ה"י 6.6

Macbook

New member
רמה 49 ,45%

עליתי מרמה 47 ו80%. לפני שאני אלך לישון עוד 45 דקות אני מקווה לעלות לרמה 50.

D amaged R oses

New member
מממ עליתי רמה+התייעצות לגבי בילד לCB

אני 113 ;] וחרשתי על קווסטים באומגה סקטור, המקום הכי שנוא עליי בכל מייפל! אחותי כבר רמה 66 [תכף 67] נקווה שתוך שבוע עבודה שלישית! אז מה מעלים בעבודה שלישית? סקילים? מה כדאי ומה לא? מה קודם? למה? מה יעזור לה? אני חשבתי [אני לא מבינה בזה הרבה] שמסו גארד ואסולטור זה סקילים טובים להעלות קודם [למקסס את שניהם לסירוגין] אבל עדיין, עצות וכאלה.. חבל שאין בילד במאמרים לCB ;O ואני הבנתי שהבילד מאוד גמיש אז... ;] כן;] תודה

Hasselblad

New member
רגע אני הולכת להביא את, ../images/Emo18.gif זהירות חפירה

טוב אז לפי דעתי הדבר הכי חשוב ב CB זה להבין את הסקילים ואז להתאים אישית לפי אופי וסגנון אימון את הבילד. אתחיל דווקא מהסקילים שדיברת עליהם כי גם לדעתי ולטעמי האישי הם יותר חשובים. אסולטר - הסקיל ההתקפי הכי חזק של עבודה שלישית, הסקיל לא רק חזק ותוקף מהר מאוד, אלא גם חוצה את המפלצת ולפעמים ממש משמש כמו TELE ועובר "דרך" המפלצת לצד שני. במקס שלו הדמג שלו הוא 450% כמו כך לסקיל יש יכולת הימום (לעשות למפלצת stunn). מסוס גארד - הסקיל הזה הוא הסקיל הגנה החשוב ביותר של CB, גם היום בעבודה רביעית אי אפשר בלעדיו במפות אימון או בוסים. הסקיל עובד על בסיס מסוס (מגן בתמורה למסוס) וככל שרמתו יותר גבוהה הוא מבזבז פחות כסף ביחס להגנה ופועל ליותר זמן. את ההסבר על בדיוק איך זה עובד כבר רשמתי פעם אם זה מאוד חשוב לך להבין בדיוק את החישוב תריצי חיפוש בפורום. מה שכן עוד אגיד על הסקיל הזה שלדעתי לפני רמה 75+ ואולי אפילו לכיוון הרמה 80 אין לו כמעט שימוש מכיוון שבמפות שצריך אותו גם ככה ואי אפשר להתאמן כי לוקח שנה להרוג את המפלצות. BOT - band of thieves מוב מוב מוב ושוב מוב, סקיל חובה לכל אוהבי המוב (ולדעתי אין דבר כזה לא לאהוב מוב
). ככל שהסקיל גבוהה יותר הוא פוגע ביותר מפלצות ויותר דמג. במקס שלו הוא פוגע ב 6 מפלצות ב 210% מתקפה. טוב עוד מוקדם ואני צריכה הפסקה... אמשיך לחפור בהודעה נוספת עוד מעט...

D amaged R oses

New member
../images/Emo140.gif

מחכה להמשך והמלצות שלך מה להעלות בהתחלה
אני רק חושבת עליה שתוכל להלחם עם הבאלרוג באמוריה פיקיו
היא ממש רוצה וכל פעם היא אומרת לי "אולי אני אנסה מכה אחת?!" ואני אומרת לה שתעוף חזרה לפינה ותעמוד יפה בשקט.

Hasselblad

New member
ובעיקוב רב אני אמשיך...

סורי שלקח לי זמן.... כרגיל כל העומס הזה לא עושה לי טוב... טוב נמשיך... ME - מסוס אקספלוזין, המממ טוב אז הסקיל הזה היה נחשב לסקיל החזק ביותר במשחק לפני צאת עבודה רביעית, אבל מאז ועד היום הסקיל עבר כמה שינויים... כיום הדמג שנוצר מהסקיל ביחס לכסף שזורקים לא ממש מצדיק שימוש שותף בו (לדעתי)... כיום (ושוב לדעתי ומנסיוני) הסקיל הזה טוב רק בשיתוף עם הסקיל Pickpocket בעיקר בבוסים ובמפלצות לרמות גבוהות. את ההסבר על שני הסקילים והשימוש בהם כבר כתבתי בעבר בפורום. ובעצם זהו.... הסקיל max Shield Mastery הוא סקיל שעוזר מעט בהגנה כשיש שימון במגן... כסיימתי למקסס את כל הסקילים החשובים הוספתי לו נקודות. Chakra זה סקיל לא שימושי בעליל מלבד השלוש נקודות שצריך לשים בו בכדי לפתוח את המסוס גארד מעולם לא נגעתי בו. אם יש לך התלבטויות בבילד אשמח לעזור תכתבי לי מה את חושבת שנכון ולמה ואכתוב לך מה דעתי על זה

D amaged R oses

New member
מממ

זה השחקנית של אחותי אבל כבר קבעתי לה
אני חושבת שהכי חשוב שתמקסס מסו גארד, אסולטור,BOT ומסו אקספולסיישן התהייה היחידה שלי היא מה הסדר המומלץ! כי חבר שלי אמר שBOT ממש יעיל לTYPHON, ואני יודעת שידיד שלי התאמן שם מרמה 80 בערך עד 110+- תוך איזה שבועיים+! וגם אסולטור חשוב, בשביל TYPHON מסו גארד לא משמעותי לדעתי.. ומסו אקסופליישן אנחנו רוצים שתשיג בשביל הבוס בגילד פיקיו :] זאת ההתלבטות, לגבי הסדר..

Hasselblad

New member
תראי..

אני אתחיל מהסוף - מסוס אקספלושיין בשביל הבוס בגילד פיקיו נראה לי מיותר כי לא נראה לי שהיא תשרוד אותו בלי למות ברמות האלה (למרות שאציין שאני מעולם לא ניסיתי). מה שאומר שלדעתי מסוס אקספלושיין ממש ממש לקראת הסוף. חבר שלך צודק אין אין אין על BOT בטייפון
כל כך אהבתי את המפה הזאת. אסולטר גם חובה, וכנ"ל המסוס גארד. לדעתי תנסי לחשוב על משהו בכיוון של נקודה ראשונה לאסולטר, אחרי זה כמה נקודות ל BOT, אחרי זה 3 צאקרה בשביל מסוס גארד, אחרי זה 3 מסוס גארד, ואז תחזרי למקסוס BOT/ אסולטר. זה לדעתי, כמובן הכל נורא נורא גמיש....

D amaged R oses

New member
זהו, זה בכיוון של מה שחשבתי..

נקודה ראשונה אסולטר אחרי זה BOT למקסוס ואז מסו גארד+אסולטר לחילופין [2אסוטלר 1 מסוגארד] ואז מסו אקספלושיין[עם מה שנשאר מהמסו גארד] ולגילד פיקיו כמובן רק עם מסו גארד.. הכוונה לא ל-עכשיו-, אלא 90-100+ XD מקווה שזה לא יצא מסבך

Hasselblad

New member
ישארו לך עוד המון נקודות ורק עוד עיצה

אל תמסקססי BOT תגיעי איתו ל 5 מפלצות ואז תתחילי מסוס גארד 3 נקודות, אחרי זה תחזרי ל BOT ואז אסולטר ומקס מסוס גארד, אחרי כל זה תמקססי את ה מסוס אקספלושיין והפיקטפוקט הזה ועוד ישארו לך נקודות שתוכלי לשים בשסקיל של ההגנה מהשילד.

D amaged R oses

New member
באמת ;O

האמת שהתמקדתי על מה שאני יודעת ונראה לי חשוב ;] ומעולה, אני שומרת את זה ונתחיל בקרוב ^^

Macbook

New member
רמה 50 40%

אני שונא את המשאיות המנוולות האלה. הן הורגות אותי בלי רחמים ואני מבזבז שיקויים@#@# אני חוזר לCPQ

30 עם 60% בערך.../images/Emo219.gif

כמה מייאש למצוא פארטי טוב. אבל לא נורא. כל עוד אני מקבלת אפילו קצת EXP...העיקר שאני עולה ל40 היום,מצפה. מעצבן אותי שאני נאלצת להשתמש במג'יק קלו נגד רובוטים,ולא בקולד בים.

btekx

New member
כבר השבוע אספתי יותר מ5 קלפים מפלצות

כבר השבוע אספתי יותר מ5 קלפים מפלצות ובנוסף 5 קלפים בוסים כמה פעמיים בPQ באמוריה מחכה ליום דאבל...כדי שאוכל לעלות את פיראט ולעלות סקיל מתקפה אוויר של שחפים... (כעת רק 4 נק'...)

Shanny9

New member
שאלה../images/Emo3.gif

לא ידעתי ממש לאן לשרשר את זה- עליתי לרמה 40 ואני מחפשת לקנות DARK PILFER מאיזה NPC קונים את זה? ועוד משהו - CLOUD FOXTAILS נמכרים בTRADE?

miss_t

New member
לגבי CLOUD FOXTAILS

נמכרים בהחלט ובהרבה- כלומר- מבוקשים! לגבי הכובע לגנבים- תוכל להשיג מסיום המשימה הארוכה הזו: http://global.hidden-street.net/quests/vicquest_017.php או - הכובע השחור נופל מהפלצות: : Zombie Lupin, Stumpy, Luster Pixie, Yeti & Pepe תוכל לנסות לחפש בFM, אבל ככל הידוע לי אין NPC שמוכר את הכובע

למעלה