זה בסדר היא יפה במציאות כמו במשחק אם לא יותר
I icy woman New member 25/8/08 #31 תודה ../images/Emo6.gif אבל האוברול שלי הוא עם INT 13, לא מחליפה אותו!
I icy woman New member 25/8/08 #34 זה מה שטוב שמשפחה שלמה משחקת מייפל- עוזרים אחד לשני לקנות חפצים מסוסקרלים
I icy woman New member 26/8/08 #45 האמת שאני מחפשת כלה לבן שלי הוא קוסם קרח רמה 32 והבטחתי לו כרטיס חתונה. אז אם נראה לך, אולי אפשר לתכנן משהו לעוד חודש בערך. כל זה בתנאי כמובן שאת בברה
האמת שאני מחפשת כלה לבן שלי הוא קוסם קרח רמה 32 והבטחתי לו כרטיס חתונה. אז אם נראה לך, אולי אפשר לתכנן משהו לעוד חודש בערך. כל זה בתנאי כמובן שאת בברה
S spongbob New member 26/8/08 #46 ../images/Emo110.gif היא התכוונה לחיים האמיתיים XD אאל"ט היא כבר נשואה לא? יש אולי כלה בשבילי? בשביל הורס כמוני?
../images/Emo110.gif היא התכוונה לחיים האמיתיים XD אאל"ט היא כבר נשואה לא? יש אולי כלה בשבילי? בשביל הורס כמוני?
I icy woman New member 26/8/08 #51 שלחתי לך 2 הודעות במסר, אבל כל פעם שלחצתי על "שלח", נסגר לי האינרנט, אז הודיעי לי אם קיבלת. ברמה העקרונית -חיובי לעוד חודש
שלחתי לך 2 הודעות במסר, אבל כל פעם שלחצתי על "שלח", נסגר לי האינרנט, אז הודיעי לי אם קיבלת. ברמה העקרונית -חיובי לעוד חודש
ס סימסון האחד New member 25/8/08 #11 די הרבה היום מרמה 32 לרמה 36 אני ו GUID עשינו כמה פיקיואים טובים בקרניבל והיה ממש סבבה ! עוד 4 רמות אני ממקסס את קריטיקל !! אני כבר מתחיל להיתחזק וממש לעשות כסף מהקרניבל . D:
די הרבה היום מרמה 32 לרמה 36 אני ו GUID עשינו כמה פיקיואים טובים בקרניבל והיה ממש סבבה ! עוד 4 רמות אני ממקסס את קריטיקל !! אני כבר מתחיל להיתחזק וממש לעשות כסף מהקרניבל . D: