ה"י 6.6

Mikush x3

New member
יאייי תודה D:::

וכן P: גם ישלי תמשפחה הכי נהדרת שהכי כיף לחרוש איתם אז בכלל ^_^(שלא לדבר על איזה עשירה נהייתי ^_^;;) גמאתה חורש על מייז??

Guid

New member
אני מנסה...

אני ממש שונא את הפיקיו הזה, אז קשה לי אשכרה לחרוש עליו, אבל אין לי ברירות אחרות, אז... בעסה. /tapuzforum/images/emo4.gif

Mikush x3

New member
לא נורא רמה 55 יש הפיקיו הזה בהרב טאון D:

וגמאני לא מתה עליו- אני מתה על הפרסים $$$ D:

Guid

New member
הפרסים הם הסיבה היחידה

שאני עדיין שם... XD ואת צריכה להיות מעל רמה 55 אם את רוצה לשרוד בפיקיו ההוא בהרב טאון... D:

miss_t

New member
וגם להיות חזקה או פריסטית לפחות

לא נראה לי שלוקחים כל אחת לPQ הזה צריך להיות זריזים בשביל לסיים אותו

רמה 58../images/Emo2.gif

הזוי שעליתי שתי רמות בסופ"ש אחד, וסיימתי למקסס את הקרח סוף סוף! יש לי פאדיחה בבילד שלי, חסר לי איזה 3 נקודות במלאך שומר.. השאלה האם כדאי לדפוק סקיל אחר (טלפורט או מאנה) כדי לתקןאו להשאיר איך שזה??

D amaged R oses

New member
מממ את -חייבת-MG ממוקסס

למה אין לך ממוקסס? איפה הנקודות? מכיוון שאת כמוני, בעבודה שלישית יישארו לך מעט נקודות [כמוני], אבל תלוי מה תעשי עם הבילד.. אבל אני אפשרתי לעצמי להוריד שתי נקודות מעבודה שלישית לטלפורט אז אולי תוותרי בנתיים על 2-3 בטלפורט ושתהיי בעבודה שלישית תעלי את זה אבל תצטרכי לחכות הרבה, כי רק עכשיו "אפשרתי" לעצמי להתחיל לשים שם נקודות [רמה 113] כמעט עבודה רביעית... את חייבת MG ממוקסס עכשיו אגב! לכל דבר! במיוחד אם תרצי קסדת זאקום

לא יודעת, נעלמו איכשהו../images/Emo67.gif

אני יודעת שנקודה אחת ארוויח כי תמיד יש נקודה אחת מיותרת שעולים לרמה 70 וצריכים לדחוף איפשהו (כך לפחות הנתי מאיזשהו מדריך כאן בפורום....) השאלה איזה סקיל אחרת לדפוק שיהיו חסרים לו 2 נקודות
הקטע הוא שאני לא יודעת מה חשוב כל כך... וזרקוום? אני בספק אם אי פעם אוכל להשיג אחת... אחרי הכל אני לא כמוכם חורשת נון סטופ על המשחק...

D amaged R oses

New member
קודם כל

זה לא מיותר.. הנקודה הראשונה חשובה מאוד! כל נקודה מתכוננת, ממש לא מיותר. הבילד שלי, לעומת כמה, שלא מסכימים איתי, לא ייגמר עם SEAL ממוקסס או אלמנטל רססיטנס + THUNDER SPEAR ממוקסס.. אני חושבת שלמקסס SEAL זה מיותר, אני אשים לא מעט נקודות שם, אבל לא אמקסס, כל השאר מוקסס, TS הגיע לי ל15 נקודות, למרות שהייתי ממליצה לך להגיע ל10 או אפילו פחות אם את מסוגלת.. ומהנקודות מהTS בעצם תעבירי לטלפורט, כי מישהו בפורום טען שאין טעם ואיריס אימתה, בעבודה רביעית לא משתמשים -בכלל- בTS ככה שהוא כלכך מיותר!

btekx

New member
הסבר

SEAL - סקיל שגורם למפלצות לא להשתמש בסקילים שלכם (כמו הגנה, התקפה וכו'...) Partial Resistance- אלמנטל רססיטנס - הגנה מהתקפה מסוג קרח או ברק בלבד Thunder Spear- (או TS בקיצור) מתקפה ברק נגד מפלצת אחד, סקיל הכי חזק בעבודה 3, אבל הכי לאט... כולו סקילים של עבודה 3 מקווה שהבנת..?

אהה כי אני עוד עבודה שניה..

ושאלתי על הבילד ולא הבנתי על מה מדובר.. עדיין אני לא יודעת מה לדפוק טלפורט או מאנה...

D amaged R oses

New member
הסברתי לך בהודעה

ואמרתי לך שאת לא יכולה לדפוק אפחד מהם, שניהם חשובים וכשתהיי בעבודה שלישית את יכולה להעביר נקודות לעבודה שנייה.. קראת בכלל את ההודעה?

כן וכנראה לא הבנתי נכון

כמו שאמרתי אני לא כזה שולטת במשחק ולוקח לי קצת זמן לקלוט דברים... תודה על העזרה וההסבר.אני בספק אם אי פעם אגיע לעבודה שלישית כשאני תקועה כאן בבסיס כל השבוע..

ReallyWrong

New member
בדאבלללל

ממש לא חשבתי שאני אעלה ולא היה לי כוח אבל אז פתאום עבר מלא זמן והיה דאבל והיו לי 87%, ויש שם מפלצות שרגישות להיל, אז הלכתי, ולקח לי 40 דקות להעלות 13% אבל בסדר

הייתי היום קצת בבוקר,מצאתי 2 מג'יק רוק../images/Emo219.gif

עכשיו יש לי 4. אני מתכננת לסיים איזה קווסט לשדרוג גלימת המייפל שלי באליניה,ואני חוזרת ללודי.

כמה מפתיע,בקושי התקדמתי.../images/Emo219.gif

השגתי איזה 10% רק מלהרוג באבלינג באליניה בשביל למצוא את המעטפות עם הסנואו סילקס. שדרגתי את הגלימה לרמה 40. קניתי esther shield,סוף סוף. נשארתי ברמה 39 עם 79%. יותר מידי לאגים,המחשב שלי מתכבה.

Guid

New member
לא נגעתי במייפל היום...

היו לי עיסוקים אחרים במחשב, מישהו הרי צריך לעשות בו סדר (מחיקות, צריבות, סידור, וכו`) פעם בכמה זמן, ובקטע הזה אני ממש לא בונה על אחים שלי... אז בעסה, אבל עכשיו המחשב שלי יותר נקי ומסודר~ D:

למעלה