא נורא
ונכון שלמרות שאנחנו מתגעגעות, טוב לנו וצריך לחייך?!?!?!??!? (תגידי נכון
)
נכון נכון! יהיה טוב
*עוד 7 ימים לריתוק* הרבה אהבה
גם לך

BaaaaaRi

New member
עכשיו אני=]

- את חושבת ש.. את יפה? מצחיקה? סקסית? מכוערת? חכמה? עקשנית? מעצבנת? חפרנית? בכיינית? רגישה? טיפשה? וותרנית? שחצנית? = = = כמה חברים היו לך לפני ליאור? יש לך רישיון? מי נוהג יותר טוב את או ליאור?! מה קנית לו בשנתיים :)? נדלקת פעם על מישהו בקטנה כזה..תוך כדאי זה שאת עם ליאור?! מה הדבר הכי מעצבן שהוא עשה לך אי פעם? קרה שנפרדתם וחזרתם? = = = קיץ חורף סתיו אביב? שלמה ארצי או אביב גפן שחוראו לבן? גינס או חצאית ג'ינס? צנחנים או גולני? מג"ב או משטרה צבאית ? המדים של : חייל האוויר, חייל הים, משטרה, משמר הגבול, או הרגילים של צה"ל ? בהיר או שחום? אשכנזי או מזרחי? מסיבה או להישאר בבית עם ליאור? חפרתי או לא חפרתיD: ? חחחחחחחחחחחח זהו עד התעללות הבאה

לילי123456

New member
עונה../images/Emo141.gif

- את חושבת ש.. את יפה? לא ממש מצחיקה? לפעמים סקסית? כנ"ל מכוערת? תלוי ביום ובמצרוח
חכמה? כן עקשנית? כן
מעצבנת? כן לפעמים חח חפרנית? כנ"ל בכיינית? כן רגישה? כן טיפשה? לא, אבל יש מקרים שאני חושבת ככה
וותרנית? כן שחצנית? לא = = = כמה חברים היו לך לפני ליאור? 0
חוץ ממנו יצאתי רק עם מישהו אחד פעמיים וזה לא הלך, והיה עוד מישהו שרציתי אבל לא יצא... יש לך רישיון? כן
מי נוהג יותר טוב את או ליאור?! הוא
אבל מה יש לי רק חודש!
מה קנית לו בשנתיים :)? שילמנו ביחד על אילת
נדלקת פעם על מישהו בקטנה כזה..תוך כדאי זה שאת עם ליאור?! לא
מה הדבר הכי מעצבן שהוא עשה לך אי פעם? שהוא מקנא יותר מידי
קרה שנפרדתם וחזרתם? לא = = = קיץ חורף סתיו אביב? קיץ!
שלמה ארצי או אביב גפן אביב שחוראו לבן? מממ שחור גינס או חצאית ג'ינס? ג'ינס צנחנים או גולני? גולני מג"ב או משטרה צבאית ? מג"ב המדים של : חייל האוויר, חייל הים, משטרה, משמר הגבול, או הרגילים של צה"ל ? חייל האוייר
ויש גם לליאור כאלו
בהיר או שחום? בהיר אשכנזי או מזרחי? באמצע
מסיבה או להישאר בבית עם ליאור? אם המסיבה זה איתו אז מסיבה ואם לא אז להישאר איתו בבית חפרתי או לא חפרתיD: ? דווקא לא

BaaaaaRi

New member
אואו מעדיפה מג"ב

מרגע זה הפכת להיות חברת VIP שלי עכשיו אני אוווווהבת אותך עוד יותר:p

למעלה