ה"י 28.7!

Don Nirtin

New member
רק תני לי לעשות את הפרה קווסט של זה../images/Emo267.gif

שיאפשר לי לעוף......... אני רוצה לראות על מה המהומה הזו.

אבישי ר

New member
אתה מתעקש על PQ?

כי היום אין שום תועלת לדעתי בהם, אבל אם אתה עדיין מעדיף אז אין מרמה 90 אתה צריך להישאר עד 100 בהובלין PQ... אם אתה רוצה לנסות להתאמן לך ל MP3 זה המקום הכי טוב עד רמה 110

חוץ מכסף טוב ו200k ברבע שעה אין בPQ הזה תועלת

אה וגם דרופים לא רעים לפעמים. אבל זה לא המקום של הKSרים? ואיך הולכים לסינגפור וכמה EXP הם נותנים?

אבישי ר

New member
מה שנוח לך ../images/Emo13.gif

http://www.youtube.com/watch?v=XCZmHcQ0d10 זאת בחירה שלך בסופו של דבר אם אתה מעדיף PQ לך על זה ב MP3 אני מרמה 90 עליתי רמה כל רבע שעה, אבל זה היה עם פריסט שעשה HS

btekx

New member
יש כמה PQ רמה גבוהה, מגיע בפאץ הקפיצה...

יהיה שינוי בPQ שחלק יהיה רמה יותר גבוהה, וישנם PQ חדשים לרמה גבוהה כמו PQ צינוק אקווה וPQ לב טריה ארי...

קרה משהו נוראי...../images/Emo10.gif

עזבתי את המחשב ומזערתי את המשחק...אחותי החליטה שבא לה לגעת במחשב, הוציאה לי את הסקילים מהקיצורי מקשים...זה עוד בסדר...אח"כ שמתי לב שאין לי את האפקט של הטבעת...מסתבר שהיא זרקה אותה... בכיתי לאנשים בבאדיליסט ומישהו מדהים נתן לי את המתכון. ואסף המקסים הכין לי חדשה. אני עדיין עצובה ברמות מטורפות...
אבל לפחות יש לי עוד אחת...

אבל הדמג' החדש מעודד לפחות../images/Emo99.gif

אתמול בבוקר הריינג' היה 6.5K~9K. עכשיו 7.2K~9.7K...וזה הקריטיקל הכי גבוה שיצא לי לעשות

היא כבר קיבלה מה שמגיע לה...../images/Emo7.gif

אני לא אמורה להתעצבן עליה בגלל משחק מחשב, אבל יואו, זאת השקעה.
וחוץ מזה היא מחקה לי תיקיות ממש חשובות מהמחשב...
פעם הבאה שהיא תתקרב למחשב שלי זה כשהיא תהיה בת 30.

מה ???? ../images/Emo2.gif

איזה באסה !! וואו איזה סיפור..... תגידי, איזה חברים יש לך בבאדי ליסט? מביאים לך מתכונים ב 500 מיליון ככה בשניה וכיסאות שעולים ביליונים וספרים שעולים מאות מיליונים ? חברים שלי מחפשים את המתכון הזה עבור עצמם ולוקח להם ימים שלמים ושעות שלמות למצוא את זה עם דרופ כפול 2. לחברים שלך יש כאילו ספייר לחלק ? נראה לי אני זורקת את החברים שלי ומחפשת כאילו יותר טובים.....

ספרים שעולים מאות מיליונים? אף אחד לא רוצה

את הספרים האלו!
אני מורידה מחירים כל הזמן כי בינתיים קנו ממני רק ספר אחד! אפילו את הספרי CS של הדואל בליידס לא קונים ממני! ואני לא אוברפרייסינג שום דבר.
וחבר שלי נתן לי את הכיסא, אני אגיד לא?
ותאמיני לי שאם יש לך חברים טובים בבאדיליסט, שאת מכירה גם מחוץ למשחק, והם יודעים שאבד לך משהו רציני-הם יעזרו...
וזה ממש מוזר, חלק גדול מהבאדיליסט שלי מוצא את המתכונים תוך שעות בודדות. יש מכניק בבאדיליסט שלי שמכר כמה מתכונים שהוא מצא יחסית מהר-ב300 מיל! יכול להיות שזה בגלל שהם הולכים לחפש בקבוצות...

xFade

New member
../images/Emo79.gif מאיפה הכיסא?!?! ../images/Emo2.gif

גמאני רוצה כזה :(

גולדן טמפל...נפל בכמויות מסחריות!

אני לא יודעת אם האיוונט נגמר...נראה לי שכן אבל תבדקי...אפשר להגיע אליו דרך המראה של הPQים... יש לי 3 כאלה, הייתי מביאה לך אם זה היה טריידבל. ):

xFade

New member
../images/Emo79.gifנפל לי אחרי 3 דקות ../images/Emo6.gif

תודה
אפשר לקבל הסבר על הטבעת שלך?
האפקט שלה ממש ממש יפה.

זאת טבעת שנותנת +1 לכל הסטאטים,

+30 אקיורסי ואבויד, וגם-כשהאפקט פועל-+5 ATK MATK...
כל פעם שהאפקט נגמר-הוא מתחדש מעצמו.

למעלה