ה"י 19.5

icy woman

New member
אני הייתי אומרת

קוסם קרח, אבל אני משוחדת.. אבל אולי כדאי שתחשבי מה חשוב לך בשחקן שלך ולפי זה יהיה אפשר לכוון אותך. - התקפה או תמיכה - אימונים בפארטי או לא משמעותי - כח או כסף

miss_t

New member
../images/Emo45.gif

השיקולים שהועלו פה הם נכונים באמת תסתכל איזה דרישות תעדיף מהדמות שלך.... הדמות שלי היא קלריק- רק שתדע. לכל קוסם יתרונותיו וחסרונותיו

אני אישית,../images/Emo219.gif

לא הייתי מציעה קלריק,סתם כי יש לי סלידה לא מוסברת מהם. לא שונאת אותם,שונאת את העבודה,למרות שהיא מעולה לפארטיז. הייתי מציעה קרח-ברק. החלטה שלך. :) מה שנראה לך שהכי יהיה טוב לך ונוח לך.

D amaged R oses

New member
קלריק

יש להם הגנה תותחית! יש להם מגוון סקילים [כלכך מהנים!] הם עולים מהר רמות [ממש מהר!] הם רצויים בכל מקום [פיקיואים או להתאמן עם מגוון של עבודות] ואחרי שיש להם ג'נסיס הם ממש MONEY MAKER נראה לי שזהו
הם באמת עבודה כייפית

deisy

New member
../images/Emo45.gif

אבל אני משוחדת
בגדול רותם צודקת, אבל יש להם גם מינוסים - קשה לעלות רמות לבד בעבודה שלישית.... אבל, וזה אבל גדול, הם רצויים בפרטי שממש רודפים אחריהם! ואגב, איריס, כוח לא חייב לבוא במקום כסף או להיפך
ב'ואנה, גם אני חזקה!

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif

בעיקרון עד עבודה רביעית אין סקילים שהם ממש מפציצים בחוזק, ואז מגיע הג'נסיס שגובר גם על קוסמי קרח וגם אש! וגם הוא טוב עם הסקלס, שאנשים מתאמנים שם מעבודה רביעית עד 200! ובאמת לעומת עד עבודה שלישית אני רואה שאמא שלי מתקדמת לאט יותר עכשיו.. אבל עדיין עולה מהר יותר רמות ממני.. והיא מתה ה-מ-ו-ן בלי חשבון! XD אז זה לא כזה חסרון ;] חסרון זה שאי אפשר להרוג מובים [חוץ ממפלצות של היל] עד עבודה שלישית!

icy woman

New member
שתיכן צודקות וגם אני../images/Emo3.gif

לא הצגתי שום יכולת כיתרון או חסרון, אלא את היחסיות. גלית- גם את חזקה- נכון, אבל עד עבודה רביעית, היית יחסית יותר חלשה ממני. ובנוסף, לקוסם קרח יש יותר סוגי מתקפות מאשר לפריסט. הבליזארד- הגנסיס והמטאור דיי דומים בחוזקם (עם העדפת כח לגנסיס), אך היתרון הבולט של הבישופ הוא גם הHS שנותן תוספת אקספי. בקיצור- היתרון של האחד אינו החסרון של השני, אלא סך היתרונות ביחס

deisy

New member
בהחלט!

איתך לא התווכחתי בכלל, מסכימה עם מה שכתבת רק לא לגמרי מסכימה עם החלק של הכוח מול כסף, כי זה לא לגמרי ככה, נכון שעד עבודה רביעית פריסטים חלשים יותר, אבל בעבודה רביעית מאזן הכוחות של כוח מול כסף די מתאזן... גם בישופים נהיים חזקים וגם קוסמי קרח יכולים לעשות הרבה כסף.... הי כשפותחים דמות השאיפה היא להביא אותה כמה שיותר גבוהה ברמות הרי, צריך לציין את העובדה שמתישהוא זה מתאזן גם לא?
חוצמיזה שמה רע אם גם אני אשמע שאני חזקה מידי פעם?
מתה עליך אחותי

MR Lordi

New member
ממש קשה לי להחליט!

אני רמה 29, קראתי את מה שאמרתם ואני לא יודע מה לעשות! התנסיתי בקלריק (יש לי אחד, רמה 44, הרוס) ושיחקתי ממש קצת בקוסם קרח. אני עוד לא יודע מה לעשות....

ReallyWrong

New member
אני רק יכולה להגיד לך שאני ממש ממש נהנית

מהפריסטית שלי, וממש ממש נהניתי מלשחק איתה גם כקלריקית
קוסם קרח בחיים לא ניסיתי..

לבנדר א

New member
בסופו של דבר זה די פשוט

אני לא יודעת בדיוק מה היתרונות והחסרונות של קוסם קרח, כי אף פעם לא ממש התקדמתי עם אחד (רק עד רמה 46). אבל ממה שאני יודעת הם אחלה. כמה דברים שכדאי לך לשקול בנוגע לקלריק: *אתה תהיה חלש. מאוד, מאוד חלש. קח את זה בחשבון. *תצטרך להיות מאוד פעיל חברתית, רוב הזמן תהיה בPQ או בפארטי לאימונים. זה סגנון משחק שונה. איך אתה באנגלית? לשחק עם מישהו יותר משעה יעיק עליך? תהיה מוכן לחלוק בדרופים, וגם תקיף מספיק כדי לדרוש את חלקך? *לשמור על הHP של שחקן\ים אחרים זו עבודה מונוטונית, אבל כזו שדורשת עירניות ומסירות. *רק לוודא שהבנת: אתה תהיה מאוד מאוד חלש. *יהיו לך תקופות תקועות. זה יהיה ככה גם עם I\L, אבל אצלו זה קצת אחרת; הוא יכול להרוג קצת בכל פעם, להתרענן עם איזה בוס חדש או משהו. אתה תישאר באותה סביבה (PQ או מפלצת) למשך הרבה זמן, בלי הרבה אפשרויות גיוון. *קלריק יתקל מתוקף תפקידו בהרבה חארות. נצלנים בעיקר. *אני רוצה להביר את זה: אתה תהיה חלש באופן מרגיז ומתיש ומעיק ומתסכל. רוב החסרונות תקפים גם לעבודות אחרות, בדרגה זו או אחרת. פשוט תחשוב עד כמה הדברים האלו יפריעו לך, איזה מהם יעברו חלק עם האופי שלך ואיזה מהם לא שווים את זה. יש, כמובן, גם יתרונות: אין צורך לרדוף אחרי ציוד יקר, יוצא לך להכיר המון אנשים חמודים, אין צורך להוציא כסף על שיקויי HP, קל להתקבל לPQ... פשוט תעשה בראש את החשבון. אין עבודה גרועה או טובה יותר, רק את מה שיותר מתאים לך.

MR Lordi

New member
תודה על המידע ../images/Emo8.gif

ונראה לי שאני אבחר בI/L Wizard...

icy woman

New member
בקיצור

אם אתה חברתי, אוהב לעבוד עם אחרים, מסוגל להיות אסרטיבי ויש לך אורך רוח- לך על קלריק אם אתה סוליסט בעיקר, מעדיף להיות אחראי בעיקר על עצמך, אוהב וריאציות של מתקפות- לך על קרח ברק ושוב, גם קלריק יכול להיות סוליסט, כמו שקרח ברק יכול לשחק רק בפארטי, זה תלוי בשחקן בלבד, אבל התכונות של העבודה עוזרות להעדפות מאפייני משחק של השחקן

deisy

New member
ממממ.. לא ממש מסכימה ../images/Emo4.gif

גם קלריק בהחלט צריך ציוד חזק...ואולי אפילו יותר מאחרים כי זה "מכפה" על החולשה הבסיסית שלו, כי מן הסתם אין לו הרבה מתקפות מעבר ל MC HEAL ו SR עד עבודה רביעית... וקלריק יכול להתאמן לא רק בפקויים... אישית, לא עשיתי פקיו מעולם ויש לי בישופית רמה 141....(טוב נו, אמוריה פקיו אחד או שניים
) נכון שיש רמות "תקועות" אבל אני חושבת שלכל עבודה יש בשלב זה או אחר.. לא רואה את עצמי חלשה באופן מיוחד, סורי... ברמה 90+ כבר עשיתי סולו הימס ויש קוסמי קרח שלא יכולים גם ברמות האלה.. לקלריק יש את היתרונות שלו כמו לכל אחד אחר, תלוי בחיבור שיש לך לדמות, אני אישית נהנת מאוד מהבישופית שלי... אני מאוד רצויה בפרטי, ה HS שלי עוזר לי לעלות רמות מהר ועכשיו עם הג'נסיס בכלל אני נהנת לעלות רמות! (זה שאני באופן אישי לא חורשת זה כבר משהוא אחר...).. רוב הזמן שלי לא שיחקתי בפרטי ולא עשיתי פיקויים, את רוב הרמות שלי עליתי לבד.. לכן לא נכון להגיד שאי אפשר לשחק אלה בפרטי... נכון שזה יותר קל, אבל זה יהיה יותר קל לכולם ולא רק לקלריק... יש חסרונות, בהחלט, אבל הן קיימות גם אצל קוסמי קרח וגם בכל דמות אחרת.. אחד החסרונות שאני הרגשתי זה שעבודה שלישית הלכה לי יותר לאט מכל העבודות האחרות, גם יותר לאט מעבודה רביעית, אבל וואלה, עם משחק נכון גם אותה עוברים
שורה תחתונה - לדעתי איזה קוסם זה עניין של חיבור לדמות ספציפית של אדם ספציפי...

לבנדר א

New member
../images/Emo45.gif יפה לך

באמת יכול להיות שהגזמתי קצת בתלותיות של הקלריק, רק רציתי להבהיר את זה, "להבהיל" אפילו
שלא ילך על קלריק בלי להבין את הבסיס לדמות הזו- תמיכה. בנוגע לאימוני סולו, ובכן... כן, אפשר, על זומביים. זה אפילו די הגיוני ברמות מסוימות. ואולי אני חלשה באופן מיוחד, לא יודעת. ואולי אני מדברת מהמקום של הרמות שמוגדרות כקשות ביותר לקלריקים. אבל ממה שאני ראיתי עד עכשיו, בקריעת התחת בסינגפור vs. הימס עם לוחם, ההימס לוקחות. בעניין האינדיווידואליות, דעתי כדעתך.

deisy

New member
ברור שהיימס לוקחת

אמרתי גם שתמיד עדיף עם פרטי אבל אפשר בהחלט לבד... ואגב, לא רק פריסט, גם לאיציק בתור קוסם קרח היה עדיף איתי בהימס מאשר לבד בפירטים למשל.... וכן קים, את ברמות שמוגדרות במעיקות בתור פריסט...

D amaged R oses

New member
כנל

אמא בחרה בזה אחרי שגלית הבהירה לי שמעולם לא עשתה אפילו פיקיו אחד, וגלית הגיעה רחוק! אז כן.. זה אפשרי, אמא שלי אפילו פיקיו אחד לא עשתה ורמה 86 L

Don Nirtin

New member
שמע פיליפ...../images/Emo87.gif

למרות שאני מתבכיין המון על קוסם הקרח שלי (והרבה כאן יעידו על זה. במיוחד סיוון).... למרות שבא לי להרגיש סופר חזק.... צריך להבין שזו עבודה קשה ולא קלה בכלל לגדל קוסם קרח. אומנם יש לו המון סקילים התקפיים אבל יש לו יחסית מעט מקומות אימון ראויים שמנצלים את הכוח הקוסמי שלו. לקוסמי קרח יש יתרון ענק בהקפאת מפלצות קשות לא לרמה שלו, אבל, יש לו חיסרון ענק בזה שהוא עם הגנה גרועה לאללה. יש להם יתרון על מפלצות אש, אבל אין כאלה הרבה (יש עיר שלמה שמוקדשת לקרח, אבל לאש... מה פתאום.). אם אתה אוהב אתגרים ועבודה קשה, להזיע ממש ולהיהנות בכל פעם שהדמג' שלך עולה ועולה ועולה.... והיכולות שלך מתפתחות והמווווווווווון... זו העבודה שלך. אחרת- לך תהיה קלריק.
ויש לי סלידה קשה מהם... סורי.

למעלה