ה"י 28/8

../images/Emo41.gif ה"י 28/8 ../images/Emo41.gif

התאריך עכשיו בסדר?
אוקיי, אז אני בישופ, ויש לי את כל 3 הסקילים הרצויים (בהמוט, ג'נסיס ומחיה מתים). ואוו... המשימות האלה כ"כ מעצבנות... המשימה לבהמוט היא הכי קלה כי רק צריך לאסוף קווסט אייטם. אבל המשימה למחיה מתים ממש ממש מעצבנת. קודם כל להתרוצץ בכל רחבי ווינדיה לחפש NPC ולהגיד לו דברים או להביא משהו. בסוף מקבלים משימת קפיצות בלודי בחושך!. למה בחושך? כי כדי להבין מה מרגיש מי שמת, צריך לחחות משימת קפיצות בחושך. אז מזל גדול שלי שמישהו בגיילד שלי נתן לי טיפ לסמן את המיקומים שלי, אחרת לא הייתי מצליחה בחיים. גם ראיתי סרטון קצר ביוטיוב על המשימה, כך שהיה לי איזה מושג קלוש לגבי מה צריך להיות שם ומה מחכה לי. בפעם הראשונה לא הצלחתי (יש 20 דקות למצוא את הדרך החוצה. זה גם משימת קפיצות, גם בחושך וגם יש שם FLYEYE שמפריעים בדרך). בפעם השניה הצלחתי למצוא את הסוך ממש ממש כשהיה זמן של 00:00 והייתי בטוחה שאני אצטרך לעשות הכל מחדש. בחיי, ממש יותר מזל משכל ! מה שהיה הכי קשה זה למצוא 6 אנשים שיבואו איתו לHTPQ ושכולם יעשו את המשימה של PRE QUEST כדי להיכנס לשם. לקח לי שעות למצוא מי יכול להגיע ושכולם יעשו את המשימה הזו. הPQ ממש לא קשה למרות שנורא פחדתי... וזהו. ניסיתי את הג'נסיס וזה מגניב.
ליז, את זוכרת מה היה הDMG של הג'נסיס ברמה 1? האם DMG של 13K-17K זה טוב לרמה 1 של ג'נסיס? ואגב, אני לא מצליחה למצוא את המדריך שלך לבישופ שעשית :p אז אני אשמח לשמוע שוב מה שווה ומה לא. האם בהמוט באמת שימושי? לא עדיף להעלות ג'ניס על חשבונו קצת? אשמח לייעוץ

deisy

New member
הי! מזל טוב על הבישופ!!!!

שיוווו איזה כיף לך!!!!

../images/Emo6.gif זה יכול לקחת אפילו פחות מחצי שנה..

לי לקח משהו כמו 3-4 חודשים מרמות 80 ל-120. עד רמה 105 תתאמני ב- DT, MDT, וודווס, היימס עם DK או כל מי שבא לך. כאשר ה SR יהיה ממוקסס תוכלי ללכת לבד להיימס. מרמה 105 בעיקר newties או היימס עד 120
בהצלחה

deisy

New member
תודה!

אני די תקועה.. לא יוצא לי לשחקהרבה... ה DT עדיין חזקים לי לבד כשהם באים איזה 5-6 יחד.... עכשיו בעיקר אני בשעונים ובוודוס... אני צריכה איזה כמה שבתות עם כרטיס דאבל כדי לתת איזה פוש....

השעונים לא שווים לדעתי ../images/Emo4.gif

הם עושים נזק גדול מדי יחסית לEXP שהם נותנים. אני העדפתי אם כבר להתאמן בSOUL TEDDIES.. יותר מהיר וכמעט אותו EXP. חוץ מזה, שאת הדרופים שלהם את יכולה בכיף למכור לאנשים או בMTS. שווה.

deisy

New member
נכון....

אבל יש לשעונים דרופים טובים
.... טוב, הגעתי למסקנה שאני צריכה לעשות SP ריסט.. אחרי שגיליתי שה MG כשהוא לא ממוקסס , ממש חסר....ומגביל במקומות אימון ברמות האלה... אז קודם נעשה ונמקסס את ה MG לגמרי ואז נראה אולי כבר ה DT יהיו קלים יותר...

deisy

New member
כן.... אתמול רק ירד לי האסימון כמה זה חובה...

עד היום הסתדתרי בלי... אבל אתמול בשיחה עם איציק גיליתי כמה מקומות אימון נסגרים לי בגלל זה... ולמה כולם ברמה שלי יכולים על מפלצות חזקות יותר ואני לא...
כשפתחתי את הדמות לא ממש ידעתי מי נגד מי..אז העליתי.. שיהיה...
יש לי את הכדור אנרגיה ממוקסס
אוטוטו ילכו לכם יותר מ 10K NX
ואז הMG יהיה ממוקסס....

ואוו... LOL

גם אני ביזבזי מלא NX על תיקון של AP..
יותר מ30K NX. היה לי 17 STR - לקוסמת !!! הורדתי הכל ל-4 F7 לפעמים התיקונים שווים

deisy

New member
בטוח שווים

גם את ה AP תיקנתי... מזל ששם לא היה ממש הרבה
הורדתי ל 4/4 מ 7/6.... אבל בסוף כל זה ישתלם!

Hasselblad

New member
זהו זה רק אנחנו

בשעות האלה מעכשיו.... השעות של הזקנים..... מעכשיו הפורום יתעורר רק בשעות הצהריים.... אוף עכשיו ישעמם עד שכולם יחזרו מבית ספר

למעלה