ה"י 17.5.11

Hasselblad

New member
אני חייבת להגיד

שבימים האחרונים התאמנתי עם ה NW ואסף בגסטרס וכן יש מלא אנשים שעושים KS אבל בתכלס לאחוזים זה לא כל כך משנה.... הכי בסופו של דבר אתה מקבל את היחס החלקי של האחוזים לפי אחוז הפגיעה שלך ביחס לרמה.... אני פשוט מתעלמת מהם לרוב אני אפילו לא מבקשת שיעברו ערוץ וממשיכה בשלי... האחוזים זזים יופי יופי ולרוב הם או הולכים או רוצים פארטי. לדעתי האישית כל עוד הם לא ממש רצים במיוחד אחריך והורגים דווקא את המפלצת הספציפית שאתה הורג אין ל KS משמעות (אלא אם זה בוסים).

../images/Emo41.gifלוק חדש../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

כן, זה מאוד ורוד, אבל ככה אני אוהבת.
וסופסוף יש לי ציוד ממש טוב! לא עם פוטנציאל, אבל זה משהו שאני אטפל בו בעתיד...בינתיים אני מסתפקת בEW3 מסוקרל טוב [לא זוכרת במדוייק סטאטים, אבל טוב], אוברול עם +30 אינט, וPUAC גם מסוקרל טוב...שגם את הסטאטים שלו אני לא זוכרת.
והדמג' שלי השתפר פלאים...לפני הציוד המשופר היה לי דמג' של בין 12-15K, עכשיו 17-19K ומעלה...
והייהיי, כבר עשיתי כמעט 800 מיליון מסוס...
קיצר, אני מאושרת!

מ י ל ר

New member
איזה יופי!

ועכשיו אני מבין איך אפשר לעשות כסף קל ברגע שיש NX. זה פשוט כסף בלי מאמץ, זה גאוני. מי שמוכן להשקיע, באמת דרך מהירה להתעשר.

אני מודה

שלא הייתי יודעת איך להתעשר במשחק-בלי להשתמש בNX. וכל הכבוד למי שמצליח בלי...

מצבניק

New member
לא הבנתי...

פשוט קנית 800 מיליון בכסף אמיתי?! איך עשית את זה?! וכמה זה עלה לך? אם יורשה לי לשאול

לא......נראה לך?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי הרגת אותי...
מכרתי דברים בחנות ומהר מאוד חלק מהם נמכרו!

WG's עם 10 ATK. ../images/Emo13.gif

זה היה ב10 דק' לדעתי...
מישהו בא וקנה את כל הכפפות. קניתי 2 בודדים מMTS ועוד כמה ידיד ממש מקסים נתן לי למכור. :)

miss_t

New member
יפיפיה!

למרות שאהבתי את התסרוקת הקודמת התחדשי על המראה החדש , צבעים יפים ומראה חדש ומרענן! מצאת ביגוד לשנה? או קנית PERMENT? שמחה שסוף סוף הגיע הכסף והצלחת להנות ממנו!!

מ י ל ר

New member
חחחח את מה זה לא מעודכנת

אין יותר לקנות בגדים רגילים קבועים. (אלה אם מש אינוט מיוחד או משהו כזה)

btekx

New member
עזרה בקשר לחפצים מכונאי עם פוטנציאל!!

ראיתי בחנות שמכורים חפצים של מכונאי עם שורות הפוטנציאל, יש לי 5 חפצים שאצל המכונאי ללא שורות, אני לא יכול להפעיל את המגילה הפוטנציאל על החפצים המכונאי... אז למי כאן יכול להסביר איך אני יכול להשים מגילות הפוטנציאל על החפצים אלו, (את הבגדים וכלי נשק כן אני יכול בקלי קלות אבל לא את הכלים של מכונאי... -כלומר שקע, מנוע, זרוע מכונאי, רגל מכונאי וחומה מכונאי ) ואם משהו כאן יכול לשוחח עם בבאדי/גילד במייפל עם משהו מומחה בזה... אני רוצה לדעת!!!

למעלה