ה"י 6.11

Macbook

New member
רמה 98! ../images/Emo27.gif

בתקווה ל100 מחר. עם דאבל. אגב, שלשום קניתי 23 INT אוברול לרמה 88 ב150 מיל, DEP STAR, ועגילים 6/11 ב70 מיל ונשאר לי 175 מיל. נחסוך.

yonVata

New member
רמה 50!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יאי!!! חיכיתי חיכיתי חיכיתי, וסוףסוף הגעתי לרמה 50!!!! אני סוףסוף לובש את הגלימה המטורפת שלי!!! עד עכשיו התעלפתי רק מהמחשבה
יאללה, עכשיו כלכך הרבה דברים לעשות
לקבל את הכסא מNLC (ניר, המם המם), לעשות זאקום ראן בשביל קסדה מסוקסת... ולעשות את הקווסטים המקדימים מין הסתם... ו... להגיד לואל תודה עלזה שהיא עזרה לי לעוף עם האחוזים ברמה הזאת
יאללה, בראבק לעבודה 3

miss_t

New member
מזל טוב!!

סוף סוף! דרך אגב, איזה סקיל אתה ממקס עכשיו? אינביסבל? איזה קווסט נשאר לך לעשות בשביל הכיסא? ומה התוכנית שלך למקום אימונים? או לעשות קווסטים שרק נפתחו?

yonVata

New member
אז ככה:

נשארו לי כמעט כל הקווסטים.. כן.. אני ממקסס אותו עכשיו... לגבי איפה להתאמן, אני אסיים את הקווסטים של הכסא ואז אני בונה על מייז.. ומעבר לזה לא יודע..

../images/Emo49.gif יונתן../images/Emo24.gif

יאללה, עכשיו מתחיל המירוץ לעבודה שלישית
בהצלחה ותהנה

yonVata

New member
אם כבר מדברים עלזה...

מה עדיף למקסס קודם? מנה אייטר או טלפורט?..

deisy

New member
מנה!

יחסוף לך הרבה כסף בשיקויים! את הטלפורט אני מיקססתי אחרון, אבל מקסוס המנה גרם לכך שבמשך הרבה רמות לא הוצאתי מסו אחד על שיקויים! לא MP ובטח לא HP

yonVata

New member
יש מבינה...

יאללה.. עוד 4 רמות אני מתחיל למקסס אתזה!.. :p

ווינגז

New member
מנה

טלפורט זה הסקיל שממוקסס אחרון (ואחריו, כל שאר הנקודות הולכות לסקיל היחיד שישאר לך "ריק"). המאמר בפורום מצויין, נעזרתי בו המון.

yonVata

New member
אני נעזר בו..

אבל עשיתי קצת בילד עם שינויים עצמיים... :p

yonVata

New member
עכשיו רק נשאר...

לעבור את משבר רמה 50, כמו תהיה עם הלוחם שלקח לי איזה 3 חודשים לעלות רמה :/

למעלה