ה"י 19.5

ReallyWrong

New member
רמה 75 בפריסטית, 43 בבראולרית

אני צריכה להתחיל לחרוש את הFM בשביל דארק ריטואל מסוקרל טוב.. למישהו יש ורוצה למכור? x_x אני גם צריכה להתחיל להתקדם עם הכובע זאקום.. ובכלל למצוא לעצמי אקוויפים כמו שצריך ואיכס אני לא אוהבת FM. אה ובדקתי כמה אימיילים שזכרתי מהמבצע חבר מביא חבר ולא היה כלום, ובדקתי את שתי הסיניות שלי והבראולרית ובסוף היה אצל אחת הסיניות קוד מתנה =)

Guid

New member
זאת שמצאת בה את הקוד,

זו תיבה שמקבלת את העדכונים של מייפל?

Don Nirtin

New member
המממ נועה../images/Emo87.gif

אם יש לך כוח וזמן לחכות, אני מחליף שרביט ברמה 98 (כרגע רמה 94 עם 65%) בקרוב. יש לי דארק ריטואל מסוקרל (לא זוכר מה הסטאטים, אבל זה סבבה של שרביט ששירת אותי נאמנה 25 רמות (אולי יותר? לא זוכר
) כך שהוא שווה ביותר. אין לי מושג מה המחיר העדכני שלו. אם את מעוניינת לחכות שאעלה רמה ואחליף לשרביט אחר, תגידי. אם לא, גם טוב
.

לבנדר א

New member
עליתי רמה

הגעתי למעל 90% איכשהו ולא התחשק לי להתאמן, אז פשוט התיישבתי ליד קסנדרה והלכתי לעשות משהו אחר, ומדי פעם באתי לתת לה עלים ולקבל EXP... התוצאה, רמה 82. התחלתי להעלות SR וER במקביל.

Guid

New member
Gratz~ /tapuzforum/images/emo9.gif

התקדמתי היום בעוד 3 פרקים מהעונה השניה של דוקטור הו, בשעה טובה~ מי יודע, אולי בעוד שלוש שנים אני אסיים את זה! (ברצף, כי בעיקרון ראיתי כבר כמעט את כל הסדרה, כולל הסוף, אבל ברנדומליות)

ReallyWrong

New member
הקווסט של העלים מושלם. אני עושה מזה כלכך הרבה

אחוזים ביום
מזל טוב!

הטיZרית

New member
גם אני קיבלתי מתנה מניקסון!!!

העתקתי את הקוד מהנובית שפתחתי בשביל הNX ממזמן והעברתי אותם לרנג'רית שלי.. איזה כייף.. זה חסך לי בדיוק את מה שרציתי לקנות... עכשיו אפשר לחגוג עם ה NX שנשאר לי על X2 EXP

הטיZרית

New member
תבדוק במייל שרשמת עליו את הנובים שלך

אולי קיבלת לאחד מהם ובוא לךשחק

למעלה