ה"י 4.9.11

מ י ל ר

New member
שלום מר.פיאנוס

הנמר שלי אכן עשה צרכים בבית שלך, כיון שהוא שחה בדרך אליך, ולא נעים לו במים.. כי זה לא מנומס. אכן לאחר הריגתך הכנתי ממך סושי וחילקתי לחברים, תודה היה טעים. אגב, גם לפני ספר המפלצות אנשים הלכו להרוג אותך, בגלל הסושי חינם. חבל שאתה לא בא לבקר יותר, אני אשמח להלחם נגדך שוב. אולי הפעם תנצח אותי (או שלא, אבל שווה את הניסיון, לא?)

Horned Tail

New member
עזרה דאחוף!!!

שלום שלום כולם מה קורה תשמעו זה חולה נפש... אני יושן צהריים ומישהו מצלצל בפעמון מעיר אותי עכשיו אני בג'ננה! מתקיפים אותי חזק! תוך 38 דקות הכניסו אותי לאסף הרופא.. אמרתי זהו כזה דבר לא מקובל.. לא ספרי סקילים כלום! נתתי להם זבל של דרופים.. מישהו יודע איך אפשר להרוג את הפולשים האלה?!!

הממ גם אתה מצאת את מותך היום סוף סוף ../images/Emo156.gif

יצאה לי הנשמה עד שהרגתי את הרגליים, זנב, כנפיים, 2 ידיים ו 3 ראשים שלך.

מ י ל ר

New member
שלום מר. הורנטייל

במצב כללי אתה בטח מצליח להשמיד את האוייבים, אבל הפעם נלחמה נגדך לוחמת על-מוות. ככה שרק אתה יכול להפסיד במקרה הזה, סורי. פעם הבאה שאתה כותב פה, תהרוג את פיאנוס (אתה בטוח מנצח אותו) ותביא לנו סושי.

Horned Tail

New member
דיי דיי.

אני ופיאנוס ישבנו אחד ליד השני בתיכון.. הרצנו בדיחות וירקנו טפו טפו על פאפ.. הנה סושי שאיזה נוב זרק שהוא מת.

Horned Tail

New member
אההה. זה לא אתה הנוב

מכיר את הטמבלים האלה שמגיעים אליי ברמה 14 ואפילו לא יודעים איך הם הגיעו לשם ואומרים מה זה איפה אני? ואז הם מנסים לתת מכה ו... זה החלק האהוב עליי.

Pianus

New member
מכיר הרגשה, כנ"ל קורה לי...

אבל אתה ברמה גבוהה, אתה יכול לחסל אותם בקלי קלות, במיוחד לחושבים שיכולים סולו... ויש לך המון חיים והמון שותפים (רגלים, ידיים זנב כנפיים ו3 ראשים, כולם ישנם מוחות בנפרד ןכך נשמך בנפרד!!!) בניגוד אלי, מה אני??? יש לי רק גוף אחד בלבד... אפילו אח תאום שלי שסומך יותר מדי בשמאל , לא בא להציל אותי, בקושי לא בא לעזור לי...

Pianus

New member
ואני שונא אותה יותר

(חוץ מראש הימין אני אוהב אותך!)

מ י ל ר

New member
פיתרון

אם 2 הפיאנוסים יהיו ביחד במפה אז פיאנוס אחד יכול לאכול את אחיו ואז להתחזק ואז לפיאנוס יהיה את הקלף של עצמו :0

למעלה