מזל טוב אחד ענקי על הכל
Y yonVata New member 23/1/11 #18 התחברתי רק בשביל האיוונט אתמול... קיבלתי SP ריסט, 6 פיים ומגילה לארמור לSTR 60% מצויין כי אני צריך להמשיך להחזיר את הכסף שבזבזתי על הכאוס זאקום בסופ"ש הצלחתי למכור בערך ב20 מיל אחרי שהחנות הייתה פתוחה 48 שע' רצוף
התחברתי רק בשביל האיוונט אתמול... קיבלתי SP ריסט, 6 פיים ומגילה לארמור לSTR 60% מצויין כי אני צריך להמשיך להחזיר את הכסף שבזבזתי על הכאוס זאקום בסופ"ש הצלחתי למכור בערך ב20 מיל אחרי שהחנות הייתה פתוחה 48 שע' רצוף
פ פעם 3 סוכריה New member 23/1/11 #19 אני בשוק. עכשיו גיליתי שקיבלתי 20K NX מנקסון לחשבון של הקוסמת והסניפרית שלי . וואו !!! כייף !!!
פ פעם 3 סוכריה New member 23/1/11 #23 מחיפוש NX בכל החשבונות שלי הגעתי למסקנה שכל החשבונות שהיו מחוברים אתמול קיבלו NX מתנה חוץ מהחשבון של ההרואית שלי . הבת שלי קיבלה 3K NX וחשבון של מיולים קיבל 3K NX . החשבון של הקוסמת = הסניפרית קיבלו 20K NX והחשבון של ההרואית שלי קיבל - כלום.
מחיפוש NX בכל החשבונות שלי הגעתי למסקנה שכל החשבונות שהיו מחוברים אתמול קיבלו NX מתנה חוץ מהחשבון של ההרואית שלי . הבת שלי קיבלה 3K NX וחשבון של מיולים קיבל 3K NX . החשבון של הקוסמת = הסניפרית קיבלו 20K NX והחשבון של ההרואית שלי קיבל - כלום.
נ נושיfay New member 23/1/11 #26 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסקר!!!איך קוראים לברווז..?! אני רוצה להחיות את הברווז החמוד שלי.. איך לקרא לו? למישהו יש רעיונות מקוריים?
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסקר!!!איך קוראים לברווז..?! אני רוצה להחיות את הברווז החמוד שלי.. איך לקרא לו? למישהו יש רעיונות מקוריים?
B Blazefreezer New member 23/1/11 #29 אני ממהר אבל זה מה שיצא לי בינתיים... Ducktape / Ductape Feathermore Quackster CheddarFeather Cheesecake ParusDuck - זה סתם הצחיק אותי XP
אני ממהר אבל זה מה שיצא לי בינתיים... Ducktape / Ductape Feathermore Quackster CheddarFeather Cheesecake ParusDuck - זה סתם הצחיק אותי XP
נ נושיfay New member 23/1/11 #31 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifליידי גאגא? LOL ואפשר גם שמות של בנות..
P P o o f i New member 23/1/11 #34 אם כבר שמות של חיות ראיתי מישהו עם פנדה שקראו לה MadeInChina, זה הרג אותי. ובקשר לברווז, כל שם שיתחיל עם Donald ויגמר בצליל של Ck/ke יהיה משעשע.
אם כבר שמות של חיות ראיתי מישהו עם פנדה שקראו לה MadeInChina, זה הרג אותי. ובקשר לברווז, כל שם שיתחיל עם Donald ויגמר בצליל של Ck/ke יהיה משעשע.
נ נושיfay New member 23/1/11 #38 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהמממ אלה שהכי אהבתי בינתיים זה DonaldQuak Ms.GaGa עוד הצעות?
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהמממ אלה שהכי אהבתי בינתיים זה DonaldQuak Ms.GaGa עוד הצעות?