ה"י 19.7

Macbook

New member
../images/Emo41.gif ה"י 19.7 ../images/Emo41.gif

רמה 81.. שיחקתי כולה שעה ויצאתי

הטיZרית

New member
115 ../images/Emo13.gif

איזה כיף שיש חברים שעוזרים ברמות האלה.. ממש קל להתייאש לפני 120

deisy

New member
../images/Emo124.gif רותם!

שאלה...
נכון פתחת חשבון חדש עם האיוונט הזה של החיה? איך קיבלת את החיה??? ולמה לבנות הם נותנים בגדים של בנים?
אה, ומה פתחת?

D amaged R oses

New member
אין לי מושג

4 חשבונות כמה רמה 20 ועדיין אף אחד מאיתנו לא קיבל חיה הכי הגיוני זה SC אבל היה אחד לפני כמה ימים, קצר, אבל עדיין.. אולי פאטץ'.. אין לי מושג... למרות, שיש מצב [לא נראה לי הגיוני, אבל אולי] הם מתכוונים לחיה של הסנייל.. כי הם אמרו שמקבלים נשק לעבודה.. והתלהבתי, אבל הם דיברו על נשק שהיינו מקבלים עד עכשיו שהיינו לוקחים עבודה.. והבגדים האלה הם לא לבנים XD זה יוניסקסואל אבל אני לא משתמשת בחולצה זה נראה לי טו מאץ' פתחתי באנדיטית!

deisy

New member
ואני תיכף הולכת לישון F3

מקריאה קלילה באתר של נקסון נראה לי שאת החיה נקבל אחרי שיגמר האיוונט - הגיוני? כי אם זה הסנייל זה טיפשי מצידם! והבגדים מאפנים לגמרי, לא שמה כלום! עד שפעם התיחסתי לאיוונטים האלה בסוף לא יוצא מזה כלום
טוב, לפחות תהיה לי מיולית רמה 20 שתוכל לקנות שיקויים ב NLC
או שמתישהוא אנסה לעשות ממנה HB מיול

D amaged R oses

New member
אני אוהבת את הכובע

אם יש שיער ובגדים והכל.. הכובע טוב הנשק מפגר רצח זה מתאים רק ל3 סוגי נשקים שרק סוג אחד של לוחם משתמש בהם בכלל! ולא יודעת.. מקווה שהם יסבירו כבר על החיה! כולם שואלים והם מתעלמים.. ממש מעצבן

miss_t

New member
אפשר קישור להודעה שלהם על קבלת חיה?

אני חשבתי שיהיה אפשר להשתמש בקוד של הבגדים על משתמש קיים- מסתבר שזה לא עובד

Guid

New member
סתם איוונט מעפאן...

חשבתי כבר יהיה משהו שווה...

Guid

New member
ה``י שלי לאתמול בלילה~

התחלתי ב18% (עליתי ל64 במוצש), ואחרי פיקיו עלוב עם דאבל דרופ הגעתי ל48%. אז יצאתי לויקטוריה, לבחון את הקשת החדשה והמסוקרלת על הוודוס, ומסתבר שאני כבר יכול להתאמן שם! D: אז עליתי שם 20% ואז בא מישהו מהגילד ולקח אותי לנסות את הווינדריידרס... היה מ-מ-ש קשה להגיע (מתתי פעמיים), אבל הגעתי, וזה ממש השתלם! אני מתכנן להיות שם עד שיגמרו לי השיקויים ולחזור למייז~ ואגב, קניתי 10k NX וקיבלתי ארנב שחור מחבר שלי במייפל כמתנת יומולדת~ D: זה ממש כיף, והארנב ממש חמוד! מייפל רק הולך ומשתפר אצלי~ D:

Guid

New member
אה,

ומצטער על החוסר נוכחות שלי כאן, זה מין שילוב של חוסר יכולת טכנית להיכנס, ושבוע עמוס במיוחד... ולמי שעדיין לא שמע- אני לא אהיה במפגש... /tapuzforum/images/emo10.gif

yonVata

New member
יפה לך!...

עוד 6 רמות לעבודה 3!!! חבל שאתה לא מגיע למפגש :(

deisy

New member
אוי חבל...

דווקא היה נחמד אם היית יכול להגיע
שנפתה את רון או הראל?
סתם.. סתם ...
שמחה לשמוע שאתה מתדקם! האיזור שם באמת אחלה, הילדים שלי בילו שם הרבה מאוד זמן ועשו הרבה מאוד אקספי
עכשיו רק תקנה מגנטים לארנבון ותראה כמה החיי מייפל יהיו יפים
תתחדש! גם לי היה ארנבון שחור פעם

Guid

New member
כבר יש לו מגנט‏~‏

וזה באמת כיף!‏ למרות שהוא עדיין לא מגיב לרוב הפקודות, אבל הוא ממש חמוד אז לא אכפת לי‏... D:

Guid

New member
מה לעשות...

יש לי התחייבויות קודמות ודחופות יותר, לצערי...

Guid

New member
רמה 65‏~‏

יוצא לי להיות הרבה בבית השבוע, כי אני מחזיר את הדברים שלי מהישיבה בנגלות, אז יוצא שאני משחק פה ושם‏~‏ עוד 5 רמות עבודה שלישית!!‏ D:

למעלה