ה"י 28.7!

Hasselblad

New member
ה"י יומית שלי חצי שמח חצי עצוב

טוב אז היום התחיל נחמד וגם האמבישן שלי עלה רמה וגם אני ביחד בזאקום. ועכשיו לחלק החופר של היום.... טוב אז בשבוע שעבר הייתה מכירה של כרטיסי גאצה בחצי מחיר בקאש שופ ובגלל שכבר המון זמן אני רוצה לנסות להשיג את המסכת ריברס של הדואל בלייד שיוצאת רק מהגאצא של קרנינג החלטתי שהגיע הזמן לנסות. שבוע שלם מכרתי מלא דברים ב MTS ובסוף הגעתי ל 60K (היה לי קצת קודם ואבל הרבה עשיתי ב MTS) קניתי 140 כרטיסי גאצה! היום עשיתי את כל ה 140 כרטיסים וצערי לא קיבלתי את המסכה שרציתי
אומנם קיבלתי 2 של רמה 70 אבל לא רמה 120... וכבר חשבתי שאולי אני אנסה לשים כאוס על אחת מהם אבל גם זה לא יקרה כי לאחת מהן אין אתק בכלל - בקיצור דיכאון. קיבלתי כל מיני דברים שווים למכירה בעיקר המון ספרי סקילים ואת הכיסא של ה DB. כנראה שהמסכה של רמה 120 תחכה עד לאיוונט הבא של כרטיסי הגאצה.

אוי מזלטוב!!

אם תישארי להוט טיים תוכלי לעלות ל180 בקלות! ממש מגניב!
ולא נורא על המסיכה...אני בטוחה שתשיגי אותה מתישהוא. :)

Hasselblad

New member
תודה לוטן

אני אשאר להוט טיים במידה והמייפל לא יכבה כי אני לא אשאר ערה בשביל זה... ולגבי המסכה - כן אני יודעת שאני אשיג אותה וכמו שאני חולמת עלייה מהיום שהיא יצאה ואני מתאפקת בסבלנות כנראה שאמשיך לחכות בסבלנות.

גם אני תהיתי-אפשר פשוט להשאיר את הדמות AFK?

אם אני פשוט אעזוב את הדמות AFK, תישאר לי המנורה מעל הראש גם אם אני אבוא בבוקר? הסיכוי שאני אהיה בהוט טיים גבוה רק מהסיבה שאני לא ישנה אפעם...אבל אין לי עצבים להיות מול המשחק בשעות כאלו...
ואל תדאגי, אני בטוחה שפעם הבאה תשיגי אותה! :) זו המסיכה הלבנה? או אחרת?

Hasselblad

New member
כן כן הלבנה

תאמת יש סיכוי שאני מוותרת כרגע כי גם זה עדיף מכלום.... וכן אני חושבת שאפשר להיות AFK.

את לא חייבת לנסות שוב מחר../images/Emo8.gif

קחי הפסקה מהניסיונות, תנסה לעשות עוד NX בMTS...אין שום סיבה שלא תשיגי את המסיכה מתישהוא. :) ד"א לא היה מתיש לנסות כ"כ הרבה כרטיסי גאצה? הייתי פורשת בעשירי בטח

Hasselblad

New member
תאמת

שתי המסיכות מגיעות עם 1 אתק ושתיהן עם חמישה סלוטים ויוכולות לקבל את אותו הפוטנציאל ההבדל הוא שזאת של רמה 120 עולה שלוש רמות כמו כל חפץ ריברס ואז אפשר לקבל עוד אתק (כל רמה בין 0 ל 2). אני לא בטוחה שהעוד אתק הזה כל כך שווה לי לעשות עוד גאצה.... ולגבי הלהקליק זה ממש לא מסובך עומדים על הגאצה עצמו ולחצים על הכפתור של לדבר עם NPC רק צריך כל כמה זמן לבדוק שהסלוטים לא מלאים.

העניין עם הסלוטים מעצבן...../images/Emo3.gif

מקסימום אם את לא רוצה להמשיך לנסות-גם סיקרול יכול לתת לך סטאטים נחמדים...אפילו שאין רמות.

Hasselblad

New member
הדרך היחידה לסקרל את זה

זה כאוס... ואני לא עושה יותר כאוס... הייתי עושה על אחת המסכות אבל לאחת אין אתק אז זה בזבוז. בקיצור לא יקרה.

אה, לא היה לי מושג.

טובנו...לא נורא. :) אם תרצי מתישהוא לנסות שוב-אני בטוחה שתשיגי את הלבנה. ואם לא-גם ככה יש לך ציוד מעולה...:)

רק אני קלטתי את הקטע המוזר של הEXP באר שלך?XD

רק עלית, וכבר הוא כמעט בחצי! אבל כתוב 0.09% כןכן אני יודעת שהתאפס אבל זה עדיין מצחיק אותי

miss_t

New member
חצי כיף חצי לא כיף

זאקום נותן לך EXP טוב שאת שמה 1.2Xאקספי? ואו, נקסון מעצבנים, סיוון יכול להיות שהם הורידו את המסיכה מקנרינג? ראית עדיין שורות ירוקות של מישהו שקיבל בזמן האחרון את המסיכה הזו?? והאם את חושבת שלפחות תוכלי להחזיר חצי מההשקעה הכלכלית על כרטיסי הג'צה ? (לפחות תהיה חצי נחמה) אגב, לא הולכים היום עם דנה לזאקום או שזו תמונה מאתמול?

Hasselblad

New member
חחחח

זאקום כמעט לא נותן לי אקספי בכלל... התחלתי על 98% וסתם בשביל הצחוק הפעלתי את הרפ של האקספי כדי לעלות בזאקום. כמו שאמרתי לך בהודעה זאקום זה בעייתי בתקופה האחרונה כי כולם בחופש גדול והערוצים האי זוגיים מפוצצים! אני מצליחה להכינס רק בערוצים זוגיים ולצערי רוב חברי הפורום לא יכולים לבוא. המסכה עדיין קיימת בוודאות וזה גם המקום היחידי שהיא יוצאת בו היא פשוט מאוד נדירה. ולא אין סיכוי שאני אחזיר אפילו רבע מההשקעה אבל לא בניתי על זה בכלל המטרה הייתה נטו המסכה קרנינג זה מקום לא משתלם בעליל לגאצה.

מצבניק

New member
ראי מהו טבעו של עולם...

את קנית המון כרטיסים ולא קיבלת מה שרצית בסופו של דבר בזמן שאני קיבלתי מתנה מנקסון כרטיס אחד ויצא לי הכסא שרציתי מאוד. בכל אופן אני מקווה שתצליחי להשיג את זה בסופו של דבר

מזל טוב סיוון !

אני רואה שה PVP עושה לך טוב, את עולה דרגות מהר עכשיו. באסה לגבי הגאטץ'. מכירה שדואר שהוציא 400 דולר כדי לקבל את המסכה הזו..... את גם מכירה אותו מתמונות בפורומים אחרים....

Hasselblad

New member
חחח לא רק מתמונות

אני גם כותבת בעוד פורומים שהוא כותב... כן באסה ותאמת נראה לי שהחלטתי שאני נשארת עם הזה של רמה 70. בכל מקרה ה PVP עשה לי באמת רק טוב... חוץ מאחוזים עשיתי שם תוך שבוע 1.5B. אז כן אני מרוצה.

Hasselblad

New member
אתמול הכנתי אביזר כתף של רמה 120

עם 9 לאק ו5 אתק ובלילה מכרתי את זה ב 1.5B. עכשיו אני עובדת על להכין עוד אחד כזה
... הייתי הראשונה בברה שמכרה כזה בפרי מקרט לדעתי.

למעלה