ה"י 17.5.11

miss_t

New member
איזה הזוי!! מעניין אם אפשר להתשמש בסקיל

של החפפצים שאיתו אפשר להשתמש בסקרולים גם על חםפצים שלא לובשים.או שזה באמת האקרים

btekx

New member
המכונאי VS פיאנוס האגדיי!!!!!!!!

יום רגיל, חיפשתי ספר סקילים למכונאי את Amplifier ומצאתי (בינשוף של NX... עצלן שכמוני) וקניתי ב15M... והצלחתי בפעם הראשון... אחרי זה יצאתי אל עמק הים כדי לדוג את הדג האגדיי שסיפרו עליו העולם המייפל... כך מצאתי 2 פיאנוס ב2 ערוצים שונות (אחד ימין ושני שמאל) חיסלתי אותם (טיפים- קל להרוג אותם, רק לשים לב שיש לו התקפה שמוריד ל1/1 HP וMP...) לצערי פרסים עלובים... אווף... בסה"כ 2 פאנוס שווה פחות מ5% EXP למכונאי רמה 148 ואת הקינו הפטריות עדיין תקוע ברמה 13 (NOOB)

Hasselblad

New member
אההה מזל טוב!

ומזלך שמצאת את השמאלי כי אם אני זוכרת נכון הימיני יותר קשה.

רגיש לאש ....

אבל אתה כבר דרגה גבוהה והבוס נחלש מאד אחרי ה BB. פעם היה צריך פארטי כדי להרוג את כל אילו..... אולי עם הברקים שלך.....

Hasselblad

New member
אני מקווה שאני לא טועה ומטעה

אבל אם אני זוכרת נכון הימיני יחסית נוח לקוסמים כי הוא לא עושה דיספל אבל כן עושה 1/1. השמאלי אם אני זוכרת נכון כן עושה דיספל ולכן יותר קשה לקוסמים.

btekx

New member
אתה רמה 16X? אז בטח יכול להרוג

רק להשים לב ל1/1 HP/MP.... ואת דסיפל... טוב אני לא יודע אם הוא השתמש בדסיפל... לא שמתי לב... ויותר מזה אני לא מרגיש הבדל בין ימין לשמאל... (ימין ושמאל של פוליטיקה, לא מזכיר אותם...?)

miss_t

New member
אווו נחמד!!! יש לי קווסט איתו

אני צריכה למצוא את הpianos minature כנראה לא יקרה בקרוב

btekx

New member
הנה בערך...

קוף מקוקי יפני+טבח פירות ימי אין לי ציור של סושי, ועדיין מנסה להמציא יצורים כאלו... תאמת אני מעדיף שרימפס מאשר בסושי... בתאבון!!

btekx

New member
במיוחד בשבילך!

החלטתי ליצור דמות (או 2 דמויות יחד) חדשה שמבוסס על סושי ושרימפס כמו כול אחד דמות שאני מצייר אני נותן לכול אחד שמות... האם תגידי לי יש לך רעיון לשם של יצורים החדשים אלו?

צ ל י ל 8

New member
איזה איור מדהים ../images/Emo70.gif

יותר יפה אפילו מאשר כשאתה מעבד את הציורים במחשב. כל הכבוד לך

miss_t

New member
רמה 126,

עליתי רמה כשעבדתי עם ספיר על הPRE QUEST של פאפ. נראה לי שהיא יכולה לכסח אותו , ואני רוצה להיות שם כשזה יקרה!! התחלתי לטייל מעט ברחבי השוק על מנת למצוא SKILL BOOK AR 20 אני מחפשת עכשיו גם לקנות Advance wisdom crystal ומכאן אני חושבת שאכין את הנשק...

miss_t

New member
וגם- התחדשתי בSword earrings

מאוד רציתי עגילים כאלו וניסיתי להבין מאיפה להשיג אותן, אבל הבנתי שזה יכול להיות ב10% מהבונוס בDRAGON PQ בכל מקרה-החלפתי את הREX שלי שהיו רגילות באלו החדשות. הן יפות לעניות דעתי עם שתי שורות פוטנציאל: +10 +5 int כנראה שאנסה לסקרל עם 60% INT earring

למעלה