ה"י 2.1

Don Nirtin

New member
נעליי רברס../images/Emo87.gif

זה לא מה זה קשה?
נראה לי גם אני אשקיע זמן בנעליי רברס משלי

deisy

New member
ממש לא

כמה פיסים ב TT ועוד אני INT (הסגולות) - אחלה נעליים שגם עולים רמות!

Don Nirtin

New member
הרבה פייסים?../images/Emo87.gif

אז נראה לי נחרוש קצת על האבירים האלה של TT. בלי בליזארד כי הוא ירצוח לי את כל השיקויים ועוד לא למדתי להתרגל אליו.

Macbook

New member
איך אני יכול להרוויח כסף לEW7?

ואחר כך שיהיה לי גם כסף לבליזארד 30 ולMW20? יש יותר מדיי דברים שאני צריך לקנות ואני לא יכול לחסוך סכום של 650 מיל כי זה מלא ויקח לי שנים. בקשר לריברס, אני לא יכול להשתמש כי הLUK שלי הוא 98 עם חפצים..

deisy

New member
חבל

שלא העלת יותר בלאק, החפצים של הרברס הם יופי של חפצים! לאט לאט עושים כסף, לפעמים צריך סבלנות רועי...

Macbook

New member
בשביל +2 INT להעלות עוד 30 לאק?

(סלחי לי אם הטון נשמע פוגעני אני פשוט עצבני אבל בכל מקרה רוצה לענות לך) לגבי הכסף, פשוט אין לי מה להגיד. אין לי את הסבלנות בשביל לשבת על זה חודשיים וחצי כדי לקנות ספרים שייכשלו לי בסוף.

ToryMaster

New member
תצטרף למועדון

אבל אם אין סבלנות, צריך לעשות ויתורים. כולם מכירים אותי, אין לי את הכוח לשבת ולבדוק ולמכור ומה שלא יהיה, וואלה? אם לא היו לי חברות שמוכרות את החפצים שלי ונותנות לי מה שאני צריכה, עד היום הייתי משחקת עם ציוד של גג רמה ארבעים. מעצבן אש, כן? אבל יותר מעצבן להתעסק במכירות.

Macbook

New member
אם אני עושה וויתורים הדמות שלי נחשבת למתה

אני צריך להשיג סכום שהוא פי 3-4 ממה שיש לי עכשיו ועוד אחר כך ישאר לי עודף של רבע. זה פשוט לא הגיוני שהדברים כל כך יקרים. מילא היה עולה 200-250 מיל הEW7 המסכן הזה.. אבל איך אני אשיג 400 מיל ועוד לאחד עם סטאטים גרועים

ToryMaster

New member
סורי בייב אין לי מושג

אני כן יכולה לתת לך הרצאה שלמה על היצע, ביקוש ואיך זה משפיע על הכלכלה והמחירים, אבל זה לא באמת מעניין אותך, נכון?

Guid

New member
../images/Emo6.gif

משום מה לא נראה לי שזה מה שייפתור לו את הבעיה... XD

deisy

New member
תשמע

כמו כל דבר בחיים - לפעמים צריך סבלנות... ומי שאין לו - משלם מחיר... שיקול שלך מה לעשות עם הדמות שלך, אתה לבד תחליט מה לקנות ומה כדאי או לא כדאי, אנחנו פה יכולים רק לייעץ מנסיון שלנו, אתה תחליט מה מהעיצות אתה לוקח ומה לא... גם אני לפעמים חסרת סבלנות, אבל לא תמיד יש לי ברירה, לפעמין אולי נדמה שאנחנו קוטפות כסף מהעצים, אבל אל תשכח שסיו למשל כבר משחקת מעל 5 שנים.... בהצלחה בכל מקרה!

icy woman

New member
רועי

אתה יכול להשיג ממש במתנה חגורה יותר טובה- תעשה דוג'ו- כבר יהיו לך עוד 3 INT עם חגורה שחורה (מתיש, אני יודעת, אבל חינם...)אספת מביצי חזיר הזהב סקרולים לbelt ? אם לא, אביא לך (אני חושבת שנשאר לי 1)- כבר עוד 4 INT. עוד דבר חינם- רק עם מאמץ (ובזה אתה טוב
)- תפתח אראן, תעלה אותו ל 30 ותקבל טבעת עם 1 לכל סטאט. + מה שגלית אמרה

Macbook

New member
בקשר לדוג'ו..

חשבתי להשיג צהובה ולסקרל אותה ב100% כשכל סקרול זה מיל ואז יהיה לי +5 INT או משהו.. השחורה באמת לא תיתן לי כלום והיא בזבוז של זמן ביחס ל2 INT שהיא נותנת.. בקשר לאראן יש לי טבעת של רמה 30 אבל מסיבה מסויימת הטבעת נישואים לא מאפשרת לי להשתמש בה..

deisy

New member
תגרור אותה לסלוט הנוסף שיש

אל תעשה דבל קליק גם לי זה קרה עד שגררתי אותה לסלט הנוסף של הטבעות...

../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

אני ממש מרוצה מזה שפתחתי אתמול את החנות. שלשום הרווחתי בערך 10-11 מיליון, אתמול אפילו יותר. יש לי עוד כל מיני סקרולים ואקוויפס מסוקרלים למכור, אני מקווה שלאט לאט זה ימכר. :) אה, וזה לא כל סכום הכסף שיש לי.
מישהי צריך להחזיר לי עוד 16 מיליון ויש לי עוד קצת במיול, אני צריכה להעביר.

../images/Emo41.gifעזרה מישהו?

ובכן.
Lita Lawless הטיפשה מצפה ממני להביא לה 30 Solid Rags, שאם אני לא טועה, זה נופל מאלדר, המפלצות לרמה 90. ואני, כזה, כאילו, רמה 70.
אני בחיפושים אחרי הדבר הכי בFM, למרות שלא ראיתי את זה שם -המון- זמן, אבל אם אני לא אצליח למצוא-אני אשמח לעזרה ממישהו שיכול להרוג את היצור הזה.

למעלה