ה"י 23/1

Guid

New member
סוג של התקדמות, אבל לא קדימה... ../images/Emo3.gif

בעקבות ה-3K NX שקיבלנו הלילה מנקסון, החלטתי שאני מנסה את מזלי במשימת אקסטרים דבילית. אז כן, השתמשתי ב-Royal Hair Cupon על הריינג'ר שלי... וזה מה שיצא ---> אכן, עצוב ביותר. מה שיותר עצוב הוא שאין לי בכלל NX, אז אין לי איך לשפר את המצב. אבל אני מתכנן לרכוש NX בקרוב, אז הישועה בדרך...

מ י ל ר

New member
אני רואה שהחלפת נעליים

מזל טוב חוץ מיזה, איפה אמרת שהשינוי? אני לא שם לב..

Guid

New member
../images/Emo6.gif

גם נעליים החלפתי. מישהו במשחק הביא לי, לא זוכר מי. אני רק זוכר שהוא היה מעצבן כזה, והיה לו שיער כחול ונמר... בכלח מקרה, לנעליים יש 9 DEX עם הפוטנציאל שלהם~
אז מי שנתן לי אותם, אם אתה קורא פה בפורום- תודה רבה!

מ י ל ר

New member
רגע, הוא הביא לך בחינם?

איזה פראייר הוא, אני הייתי מוכר... שיער כחול ונמר? איזה שילוב אדיר, הבן אדם נשמע רציני ואדיר בו זמנית, מעניין מי זה.

Guid

New member
הוא באמת פראייר, תכלס.

טוב חלאס, תודה על הנעליים אסף!
עכשיו אני רק רוצה לשפר אותם בעוד קצת DEX. סתם כי אני טמע.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifההתקדמות שלי..:)

היום בשמחה וששון עליתי לדרגה 100 *תופים* אחרי חרישה בלתי פוסקת על הPQ של ההובלין הזה באל נאת' עליתי לרמה 100. מגיעול תודות רבות לרגב שעזר לי לעלות מרמה 96 ל98. בלעדין לא הייתי מגיעה עד הלום~ מעבר לזה גיליתי ששטויות ששמתי בMTS נמכרו..0.ם אז היו לי 5.7K של NX להשתמש בהם, אז החייתי את הברווז המושלם שלי...
וקניתי לו תגית שם. לברווז שלי קוראים Mr.GaGa כי הוא גבר חסון ומסוקס..
וזהו. מה עושים עכשיו? יש מקום להתאמן בו חוץ מבPQ הזה?:) אני לא מאמינה, אני רמה 100 סוף סוף! סיוון, אם יש לי BOT ממוקסס ולא 18 כמו שהוא אמרו להיות, על איזה סקיל כדאי לי לוותר? על פלאש ג'אמפ, על שילד מסטרי? בעיקרון גם שמתי לב שאני ממש לא משתמשת לא במסו אקספלושן ולא ממש בפיקפוקט. למראת ששניהם ברמה 9. את משתמשת בהם הרבה?

Blazefreezer

New member
כשתחזרי שוב הביתה אני אקח אותך איתי לעתיד! ^^

אנחנו יכולים לסיים שם כמעט את כל הקווסטים. ושאני אומר אנחנו אני מתכוון - את לוקחת ומסיימת אותם , אני אשכרה מבצע אותם XD. רוב המשימות זה להרוג ולאסוף. אה!....ולהרוג. כל משימה היא לפחות 100K EXP בכיס. ^^

שריתושי

New member
מזל טוב לרמה 100 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עלי והצליחי והגיעי ל-120 במהרה

Guid

New member
מזל טוב אנה!

כמעט אמרתי לך שאת כמוני, אבל עליתי לרמה 101 לפני כמה ימים...
אבל זה אומר שהרמה הזו עוברת מהר, את יודעת. איך ה-EXP בפיקיו ההוא באל-נאט? זה לא פיקיו ארוך כזה, עם כמות EXP די נמוכה...?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה לכולם..../images/Emo9.gif

עכשיו אני קצת אבודה לגבי מה לעשות ואולי להתחדש בציוד אומשו. בכל מקרה.. יאללה 120..
רגב

למעלה