ה"י 26.6

Macbook

New member
רמה 74, 25%

עברו כבר 4 ימים מאז שעליתי לרמה 70,וכל מה שהספקתי לעשות זה רק רמה 74 |מתחבא| בכל מקרה, היה נחמד היום, עליתי מ73% ו51%, טיילתי לי בליפרי ובטיים טמפל (במפות שהיתי יכול, כן? XD) ואז חזרתי לויקטוריה. הלכתי לWolf Spiders מרוב שיעמום ואז הלכתי לWindraiders ועברתי את הJUMP QUEST המסריח הזה בפעם הראשונה XD ואז נפלתי ואז התאבדתי ואז רציתי לקחת תמונה ולא הצלחתי אז זה עיצבן אותי ויצאתי ממייפל ואני חופר.
ביי

Guid

New member
18% עם ההאנטר~

סתם טיילתי לי, לראות מה חדש. עשיתי את הפיקיו של הבוסים, איזה כיף זה! ואז טסתי לויקטוריה, קניתי wg עם 9 אטק (היה לי 6 עד עכשיו) וניסיתי להרוג בוודוס. אחלה דמג`, אבל ההאנטר שלי עדיין לא מסתדר שם ממש... נחכה עד שאני אוכל להשתמש בקנדיבה, היא תחזק אותי מאוד~ D:

Macbook

New member
תתחדש על הWG! ~

האוברול שלך משופר ב100%~?
אל תדאג, עוד כמה רמות ויש לך סטרייף ומפה אתה לא צריך יותר כלום בחיים XD

Hasselblad

New member
ואווו עידן! תתחדש!

אכן ההבדל בין 6 אתק ל 9 אתק ממש מורגש!!! אני ממש שמחה בשבילך!

מאתמול.../images/Emo219.gif

לא ממש עשיתי משהו. לא הצלחתי להכנס לפארטי בCPQ וגם התעצלתי לחפש פארטי,בסופו של דבר. ואם כבר עשיתי פארטי,הלידר אמר לנו שהחבר שלו מהקבוצה השניה הלך לאכול והוא יחזור עוד מעט. ._. אז הייתי מוכנה לחכות כמה דק',ואז זה נהפך ליותר מידי,אז הלכתי. אה,ומישהו סתם ככה נתן לי סט של קלפי מפלצות,למשחק. ._. לפחות זה מעביר לי זמן בספינות/אני יכולה לבקש מאנשים שיתנו לי פיים. קיבלתי מזה 2 נק' פיים אתמול ב5 דק',זה נחמד.

D amaged R oses

New member
כל פעם מתעוררת

עייפה מעבירה זמן בלעשות כלום עייפה והולכת לישון ושוב ושוב ואז לא מאמנת את המיין שלי אוף ובמעבירה את הזמן -מאמנת את הHB מיול שלי היא רמה 40, נשארה רמה אחת למקסוס הHB וידיד שלי מציק לי לפתוח HS מיול אבל אין לי 50 מחשבים וזה ממש בעייתי!! ובכלל סיוט לפתוח קלריקית ולהעלות לרמה 81!

D amaged R oses

New member
קניתי E.WAND!!!!!!!!!!!!!!

הייתה סמגה, כמו בד"כ ><" באמצע אמוריה י קיו D: חבר שלי לחש לבחור ודיבר איתו והוא השיג לי אותו תמורת 400מיל!!!!!!!!!!! שרביט קרח לרמה 130! יש לי מטרה עכשיו : 130! ומהר!!!! אני חייבת יהיה למכור ליץ'.......... איך לי מסוס על התחת
הכל הלך! חבר שלי אמר שהוא יקנה לי בליזארד 20.... זה ממש יקר!!! ואני כלכך מפחדת כי ל-כולם- בזמן האחרון נכשל MW 20 ויש לי רק ספר אחד [טיפשה שכמותי במקום לקנות כמה] והמחירים ממש יקרים עכשיו!
ויש לי גם רק בליזארד 30 אחד שקניתי בזמן שהמחירים היו נמוכים ארגגג אני צריכה לקנות קצת קאש כדי לטחון דאבלים ל130
אבל יאייי יאיייי יאייייייייייייייייי

deisy

New member
תתחדשי!

אחלה מחיר, באמת ראיתי שמלא הוציאו אלמנט בגג'ה של NLC... הגיוני שהמחירים ירדו.. הגיע הזמן באמת!

D amaged R oses

New member
איזה גלית!!

לא הציאו אפילו אלמנט וואנד קרח אחד!!! אני מחוברת איזה 20 שעות מהיממה!! הרוב היו רמה 70 רעל ורמה 103/130 אש רעל... לא קרח לא ברק!!! המחירים עדיין 800מיל+ ואת יודעת כמה סמגות ראיתי של אנשים שמחפשים?? הילד הזה היה נוב או מממממממממממממש לחוץ לכסף..

Guid

New member
תתחדשי!! D:

יאללה, קדימה ל130! /tapuzforum/images/emo6.gif ושאני אבין, 400 מיל זה מחיר טוב...? /tapuzforum/images/emo2.gif

D amaged R oses

New member
תוווודה

וכן! בהתחשב בזה שהשרביט הזאת נמכרת ב750מיל-1+ביל בצורה נקייה! 750 זה למקרה שהסטאטים ממממממממש נמוכים מהממוצע, בהרבה! אבל בכ"א אנשים משלמים המון כי זה נותן בוסט של קרח אז הסטאטים לא ממש משנים..

Guid

New member
המחירים האלו לא נתפסים אצלי...

750 מיל... זה פשוט מפחיד! /tapuzforum/images/emo6.gif

D amaged R oses

New member
אה וגם

יצא לי להתקל בשרביט הראשונה שסוקרקלה כמו שצריך! לא הרבה אנשים מנסים 30% עליהן [או בכלל לא!] ובאמת שמתי לב שלא הרבה מצליחים להניח יותר מ2/3 סקרולים! [גלית, בחיי שהתמזל לך 5! את פשוט תותחית
] וזאת השרביט הראשונה שמסקוקרלת עם צבע סגול!
אני מנחשת ש7 60% כלכך מגניב!

deisy

New member
30% על אלמנט?

תקשיבי, במחירים האלה לא חשבתי על לקחת סיכון בכלל ...
וצמיזה שלא היה בא לי להתעסק עם סיון
והאמת, ראיתי מלא סגול וצהוב שיצאו באמת... אחלה מחיר קנית! את מתכוונת לססקרל? בשרביט הקודמת שלי הצליחו כל ה 7 סלוטים!!! התבאתי שבזו הצליחו רק 5
אבל עכשיו עם הכמות האדירה של הסקרול הלבן שיצאו מהגג'ה, את יכולה לנסות איתה! בטח המחירים ירדו פלאים....

D amaged R oses

New member
:|

אני בכלל לא ראיתי כאלה... ואני יודעת שלא 30% .. זאת הכוונה שלי, שאין בכלל כאלה ולרוב האנשים לא הצליחו יותר מ2/3 סקרולים.. אני מתכוונת לסקרקל כמובן.. אני צריכה להפיל שם 10% עם וואיט סקרול אבל זה הולך לעלות לי הון תועפות... אני חושבת שאני יעבוד על אחד אחד, נראה לי שהמחירים רק ירדו בחודש-חודשיים הקרובים ככה שאני לא צריכה לדאוג..

למעלה