ה"י - 24.8

One Minute

New member
../images/Emo41.gif ה"י - 24.8 ../images/Emo41.gif

שיהיה לכם יום מופלא! XD. [מוזר לפתוח את זה כל כך מאוחר בלילה, שזה בעצם כבר מחר] שרשרו לפה את ההתקדמות היומית שלכם במשחק : סיום קווסט, עליית רמה... וכולי וכולי! D: [יצאתי פה הזוי. XD]

One Minute

New member
השחקן בילונד ../images/Emo99.gif קלריק זה פשוט ה-דבר!

היום עליתי 40%, רמה 57 כבר. השותף ישחק מחר בבוקר, וכנראה דאבל EXP יבוא בקרוב
דרך אגב, יש NX חדש~

One Minute

New member
../images/Emo6.gif

שתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.
מי אתה שתדבר בכלל? אתה מכיר אותי? לא, אז שתוק יש לי מספיק סיבות לתת לך למה יש לי "הרבה" חיים

D amaged R oses

New member
50% בקוסמת :)

עוד מעט רמה 55!!! ורמה 30 עדיין בסינית.. אין לי כלכך כוח אליה XD אבל אני ימשיך בה שאני אחזור מהחופשה שלי :)

Jolteon

New member
המיל הראשון שלי בילונד =]

ויש עוד המון סקרולים לקבל ולמכור ממשימות קרובות... סוף סוף מתחילים להריח קצת כסף, ושיקויים ושאר הדברים לא נראים מופרזים כל כך =]

Blue Aura

New member
אני בדיוק נכנסת למשחק עוד מעט...

אני כבר רמה 50 - 30 ומשהו % והכל הולך טוב. ^^"

Guid

New member
די הרבה היום.

מרמה 31 לרמה 34! ^___^ אני וסימסון האחד עשינו כמה פיקיויים טובים בקרניבל והיה ממש סבבה! עוד רמה אחת ואני משתמש בblue viper!! אני כבר מתחיל להתחזק וממש לחבב את הקרניבל. D:

הטיZרית

New member
התחדשתי... ../images/Emo13.gif

גם סוף סוף קיבלתי את השער שרציתי ב EXP של אורביס... וגם.. אחותי פתאום מצאה לה זמן שהתינוקת החדשה שלה נרדמה ובאה לשחק... וקראה לי לבוא לעזור לה למצוא איך עושים חזיר לרכיבה... אז יש לי גם חזיר
היא לא הצליחה לשמור עליו... הוא כל הזמן מת לה ונגמר לה הזמן... ואז.. התינוקת התעוררה..
אבל היה ממש כייף

spongbob

New member
../images/Emo110.gif תתחדשי! אני מחכה לטריסטן שלי ../images/Emo99.gif

למעלה