ה"י 26.6

Guid

New member
עברית במייפל

אני יודע שזה כבר קיים, אבל עכשיו יש את זה גם בכניסה לאלין פורסט... לא הייתי שם לב לזה אם אחי הקטן (8) לא היה שם לב לזה ואומר לי... /tapuzforum/images/emo6.gif

Don Nirtin

New member
עידן../images/Emo87.gif

איך אתה מעוותת את הכתב שם בלי ממש לצנזר בצורה לא מקצועית בצייר?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifגם לי!

תשלחי ה"פ. אפעם לא ראיתי עבודה שלך בפוטו!

Guid

New member
אעעע!! חתונה!! D:

כן, אני מתחתן במייפל!! /tapuzforum/images/emo9.gif זה פשוט סיפור מצחיק שאני אספר בהזדמות על איך שהכרתי אותה... /tapuzforum/images/emo6.gif קיצר, זה יהיה השבוע, כנראה מחר, אז אם אתם רוצים לפתוח נובים בווינדיה כדי לבוא (רק אם אתם רוצים, כי זה באמת כאב ראש) אז תעשו את זה מהר~ /tapuzforum/images/emo9.gif זהו. זה מצחיק ומוזר, אבל זה קורה... /tapuzforum/images/emo6.gif

Hasselblad

New member
OMG

מזל טוב
יש לי כבר איזה נובית בווינדיה תגיד מתי ואני באה.... רק שאני לא בטוחה שיש לי מה לתת לך מתנה... נראה לי יש לי בנובית שם רק דברים לרמה 10
ותספר איך הכרתם? סיקרנת אותי עכשיו..

Guid

New member
לא צריך שום מתנות~ D:

הסיפור הוא כזה: מוצ``ש שעבר עשיתי פיקיו מייז, ונתקענו אני והפרטי מחוץ לפיקיו מסיבה מסויימת... פתאום באה איזו קוסמת נובית ברמה 8 ושואלת מי רוצה להיות חבר שלה... XD אז הסכמתי, והוספתי לבאדי, כי זו הייתה סיטואציה מצחיקה. מפה לשם, דיברנו הרבה בזמן שהתאמנתי, והיה ממש כיף לדבר ולהקשיב לה, ופתאום היא אומרת לי שהיא מחפשת חתן וכנראה שזה יהיה אני. אני צחקתי כמובן, אבל כשהבנתי שזה רציני אז שאלתי אותה מה הקטע עם החתן? אז היא אמרה שיש לה כרטיס חתונה והיא רוצה לנצל אותו...

deisy

New member
נפלאות דרכי המייפל ....

הקשר הזה בין אנשים שנוצר מתוך הפקסלים הוא מקסים... שיהיה בכיף! שמחה בשבילך עידן

Guid

New member
המשך...

אז הסכמתי, אמרתי לה שבכיף אני אתחתן. קיצר, היום דיברנו במייפל, והיא עשתה סמגה עם הצעת נישואין (זה אמור להיות הפוך, אבל הכרטיס הוא שלה, אז...), ואני החזרתי בסמגה תשובה חיובית~ מסתבר שהסיפור עם הכרטיס הוא כזה: היא קנתה 25k אנקס למשתמש שלה. יום אחד חברה שלה באה אליה הביתה, והיא הייתה צריכה לשירותים אז היא קמה מהמחשב, כשהיא חזרה, מסתבר שחברה שלה קנתה כרטיס חתונה בטעות... /tapuzforum/images/emo6.gif אותי אישית זה נורא הצחיק... XD

deisy

New member
וואוו מזל טוב!!!

אני ממש שמחה בשבילך!! נוית בווידיאה אני לא חושבת שאצלי לפתוח
בקושי יש לי את הכוחות לבישופית שלי בזמנים אלה
אבל בהחלט אשמח לראות תמונות!!! וספר את הסיפור, ייללהה סיקרנת!!!

אוי,מזלטוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

גם אני רוצה כבר להתחתן. ><" אאל"ט יש לי נובית בווינדיה,תגיד באיזה שעה ואם אני אזכר [כי אני ממש סנילית,באמת],אני אבוא. :) מזלטוב,שוב

Guid

New member
תודה לכולכם~ D:

סיון, לוטן, אם אתן יודעות מה השם של הדמות שלכן אז תנו לי אותו שאני אדע לאן לשלוח הזמנה~ סיימתי את 4 המשימות של נהנה הרגע, והמטרה היא לעשות את החתונה כבר במוצ``ש... /tapuzforum/images/emo9.gif יש אולי דברים שאני צריך לדעת לגבי הפרוצדורה של החתונה? משהו שצריך לשים לב אליו, או משהו?

באמת שאני לא זוכרת את השם של שלי,../images/Emo219.gif

אבל משום מה אני תמיד פותחת בווינדיה שחקן,מתה על ווינדיה.
אני מתכננת מתישהוא באנדיט/פייג' בווינדיה,אז אולי יש לי כב ראחד פתוח. אבל לא זוכרת את שלי,מצטערת.

למעלה