ה"י 19.5

Macbook

New member
רמה 33, 60%

קיבלתי את הקוד של נקסון, קיבלתי גולדנפיג ולצערי הדאבל EXP.. אני לא יכול לנצל אותו אז עליתי רק 50%. לילה טוב

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאיזה קוד? O_O

שמעתי על עוד שקיבלו... מאיפה?

Macbook

New member
תודה.. ומה שאת צריכה לעשות

זה להיכנס למייל של חשבונות מייפל ישנים שלך שלא נכנסת אליהם לפחות כמה חודשים.. ואם עשית Suscribe לכל הניג'וסים של נקסון שנשלחים אלייך למייל את תקבלי אחד וכל מה שתצטרכי לעשות זה להכניס אותו בCODE שבCS.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

בעיקר אם נרשמת כשהיה את הEVENT של להביא חברים

Fueled by ramen

New member
גמאני יכולה? אפילו אם זה חשבון שלא שיחקתי בו

שנה וחצי? O::: רגע לפני כמה זמן זה?

ReallyWrong

New member
85%

המשימה של העלה מושלמת. היום אני עולה ל75 ויהי מה. אני לא מרשה לעצמי לברוח לבראולרית עד שאני עולה ל75!!!! רק 15 אחוז. זה כלום. אהההה.

Macbook

New member
רמה 63, 20% בקלריק שבילונד

איכשהו הצלחנו למצוא את הסיסמה שלו.. והשגתי עוד קוד ויש לו רודולף מכוער וחמוד XD

Jolteon

New member
כמעט רמה 31~

אני עוד לא מתלהב מהסקילים של הבראולר כי אני בשלב ה"משעמם" של יhp והמאסטרי, אבל זה יגיע =] בינתיים סתם כיף לראות את השם של העבודה בצד שמאל למטה XD גם זה משהו. נ.ב. אני כל כך רוצה קוד כזה גם, אלוהים יודע כמה חיה עם ציוד תעזור לי עכשיו... >>

עליתי ל31.../images/Emo219.gif

קולד בים זה מגניב,אבל אני צריכה לעלות עוד רמות בשביל שהוא יהיה חזק מספיק. נמאס להשתמש במג'יק קלו. ועכשיו אני מתלבטת,כשיגיע הנקסון קאש,בין ג'וניור בלרוג לווייט טייגר. נראה לי שבסוף אני אבחר בווייט טייגר. אה,הרווחתי 2 מיליון. ומכרתי את כל המייפל ליבס,והגולד ליף מאתמול.

+שאלה,כרגיל-../images/Emo219.gif

מישהו יכול להסביר לי איך עושים סקרינשוטס במייפל ש-אפשר- להעלות לפורום?

Guid

New member
בטח,

אם תלחצי על הכפתור `scroll lock` (שנמצא למעלה מעל למקשי החיצים) אז המשחק יצלם תמונה וישים אותה בתיקייה של המשחק. D:

Guid

New member
מוזר...

תבדקי בהגדרות של המשחק, כשאת בתוכו. יש שם שורה עם תיבה שאפשר לבחור בה את מיקום השמירה של הסקרינשוטס. את יכולה לשנות את זה לתיקיית המשחק, אם את רוצה. D:

לא,זו לא בעיה של המשחק,../images/Emo219.gif

נזכרתי שיש כמה מקשים בודדים במקלדת העתיקה הזו שלא עובדים,כנראה שזה אחד מהם.

MR Lordi

New member
רמה 27 ../images/Emo13.gif +שאלה

עם הקוסם בקהיני
מה כדאי לי להיות בעבודה שנייה? Cleric או I/L Wizard?

למעלה