ה"י 2.1

Macbook

New member
רמות 121-122 ../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

אני כל כך אוהב את הבליזארד שלי.. 2 הרמות חלפו כל כך מהר.
. אתמול בלילה גם השגתי MON נהדרת והרווחתי מהקנייה הזאת 25 מיל. עכשיו הבליזארד על רמה 7 ובתכנוני להעלות אותו ל15 (ה20 שקיבלתי לחתונה - מי שהביא, תודה רבה - עבד ועכשיו אני יכול להעלות אותו עד ל20 נקודות) ומשם להעלות את MW9. אחרי זה אני כבר אחשוב על Blizz30, בינתיים, מעדיף לחסוך לEW7.

icy woman

New member
רועי מזל טוב

ואתה חייב להעלות MW הMP שלך יחסית נמוך. ברמה הזו הוא כבר צריך להיות 10K

Macbook

New member
וגם.. ה5% האלה באמת יעזרו לי? ../images/Emo122.gif

אני לא יכול להעלות את זה עד רמה 10-20 כי אין לי כסף לבזבז ומעדיף לשמור לדברים אחרים. >_> מה, הוא באמת כל כך נמוך שאי אפשר לייצב אותו? X=

icy woman

New member
תרגיע../images/Emo13.gif

שום דבר לא אבוד! אני מציעה לך להשקיע בMW ואולי אפילו בציוד עם INT גבוה, כדי להעלות את הMP בכל רמה. עזוב עכשיו את הבליז (אפילו שזה מדגדג באצבעות למקסס אותו
) ואני הייתי מציעה לחכות גם קצת עם הEW בסופו של דבר, זה גם יוריד לך מעלות השיקויים לבליז. ככל שיש לך יותר INT, כך הMP עולה יותר עם כל עליית רמה.

deisy

New member
../images/Emo45.gif

מעט MP גם יכול להוות בעיה בבוסים... הרי אל תשכח שלנו כקוסמים הקטע של ה MG דורש הרבה MP כי אין לנו הרבה HP או יותר נכון יש לנו מעט מאוד HP... מסכימה עם איריס, נסה לעלות את ה MW ולהוסיף ציוד שיש בו INT

Macbook

New member
תגובה לשתיכן

אני אעלה ברמה הבאה את הMW עד ל9.. אבל אני לא מסוגל 'כלכלית' לקנות עכשיו MW20.. ובטח שלא אוכל לסבול את זה אם הוא ייכשל. בכ"מ, יש לי +75 בINT, שזה ממש לא משהו.. אבל אני לא מוצא מה לשפר בלי שזה יעלה לי הון תועפות :X לא נראלי שאני מתישהו אגיע ל+100.

deisy

New member
נסה

להיות בפרטי עם אנשים שיש להם מקס MW ברגע שאתה עולה רמה - זה יעלה לך את התחשבי הכולל של הMP (כי ה INT שלך יהיה גדול יותר) אם אתה מסוגל כלכלית - נסה להוסיף כמה שיותר INT לציוד שלך ולחסוך כסף לספר של ה MW... בהצלחה!

icy woman

New member
../images/Emo45.gif

כל אחד צריך לעשות מה שבמסגרת האפשרויות שלו. ואתה תבנה את השחקן שלך הכי טוב בהתאם למה שאפשרי לך
ההחלטות מה לקנות: מה בעדיפות ראשונה ומה לא- זה בהחלטתך. רק אתה צריך לדעת מה הרווח והמחיר בכל החלטה (כמו כל דבר אחר בחיים שלנו, הקשור לקבלת החלטות
)

Macbook

New member
אז מה אתן אומרות?

לקחת הפסקה מאימונים אחרי שאני משיג MW 9, ללכת לחרוש על APQ, ולהציג פה את הדמות שלי כדי לקבל עצות בהתאם למימון?

deisy

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי, אם זו דמות שאתה מתכוון להשקיע בה - בהחלט כן! אתה זקוק לתוספות ושידרוגים על מנת שתהיה יותר חזקה ובמקביל גם כמות ה MP שלך תהיה יותר גבוהה... מה שיקל עליך בבוסים או באימונים במפות לרמות הגבוהות יותר (כמו TT למשל...)... אבל הכל כמובן נתון לשיקול דעתך...

Macbook

New member
../images/Emo41.gif פרסום דמות ../images/Emo41.gif

יש לי 180מיל+ כרגע. - אני יודע שהוואנד גרוע אבל אין מה לעשות, אני גםככה במרחק של רמות ספורות משל 130 וחבל להחליף סתם, בכל מקרה הוא מספק לי דמג' נהדר בגלל ה25%. - הכפפות - רציתי לשדרג, לא מצאתי טובות. - יש לי בלט לרמה 25 עם +1 לכל הסטאטים. חשבתי שהדמות שלי סבירה.. נראה מה דעתכם

deisy

New member
תראה, הדמות בהחלט סבירה

כמובן שתשאף לנשק טוב לרמה 130, וכן - כדאי להחליף כפפות ונעליים, תעשה אפילו מקסקיל מייקר את הנעלי רברס... מה שכן, אני במקומך כן הייתי חוסכת ל MW 20 - זה בהחלט יעזור לך לעלות את כמות ה MP שלך.. ובינתיים נסה להיות בפרטי עם כאלה שיש להם מקס MW ...

למעלה