ה"י 6.6

D amaged R oses

New member
נמכרים!

מאנה למדתי 100 יחידות ב200 קאש למרות שיש שמוכרים בזול יותר.. קנו גם ב200!

Shanny9

New member
אני שואלת כי

בקהיני לא ראיתי שום מכירה נורמלית של זה, יש שם כל מיני: 300/52 ודברים כאלה תודה

miss_t

New member
בעקרון ממה שהבנתי המכירות

הם מכל השרתים ולא רק מהשרת שלך אבל יכול להיות שאני טועה לגבי גובע הגנבים- אם הוא בערכיו הממוצעים - שווה עד 100K

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif

המכירות הן מכל העולמות אין כזה דבר קהיני/ברה/וינדיה. הכל יחד

yonVata

New member
ה"י בסימן - דפקו אותי חזק!

טוב, אז הלכתי לקרניבל בשביל להשיג "מטבעות" בשביל שאני אוכל לשדרג את השרשרת שלי לפני שאני מגיע לרמה 50, מצאתי מישהו, הוא התחיל לשגע אותי שאני אראה לו את ה3 חפצים הכי טובים שלי... הראתי לו בטרייד והכל היה טוב ויפה... אחריזה הצטרף עוד מישהו לפארטי, הוא ביקש שוב שנראה לו את החפצים, אבל הפעם הוא אמר לנו לעמוד בצד - ושם אותם על אחד העמודים בקרניבל, הלידר הראה את החפצים שלו, אחלה... הבנאדם השני הראה את החפצים שלו, אחלה... אני הראתי את החפצים שלי (חרב מייפל משודרגת, החרב לרמה 50 שמקבלים מקרניבל, ועגילי גולגולת), ואז הלידר נכנס לתוך הקרניבל, יצא, גנב לי את כל הציוד והתנתק... ואני נשארתי איך אומרים... עם הז*ן-ביד.... המסקנה היומית היא שיצאתי ילד מפגר, הפסדתי חפץ שיכולתי למכור, הפסדתי את החרב שהתכוונתי להחליף בעוד 2 רמות (ועכשיו במקום להשיג "מגילות" שידרוג לשרשרת אני צריך לקחת חרב חדשה, והפסדתי את העגילי גולגולת שרציתי לשים!.... נראה לי שאני סתם יותר מידי נאיבי ושמחתי יותר מידי על שחקנים אחרים - תהיו בטוחים שזה... לא יקרה יותר בחיים!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאיי, מצטער בשבילך ../images/Emo201.gif

זה קורה לכווווולם.... לאחי גנבו סטילי, לי גם פעם גנבו כמה דברים... לכולם זה קורה, וחבל!

D amaged R oses

New member
באמת נאיבי ../images/Emo4.gif

אני כלכך הרבה פעמים נתקלתי שהוסיפו אותי! ביקשו לראות חפצים או לשחק איתי "DROP GAME" ואמרתי לא ואז העיפו אותי. אני לא קונה את השטויות האלה, ובכלל, אחרי שפרצו לשחקנית של אמא שלי [ולפי החשש שלי, 99% זאת הקבוצת זאקום הלמט, שסמכתי עליהם כלכך!] לא סומכת על א-ף א-ח-ד!!! אני גם לא מאפשרת טריידים וצ'אטים.. יש כלכך הרבה האקים ודברים באיזור עם הדברים האלה! אבל ככה הכי לומדים! כי כשהכי כואב אי אפשר לשכוח

miss_t

New member
את צודקת אבל.... לקחת את זה רחוק, לא?

לא לאפשר צטים וטריידים? אני עושה את זה רק בPQ או בבוסים, נכון, זה הכי כואב, לאבד ככה 10 מיל' או חפץ משודרג שמשתמשים בו... אבל מהדברים האלו לומדים ומתחסנים. לומדים שיש שחקנים כאלו וגם אחרים. גם לי הייתה תקופה שחסמתי צטים, טריידים ווויספר- אבל אז ניתקתי את עצמי גם מהכרות עם חברים חדשים- להכרות או לאימונים משותפים, לפעמים הייתי מפספסת שפונים אליי בגילדה או בבאדי... יש לזה חסרונות לחסום את כל האופציות האלו, אבל אני מבינה מאיפה זה נובע ואני מקווה שאולי זה ישתנה... לא לשכוח שזה משחק ואנחנו, למרות הסקאמרים והאקרים, רוצים רק להנות

D amaged R oses

New member
מה זה קשור בכלל?

אם אני מכירה אנשים אני מוסיפה אותם לבאדי ליסט, אני מדברת איתם שם או בלחישות. למה אני צריכה צ'אט או טרייד איתם? ויש האקים לצ'אט וטרייד, בשביל מה צריך את זה? לא נוח לי בכלל להשתמש בצ'אטים, מעולם לא עשיתי את זה, רק שאני צריכה לראות איך אנשים נראים עם קאש חדש או פנים או שיער וכו', אני שולחת צ'אט.. אבל זה ממש מפריע לי להתאמן או לעשות פיקיו ולדבר בצ'אט. ואני לא חושבת שיש לזה שום חסרון.. ממש נוח לי ככה, שלא מטרידים אותי כל פעם נובים בטריידים מפגרים ששואלים "אפשר 10K?" או "אפשר גיפט?" והיום יש בכלל חוצפנים, שמבקשים 3מיל!

yonVata

New member
רק שאלה אחת..

אז איך את מוכרת ציוד בלי טרייד? בהנחה שאין לי חנות למכור בה :/

Guid

New member
אאוץ`!

אני באמת מצטער בשבילך... גם לאחי זה קרה, עם סטילי... מאז הוא למד- שום חפץ לא ``נופל`` מהתיק, חוץ מכשהוא מוכר אותו. הכי בטוח, הכי יעיל~ D:

yonVata

New member
אתם יודעים מה הכי מסריח?

אחרי זה ראיתי אותו במקרה.. מתברר שהבחור השני הוא חבר שלו, והם עושים אתזה הרבה.. בקשתי שיחזיר לי את הדברים, אז הוא אמר לי ``מה אתה רוצה? הרמתי אתזה..`` צחק הולך... יקח אותו השד! הלווי שיחנקו עמזה!!

Guid

New member
כן, זה סקאם מוכר...

עושים את זה בהרבה מקומות, במיוחד בכאלו שאפשר להתחבא בהם ואז לקפוץ מהר ולקחת את החפצים (כמו החנות שיקויים בלודי, אפשר להתחבא שם מאחורי המכונה ההיא למעלה בלי שייראו אותך)...

Macbook

New member
רמה 51 ו60%

זהו להיום תודה רבה רבה רבה לניר ונעה שעזרו לי עם קווסטים בNLC

לול רותם,../images/Emo219.gif

הלכתי לי לחכות לספינה מלודי לאורביס,ומצאתי אותך יושבת שם.
וזהו. עכשיו אני בהנסיס,כי לודי כבר הורגת אותי משיעמום.

D amaged R oses

New member
../images/Emo6.gif

רציתי לחזור ורציתי לישון ;D אז אמרתי שאני יעשה לפחות ספינה אחת, אבל היא לא הייתה, אז נרדמתי לפני
ראיתי טונות של הודעות כמו "ur still here?!"

למעלה