ה"י 23/1

מ י ל ר

New member
../images/Emo41.gif ה"י 23/1 ../images/Emo188.gif

לאחר שהדאבל נגמר, ספרו מה עשיתם!

מ י ל ר

New member
שרגע האמת הגיע, פחדתי!

והפלתי את האחריות הכבדה על סיוון לא יכלתי, פחדתי מידי.

מ י ל ר

New member
אבל סיוון הצליחה במשימה

והמגילה לא פוצצה את הנשק החדש שלי! ! ! ואז סיוון פקדה עלי ללכת לעלות את הנשק רמה

מ י ל ר

New member
אבל בטעות~

בטעות עליתי אני רמה! (OMG OMG) והשתמשתי ב-SP ריסט סידרתי הכול עכשיו, עכשיו הכול מושלם CL30 BB30 MW20 ICE DOMON 5 אפריט קרח 10 הכול טוב ואז הלכתי ל-FM...

מ י ל ר

New member
ואז הלכתי ל-FM

ולאחר מכן הלכתי ל-FM, קניתי 3 מגילות, וגם הנשק עלה רמה! 2 מגילות מתוך ה-3 עבדו, ופה אמרתי שאני עוצר ולא קונה יותר כרגע, צריך לשחק עם הפונטציאל שיהיה לי NX. הנשק כבר יותר טוב מהנשק הישן שלי (הנשק הישן 4 אינט ו-140 מג'יק אטטק [לאחר פונטציאל) איזה נשקקקק רק צריך טיפה קוביות!! הכנה: קריסטל של 5 אינט יהלום של 2 מג'יק אטטק רציתי לשים קריסטל של 2 לאק, אבל מה אני צריך עוד לאק? אז שמתי 3 SPEED מגילת פונטציאל 90%, סיוון, התפללות והמון מזל. לבסוף סוף טוב - הכול טוב.

yonVata

New member
הו מזל טוב!!!!!!

תתחדש על הנשק החדש!!! והמון מזל טוב עלזה שלא התפוצץ לו הצורה!!!!! אגב, אני חושב שנשאר לי יהלום אחד של 3 מג'יק אטק, יכולת לשאול
אבל לא נורא
בהצלחה עם הסטאטים של העליית רמות!!!

שריתושי

New member
אני רמה 127 ../images/Emo99.gif

חרשתי קצתבשבת וכמובן ניצלתי את הדאבל אתמול. 60% עכשיו אני מקבלת בפיראטים 25% לשעה. זה טוב או לא? זה המקום הכי מהיר לטעמי אפילו ברמה שלי. אני הורגת אותם ממש מהר, יש לי ספאון מעולה, אז מה אכפת לי?? ותשמעו, אבל כל העניין הקוביות האלה ממש דפוק אצלי. קניתי אתמול עגילים של REX עם 3 שורות ב-30 מיל והחלטתי שאני עושה עליהם קוביות להשיג % DEX. בזבזתי את כל הNX שלי, קניתי 13 פעמים קוביות ולא יצא כלום !!!!!! יוצא לי INT כל הזמן או ACCURTY או טיפה HP ו MP. הייתי צריכה להפסיק כשיצאה לי שואה אחת עם 3% DEX
עכשיו אין לי יותר NX. רציתי לקנות NX דרך MONEYBOOKER. נרשתי הכל טוב ויפה, אבל כשהגעתי למצב שבו צריך לכתוב להם כמה עמלה שרירותית לקחו לי מהויזה, לא הצלחתי למצוא
גם כשהתקשרתי הבוקר לויזה לשאול הם לא ידעו להגיד לי את הסכום ביורו, רק בש"ח. מה אני עושה
אז אני לא יודעת אם לשמוח על עליית הרמות או לבכות על כל הכסף שנשפך לחינם

מ י ל ר

New member
כן אני מכיר את הקטע עם האנקס

על האובראול ריברס ביזבזתי יותר מ-15 קוביות והוא עדיין RARE ולא קבילתי שום דבר שקשור ל-INT. היה תקופה שהיה להם דפקה והפונטציאל על חפצים פשוט לא השתנה, זה היה בתקופת הטבעות זומבי. אבל אין ספק שצריך עם זה מזל, ובדרך כלל אין לי את המזל הזה* *היום היה לי

מזל טוב שרית

קוביות זה דבר נוראי שנקסון המציאו כדי לסחוט מאיתנו כספים. זוועה. את יכולה להוציא עוד 100 קוביות בלי לקבל % דקס יפים. זה כמו הימורים.

yonVata

New member
מזל טוב שרית ../images/Emo13.gif

ובנוגע לקוביות אני כבר מזמן החלטתי שאני מפסיק ברגע שאני מקבל שורה 1 של הסטאט שלי

מזל טוב שרית../images/Emo24.gif

לגבי האישור של היורו בחשבון ה-MONEY BOOKERS שלך, מה שאני עשיתי זה, נכנסתי לחשבון בנק שלי דרך האינטרנט, שם רואים את החיובים שיורדים מהכרטיסי אשראי ושם הם מראים לך את הסכום גם במטבע המקורי שלו (יורו) וגם את הסכום בשקלים אחרי ההמרה. יכול להיות שלא תוכלי לראות את הסכום כבר היום, לי לקח יומיים בערך עד שהבנק הציג לי את החיוב, אבל תנסי לבדוק היום או מחר ולדעתי כבר יהיה לך

שריתושי

New member
כן, עדיין לא רואים, אולי כי היה יום שבת

והיום יום ראשון ואין מסחר במט"ח. בטח מחר. תודה

אין על מה../images/Emo24.gif

אני מאמינה שמחר תוכלי לראות את הסכום ואם לא אז מקסימום מחרתיים

מ י ל ר

New member
פעם אחרונה שפתחתי את הפה ג'ורה שלי, היה רולבק

אז הבא נקווה שהפעם לא יהיה רולבק!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ראיתי שליאת פירסמה שיש NX אז קניתי אוטו HP (ואז הלכתי לבדוק את זה ו-OMG איך לא קניתי את זה לפני?!?!?!?#@$@%#) וקניתי קוביה אחת בודדת, ופה נגמר ה-NX. טוב, מה לא נפעיל את הנשק החדש שלי? (למרות שאני חייב על הנעליים) ואז יצא לי משהו... נחמד, וזה רק קוביה אחת!

yonVata

New member
ושוב מזל"ט ../images/Emo6.gif

אגב, שאלה למי שיודע, מה עדיף? אחוזים במג'יק אטק, אחוזים בINT או אחוזים בtotal dmg?

מ י ל ר

New member
אני חושב שאחוזים במג'יק אטטק

כי מג'יק אטטק זה חשוב אחרי זה אחוזים באינט אצלי הסיפור שקיבלתי 3% אינט על הנשק ואני ממש לא הולך להשקיע על זה עוד אנקס, אבל אם יש לך אחוזים במג'יק (זה נראה ככה: 3% magice) זה טוב יותר.

למעלה