ה"י 23.8.11

../images/Emo41.gifה"י 23.8.11../images/Emo41.gif

ספרו מה עשיתם היום במשחק
האמת שהה"י שלי שייכת ל22.8 כי עליתי רמות אז, אבל שיהיה.
בקיצור, עליתי 3 רמות.
ל140! וסופסוף אני יכולה ללכת למקום שחיכיתי להכנס אליו מאז שהוא יצא-TOT.
התחלתי בבוקר עם 0% וניסיתי למצוא פארטי בLHC. אף אחד לא רצה אותי אז אחרי שעה וחצי ויתרתי והלכתי לרקסטונס. בקושי הגעתי ל21% ומתתי באורח-פלא. אז החלטתי לוותר על עליית-רמה. ואז שוב החלטתי ללכת לLHC ומצאתי את הפארטי הכי טוב שהיה לי! 3 שעות ועליתי 3 רמות! הרגנו את כל המפלצות ממש מהר וזהו, עכשיו באמת אין לי שום מטרה ואני יכולה להפסיק ללכת לLHC בזמן הקרוב...כבר לא דחוף לי לעלות.

עליתי ל94, השגתי עגילי רקס..

עשיתי עוד משימת קורסיידר וקיבלתי עוד טבעת יפה ושידרגתי מדליה.. יאי. העגילי רקס באו עם פוטנציאל חביב... 80 נקודות הגנה, 4 דקס ו4 אינט
.. גם השגתי את הסט של הגובלין PQ.. יאי וכאלה. דרך אגב.. כמה יעלה לי לקנות ממישהו חנות במסוס? תודה.

אבישי ר

New member
101...

היום הגילד לקח אותי לסקראליון, אין דאגות על CZH
מתכנן על עגילים 9% ואם אני ימצא CZH עם 3% דקס אני אקנה לילה טוב

מ י ל ר

New member
בקשר ל-tot

הירוקים חזקים לברקים, ככה שתשתמשי שם כול הזמן באלמנט ריסט. הכחולים חלשים לברקים אז לא להשתמש והאדומים חלשים לברקים ולקרח.. כן.. זה תענוג. חבל שהמפלצות שם לא מביאות אקס פי טוב.. העיקר שהם יותר חזקים מהמפלצות בטירה.

../images/Emo51.gif

לא אכפת לי מהאקספי בכלל, פשוט תמיד רציתי ללכת לTOT...ועכשיו אני יכולה.
בכ"א תודה רבה על העצות. :)

מ י ל ר

New member
אה עוד משהו

הקווסט הראשון לרמה 140 השני כבר ל-145. אתמול עשיתי עם הראל את הראשון, עכשיו הוא יחזור לשם ב-145 שוב.

בעיות שינה, יאיייי

אה והמנקה. לא הייתי מחוץ לחדר שלי עכשיו אם היא לא הייתה פה חחח. מה אתה, עושה ער בשעה כזאת.

מ י ל ר

New member
למה אתה ער בכזאת שעה?

תנצל את החופש שהולך ונגמר לכם חחחח תחזרו לבצפר ותחזרו לישון מוקדם :)

MomerS

New member
והנה הפרס...

קיבלתי גם קרוסבאו אבל אני אזרוק אותם כי אין לי כוח להשתמש בקאמרה.....

MomerS

New member
אויי המערכת החדשה.....

אני הייתי צריך להרים קלף כי סיכמנו שאני אהרוג אותו בסף אז אמרנו שהנשקים הם free for all והקלף שלי ובסוף איזה מישהוא לקח אותו לעצמו...
ואין לי NX ואם היה לי לא הייתי משתמש בו...

למעלה