ה"י 23.8.11

מ י ל ר

New member
למה קוראים לזה EOF?

ומה הבעיה להרוג את הזומבים? הם מפילים יחסית מהר שיניים...

אבישי ר

New member
לא Eyes Of Fire

זה האבן שמזמנת את הזאקום והבעיה בלאסוף היא שצריך 200 ביום ואין לי שום דמות חוץ מהבאטל מאג שלי שהוא רמה 130+ בשביל להרוג אותם

מ י ל ר

New member
WTF?!!?

יצאתי מהחנות שיקויים בליפרי זה הופיע לי ונעלם, לא אמר דבר 0:

TheParrot

New member
גם ליי אחיייייייייי

לי זה קרה שעליתי על חבל בעיר! לא יודע מה זה... ניראלי זה באג מהמשימה הראשונה בCrusaider בכל מקרה....

מ י ל ר

New member
אז....

זה לא איזה GM שבא להביא לי כוחות חדשים? או איזה כובע חדש?

btekx

New member
כן זה מביא כובע, אחד בתוך 100 סיכוי לקבל כובע

הנה פרס על כובע... זה גרוע ! נכון??

miss_t

New member
אז הצלחתי ליצור 9% DEX עגילים

למה לא INT?? למה?? האמת- אני ממש מאושרת ממה שיצא, לא יצא לי לפני כן משהו עם 6%, ופתאום יוצא לי אחד כזה שיש לו שלוש שורות EPIC שימו לב 6% DEX 3% לכל הסטטים 6% MAX MP ובכן- יש למישהו מושג לגבי המחיר? ראיתי ש6% שווה 100 מיל, האם 9% הופך את זה ליותר? ומה לגבי עוד 3% לסטאט משני? אשמח לדעות ואם מישהו בפורום צריך לשימוש (הבנתי שבעיקר לקשתים ופיראטים) אז אשמח למכור במחיר חבר מועדון

TheParrot

New member
לאעע נכוןןן.......!

פשוט יש כ"כ הרבה עגילים כאלה עכשיו בפריי מרקט וכולם דופקים לזה מחיר של 400מיל. בשביל שייקנו את זה ממך לפי דעתי תורידי ל350מיל. מה אכפת לך? את לא מפסידה כלום, זה רווח נקי.

אני לא יודעת לגבי מחיר אבל יש לי שאלה

ככל שעולים רמות עם האלכימיה אפשר לקבל סטאטים טובים יותר?
אני חושבת שאני אוכל להעלות את האלכימיה לרמה 6 היום, אבל הפוטנציאלים עדיין עלובים [אם יוצא לי בכלל פוטנציאל...]

btekx

New member
גם זה לא משנה, עדיין תלוי מזל

לי יצא רוב 2%, אפילו שאני רמה 9, קיבלתי מקודם נעלים עם 8% STR זה היה חד פעמי, (ברמה 6) יצרתי לפחות כ5 פוטנציאל בצבע סגולים, כולם גרועים... (כמו DEF למשל...) היום צלחתי ליצור עם 4% LUK... לכן זה נראה לי ללא קשר לרמות...

איזה מבאס זה...../images/Emo4.gif

יוצא לי מלא 2% ועוד סטאטים שאף אחד לא צריך...והעליתי את האלכימיה לרמה 6. נקווה לטוב! תודה בכ"א על התשובה!

miss_t

New member
האלכימיה שלי רמה 7

ולפי מה שאני רואה- ככל שעליתי רמות קיבלתי פוט' יותר טוב אני לא יודעת ואני לא מקור מוסמך לומר אבל שימי לב- בחלון של אלכימיה כתוב שיש סיכויי הצלחה לחפץ ויש גם סיכויים לקבל % מסוים של PERMIUM אז אולי זה משפיע על הפוטנציאל.

btekx

New member
תנסה לשים 700M או 800M

ולהוריד מחירים שאם אף אחד לא קונה...

למעלה