ה"י 4.9.11

הרגתי אותו !!!! לבד !!!!

קודם כל היה לי משא ומתן עם הגילדה הקודמת שלי ששולטת ב HT . אחר כך היו לי שיחות עם האקר בשם HTGUARD שאמור היה לעשות לי DC ...... ובסוף הורדתי את איכות התמונה תוך כדי הראשן ולא התנתק לי בראשים..... יש לי קלף !!!

../images/Emo6.gif

היה לא קל.... עוד עושה דיספל וסד כל שניה...... וגם דף אפ...... אם הוא רק ההיה עומד בשקט בלי לזוז הוא היה מתחסל מהר.

miss_t

New member
תותחית!!

המטרה הבאה: סולו פינק בין
יפה מאוד! אגב, הולך להיות רווח כלכלי כלשהו מההריגה? הדרופים בסדר?

הדרופים על הפנים

קיבלתי מלא נשקים מתחת לממוצע. לדרגה 110. ממש לא משהו מעניין. אני לא יכולה לקחת שרשרת כי יש לי אחת נעולה עלי....
בקיצור. הלכתי בשביל האתגר והקלף. הוא אמור לזרוק מתכונים מצויינים אבל לא קיבלתי כלום. מאד נדירים..... סולו פינק בין? יש לי 2 חברים שהרגו את פינק בין בזוג. רק 2. אבל יש להם נשקים עם הרבה *******
אין מצב לסולו על פינק בין. בטח לא בעתיד הקרוב.

אם אני אוריד לו את הכובע את תראי

שהוא בעצם ממש חתיך. אני פשוט לא רוצה שיתחילו איתו ......

Guid

New member
מגניב! ../images/Emo2.gif

לא נורא לגבי הדרופים, העיקר הקלף לא?

btekx

New member
../images/Emo41.gifמכונאי VS פיאנוס שוב!!! + קלף חדש!!!!../images/Emo41.gif

מצאתי את הפאינוס האגדיי!!!!!!!!! את פיאנוס ימין באחד מהערוצים, לא מוצא פאינוס שמאל... (
ממתי פיאנוס מעוניין בפוליטיקה???
) וכמובן יש לי את הקלף הפיאנוס, סיימתי את הסדרה של
אקווה
, ועליתי מ6 לכול סטטים ל7 לכול סטטים לא מצליח לארגן פארטים כדי להכניס סולו לסבאל'ה ברלוג... אוף... משהו כאן יכול לארגן לי פארטי??? כדי שאוכל להכניס סולו!!!!!???!?!??! הלו??
ז"ל
פיאנוס האגדיי שסומך יותר מדי בימין...

../images/Emo45.gif

אם תבוא רגע לסקניה אארגן לך פארטי.....
המיולים שלי כל פעם מתנודבים לבוס אחר.....

miss_t

New member
אני אשמח לעזור לך!!

תגיד מתי אתה רוצה? היום זה טוב? יש לי מיולים ואולי גם כמה חברים שישמחו לעזור

Pianus

New member
עזרה!!! בקשר למכונאי מעצבן!!!

חדש בפורום, בבקשה עזרה!! תשמע מה קורה לי... סיפור לי סתם שחיתי במים כמו תמיד, אז חזרתי לישון במערה במינוק האקווה, הייתי נורא עייף, ופתאום בא שוב איזה בחור מעצבן רוכב על הרובוט שקורא לעצמו מלך פיראט, מה הוא סייבורג? ממתי פיראט הולך על רובוט, חשבתי שפיראט משתמש בספינה או בחרבים, אבל רובוט???? והוא התחיל מיד לתקוף אותי בתותח, ובפיצוצים ללא שאלות ניסתי קצת להפחיד אותו בלייזר והשתמשתי ההגנה שהוא יפגע בי רק ב1 דמג' אבל הוא עדיין ממשיך לפגוע ובסוף הרגו אותי, ועוד הוא גנב לי את הדרופים!!!!!!!!! בטוח שהוא האקר!!!!! למה! מה עשיתי!!! סתם הלך לי 10% EXP... ואיבדתי את הספר סקיל, רציתי למכור את זה ב25M.... איך אני יכול להעיף את אותו????? איך אני יכול ללחם בזה?? בבקשה עזרה!!

מ י ל ר

New member
שלום מר.פיאנוס

יום אחד גם אני ראיתי אותך פתאום מופיע לך בנחת, סלח לי שהרגתי אותך אבל רציתי קלף. אתה בטח רגיל לזה שאתה כזה מבוקש, תגיד מר פיאנוס, למה אתה בא לעיתים רחוקות? תבוא קצת יותר. אתה לא מיוחד משאר הבוסים..

Pianus

New member
אני שונא פאץ הזה, בקשר לספר המפלצות

מאז שיש ספר מפלצות כולם באים להרוג אותי... אתם לא יודעים שאני מחלקים חינם, אם תבקש ממני?!! (ולא ולא מחלקים את האוסף הבובות פיאנוסים שלי...) לא אחזור, מאז ששמעתי שהורגים אותי בגלל איזה איזה בדיחה מטופש על דגים כמו סושי או משהו כמו זה, עדיף לי להיות זאקום, לא שמעתי בדיחה על זאקום... אתה יודע שזה נורא מעליב אותי... תגב נמר שלך נורא מעצבן אותי, בבקשה בבאה לא להביא את הנמר לביתי, הוא תמיד עושה צרכים בביתי...

למעלה