חברת השבוע

McBlack

New member
../images/Emo41.gifחברת השבוע../images/Emo41.gif

באיחור לפנים! אז ככה, החלטנו שחברת השבוע תיבחר ע"פ הפז"מ. אז חזרתי לעמוד הראשון במטרה לבדוק למי יש את הפז"מ המכובד ביותר ועדיין קוראת/מגיבה
ניסיתי להשיג את heart1soul ואת theone2468 אבל שתיהן לא ענו עדיין למסרים שלהן, אחריהן הצטרפתי אני אבל אני לא מתכוונת להיות מעפנה שפותחת שירשור לעצמה
אחריי מירי ו-Heels שגם בקשר ליכולת שלהן להגיב על בסיס יומי אני לא ממש סגורה. ככה דילגתי על הבנות של העמוד הראשון, אז קבלו קיפוץ חינני לעמוד השני!
אז! הפעם! חברת השבוע שלנו היא! (תופים...) ליגל! - לילי123456 כידוע, יש עדיפות לשאלות יצירתיות
אבל גם שאלות שכבר שאלו בעבר יתקבלו בשמחה. לכו על זה

OgaliO

New member
אני רוצה ../images/Emo3.gif

חורף או קיץ
מה תמיד יהיה עלייך כשתצאי מהבית
יש לך תיק קבוע
מה יש בו
מה הדבר הכי רומנטי שה
עשה לך
ושאת לו
לומדת \ עובדת \ מגוייסת
איזה טסט עברת
יש לך קעקוע כלשהו \ פירסינג
מתכננת \ רוצה אחד
מה הדבר שאת הכי הכי רוצה עכשיו
כמה זמן לא ראית את החבר
מה הדבר הכי נועז \ אמיץ שעשית אי פעם
מפחדת מברקים ורעמים
וזיקוקים
מה הדבר שאת הכי אוהבת לבשל
איזה אוטו יש לך
מרוצה ממנו
רוצה משהו אחר
משעמם.

לילי123456

New member
עונה../images/Emo13.gif

חורף או קיץ? קיץ
מה תמיד יהיה עלייך כשתצאי מהבית? ארנק, פלאפון, מפתחות ועכשיו גם הרישיון
יש לך תיק קבוע? מה יש בו? כן
, כל מה שכתבתי למעלה+תחתוניות/תחבושות
מה הדבר הכי רומנטי שה
עשה לך ושאת לו?
שנינו חיכינו אחד לשני [בכל מיני אירועים] עם מלא מלא נרות בחדר ושטויות כאלה.. לומדת \ עובדת \ מגוייסת? לומדת...יותר נכון שובתת
איזה טסט עברת ראשון
יש לך קעקוע כלשהו \ פירסינג? מתכננת \ רוצה אחד? יש לי פירסינג בתבור
מה הדבר שאת הכי הכי רוצה עכשיו? שהוא יבוא לפה
כמה זמן לא ראית את החבר? שבוע. אבל זה ריתוק של 35 יום אז אני לא רואה אותו כמו שצריך [כל הזמן הזה הוא לא יצא סופ"שים, אלא רק 2 אפטרים. מה הדבר הכי נועז \ אמיץ שעשית אי פעם? את הפירסינג
אני אחת הפחדניות אז... מפחדת מברקים ורעמים? וזיקוקים? לא, אבל אני שונאת רעמים וברקים, זה חורף
מה הדבר שאת הכי אוהבת לבשל? בקושי לחמם לעצמי אוכל אני יודעת
אז לבשל? איזה אוטו יש לך? מרוצה ממנו רוצה משהו אחר? לא שלי, הוא של ההורים- מאזדה 626 הייתי מתה שיהיה לי סמארט
או כל אוטו קטן אחר
חולה על המכוניות הקטנות האלה

McBlack

New member
נאלתר משהו

ראית TEAM AMERICA? אהבת? איזה מקצוע את הכי אוהבת? רוצה שהשביתה תיגמר כבר? מה את עושה כשמשעמם? מנגנת על משהו? על מה? נכון שלא ציפית להיות חברת השבוע? איזה אייקון של תפוז את הכי אוהבת? באיזה אייקון את משתמשת הכי הרבה? שרה במקלחת? המחשב שלך נמצא בחדר? (לא, הוא בסלון והוא מרעיש) נכון שאהבת את השירים ששלחתי לך?
הדבר... הכי טיפשי שחברות שלך עשו: הכי מרושע שאמרת פעם למישהו: הכי מקסים שכתבו לך ב-SMS: הכי יפה שאמרו עלייך: הכי מכוער שאת מכירה: הכי ארוך שעשית (מבחן, התכוננות, מרתון סדרות/סרטים במחשב): הכי שובב שעשית עם החבר: הכי מגוחך שביקשו ממך:

לילי123456

New member
עונה../images/Emo6.gif

ראית TEAM AMERICA? לא
אהבת?.... איזה מקצוע את הכי אוהבת? ממ אין כזה. אבל נגיד שהיסטוריה בגלל המורה המדהימה
רוצה שהשביתה תיגמר כבר? ממש לא
מה את עושה כשמשעמם? מדברת איתך? חח
מנגנת על משהו? לא על מה?
נכון שלא ציפית להיות חברת השבוע? נכון
איזה אייקון של תפוז את הכי אוהבת? וואי זה קשה! נראה לי זה
באיזה אייקון את משתמשת הכי הרבה?
ו
שרה במקלחת?|סדגש |לפעמים המחשב שלך נמצא בחדר? (לא, הוא בסלון והוא מרעיש)
בגלל זה אני לא יכולה להשאיר את השירים שלך שירדו
נכון שאהבת את השירים ששלחתי לך? מאוד
ונכון שמי בחלומך יותר יפה?!
הדבר... הכי טיפשי שחברות שלך עשו: לא עולה לי
הכי מרושע שאמרת פעם למישהו: לא עולה לי משהו כזה...אבל איך שאני מדברת לאחותי בכללי
הכי מקסים שכתבו לך ב-SMS: כל ההודעות של ליאור
הוא כותב לי הודעות ארוכות כאלה שהמסר שלהן:"אני אוהב אותך"
הכי יפה שאמרו עלייך: הכוונה שמישהו אמר עליי ולא התכוון להגיד את זה לי? דיברתי עם ליאור בטלפון ליד כל החברים מהצבא, והוא היה ממש חמוד, לא זוכרת כבר מה הוא אמר אבל מישהו מהחברים אמר לו "איזה חמוד אתה" ואז הוא אמר "איך אני לא אהיה חמוד לילדה שאני הכי אוהב בעולם?"
הכי מכוער שאת מכירה: כלבים
סתם בגלל שאני שונאת אותם
הכי ארוך שעשית (מבחן, התכוננות, מרתון סדרות/סרטים במחשב): בגרות של 5 שעות במדעי המחשב
הכי שובב שעשית עם החבר: ניסינו לעשות את זה בים
אנשים רעים הפריעו
הכי מגוחך שביקשו ממך: לא מוצאת

McBlack

New member
חחחחחחחחחחחחחח

בגלל שפיספסת אחד הכל נדפק לך
(סתם סתם,
, נו) היי, גם אני שונאת כלבים!
חוץ מכלבי שוקי (יש לחברה שלי) ואת הכלב הענק והטיפש של איתמר

לילי123456

New member
חחחח רעה! הכל בגלל המגישומטיק הזה../images/Emo7.gif

אני לא רק שונאת אותם, אני גם מפחדת
ולא משנה מאיזה סוג/גודל

McBlack

New member
גם אני פעם פחדתי ../images/Emo122.gif

אבל בגלל שהאקס גר בקיבוץ לא יכולתי להמשיך לפחד מהם... הם היו בכל מקום
וואי, בגלל החורף החתולות שלי כאלה שמנות ושעירות בטירוף, זה כזה כיף!!! ויש לי אחת לבנה חמודה כזאת והיא באה היום לביקור עם הגור הג'ינג'י-לבן שלה ^^ ושניהם כאלה פוצקים ^^

לילי123456

New member
מה פוצקי מה ../images/Emo5.gif

חח גם חתולים אני שונאת
ותביני שלחברה הכי טובה שלי לפני כמה שנים [בכיתה ו' בערך חח] קנו כלב ומאז לא הייתי אצלה כמעט
אני לא מסוגלת להתרגל אליהם

MrsNoOne

New member
מה זה בכלל המדגישומטיק?

עד כה הייתי בטוחה שזה בדיחה פרטית של כמה אנשים. אבל התופעה מתפשטת והתחלתי לחשוב שזה באמת משהו שקיים... אז מה זה?

MrsNoOne

New member
אני לא מבינה מה ההבדל?

זה עושה בדיוק אותו דבר. זה מדגיש רק את השורה האחרונה, ואי אפשר להפריד דברים באמצע טקסט.. אז מה זה נותן???

OgaliO

New member
חחח

כשיש טקסט ארוך, ורוצים להדגיש חלק ממנו, אז במקום לעבור על כל חלק שרוצים ולכתוב הדגש סדגש אז מכניסים לשם את הקטע שרוצים וזה מדגיש..

לילי123456

New member
בדיוק כתבתי למישהי הסבר במסרים אז אני מעתיקה

את עושה "העתק" לשאלון שאת רוצה... "הדבק" בתוך הלוח הלבן של המדגישומטיק אחרי זה את לוחצת על הכתפור "עשה מודגש" [את לא צריכה לסמן על הלוח שום דבר] ואז "העתק ללוח" את חוזרת להוספת תגובה של מה שאת רוצה...ופשוט עושה "הדבק" אה ועוד משהו, אם בנוסף למודגש/במקום את רוצה להוסיף אייקון בתחילת כל שורה אז: בשורה שכתוב לך אייקון:_____ את שמה את האייקון שאת רוצה ואח"כ לוחצת על הכפתור "שים אייקון" ואז כמו במודגש "העתק ללוח" ובחלון הודעה "הדבק" מקווה שזה מובן
אם יש לך עוד שאלות תגידי

Lost Lullaby

New member
או שלוחצים על הכפתור שעושה הכל../images/Emo3.gif

ואז ישר מדביקים בהודעה

Ray512

New member
שאלות! ../images/Emo197.gif

אני לא יצירתית במיוחד, אז הממ... תתמודדי.
מהו היום האהוב עלייך בשבוע? למה?
דייט מושלם הוא דייט שיש בו....
מה דעתך על גלידה בחורף?
אם היית יכולה לבחור בקיאות בשפה מסוימת, איזו שפה זו הייתה? עד כאן היצירתיות שלי להיום

לילי123456

New member
עונה../images/Emo13.gif

מהו היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שישי, סתם כי זה מנוחה כזה. ופעם בשבועיים הוא גם פה ביום הזה
דייט מושלם הוא דייט שיש בו.... כימיה בין האנשים? לא ממש הייתי בדייטים
מה דעתך על גלידה בחורף? גלידה טובה בכל מצב!
אם היית יכולה לבחור בקיאות בשפה מסוימת, איזו שפה זו הייתה? אנגלית ואח"כ ספרדית

למעלה