ה"י 17.5.11

../images/Emo41.gifה"י 17.5.11../images/Emo41.gif

שיהיה, לאחרי הSC.
יש לי קאש!
הבעיה היא, שאני חוזרת היום ב-10:00 מהבי"ס, אבל נקסון החליטו להפיל את הSC על היום, ואני צריכה לחכות עד 13:00 כדי שהם יסיימו אותו. בתקווה שהוא יסתיים בזמן.
יופי נקסון.

../images/Emo24.gifתודה לשניכם

פרנציפ עכשיו נקסון יתנו לי באן בלי קשר לחיים.
סתם, לא נראה לי שזה יקרה. יש המלצות לחיות? כי אני שוקלת לחזור לפנדה...אבל תמיד אפשר להציע לי

Hasselblad

New member
הקינו מותק ../images/Emo45.gif

וגם היטי חמוד לדעתי.... ואני יודעת שמלא יצחקו פה אבל בעבר היה לי את התרנגול הודו ולמרות שהוא עצלן ממש אהבתי אותו מה גם שכמעט לא רואים אותו....

אני לא ממש מחבבת את הקינו.

למרות שממה שראיתי יש לו תשובות ממש משעשעות להוראות.
עדיין, לא בא לי לאמץ פטריות.
והיטי מקסים. ♥ היה לי כזה ואני מתלבטת בינו לבין הפנדה שגם הייתה. אני מניחה שאני אבחר כבר בCS ביניהם. אני לא מוצאת חיה אחרת שמעניינת אותי ממש...

Hasselblad

New member
בשעה טובה ומוצלחת!

ולוטן אני עדיין בדיעה שאת צריכה להגיש תלונה ב EMS על זה שלקח יותר זמן ממה שאומרים ותגידי שאם היו אומרים לך בדואר מראש שזה יקח כל כך הרבה זמן לא היית שולחת EMS וחוסכת את הכסף. תקבלי חזרה את עלות המשלוח וככה פעם הבאה שתשלחי תשלמי רק על הדולרים עצמם.

אני בהחלט מתכוונת להתלונן.

אולי מחר אחרי המתכונת אני אלך להתלונן. משגע אותי שעוד אמרו לי "4 ימי עבודה מקסימום" ולא הזהירו מעיכובים בכלל.

Hasselblad

New member
אין לך לאן ללכת!!!

זה לא קשור לדואר עצמו אני הגשתי את התלונה בטלפון!!!! אם עוד לא זרקת במקרה את הקבלה מהדואר (הדף עם כל הפרטים והכתובת זה שאיתו בודקים באינטרנט בעזרת הקוד את המשלוח). אם זה עדיין אצל תתקשרי ל : 076-8870007 שלוחה מספר 1. ותגידי שאת רוצה להגיש תלונה על משלוח שלא עמד בזמנים בשירות EMS... אם הם יגידו לך שתעשי את זה באתר תתעקשי ותגידי שיש לך את המספר EMS ושאת יודעת שאפשר להגיש את התלונה בטלפון בסוף הם יסכימו. אני אומרת מראש שלקח דיי הרבה זמן עד שקיבלתי את הכסף בחזרה... בהתחלה רק קיבלתי מכתב שהתלונה שהגשתי התקבלה ונבדקת ורק אחרי עוד איזה חודש+ קיבלתי צק בדואר על עלות המשלוח. בהצלחה!

וואו סיוון עזרת לי מאוד!

חסכת לי הליכה מיותרת במרחק שנות-אור ממני לדואר... אני אעשה מה שאמרת. ואני מקווה מאוד שאני אקבל את הכסף בחזרה.

MomerS

New member
ולא לשכוח את התור

פעם עמדתי חצי שעה רק בשביל בול מסכן....

../images/Emo41.gifשאלות פוטנציאל../images/Emo26.gif

כרגיל אני עם שאלות.
אני עדיין לא תופסת כ"כ את עניין הפוטנציאל. יש לי כמה שאלות, וכנראה שאני אזכר בעוד בהמשך
האם אפשר להפוך חפץ חסר-פוטנציאל לבעל-פוטנציאל? ואיך?
איך הופכים חפץ RARE לUNIQUE ומשם לEPIC?
כשאומרים שיש לחפץ 3 שורות...מה הכוונה?
הכוונה שיש 3 שורות של סטאטים שהתווספו? נגיד-+3 DEX, +3 LUK +3 STR? סתם דוגמה
הקוביות-מה ההבדל בין הקוביות בCS ומה הן עושות בדיוק?
מה זה פאם סונג?
סורי על החפירה...אני ממש רוצה להבין איך להכין דברים כאלו...

Hasselblad

New member
לוטן

בתור התחלה אני מזמינה אותך לקרוא את המדריך שהכנתי על הפוצנטיאל הוא באמת מסביר כמעט הכל ונמצא במדריכים של הפורום (אם לא תמצאי אשים לך קישור). פאם סונג - חפץ קאש שנמכר באופן לא קבוע בקאש (רק בתקופות שנקסון מוכרים אותו כאיוונט), פאם בעצם שומר על הסלוט של החפץ, כאשר יש לך פאם סונג בתוך התיק שלך במידה ותסקרלי חפץ והמגילה תכשל תהיה לך האופציה "לנצל" את הפאם סונג ובתמורתו לא לאבד את הסקרול. חשוב לציין שזה לא מונע מהחפץ להתפוצץ במידה והשתמשת במגילה אפלה או במגילה עם סיכוי לפוצץ את החפץ. ודבר אחרון שקשור לפוטנציאל ולא מופיע במדריך שלי (באמת אני אעדכן אותו בהמשך) זה שכרגע יש בקאש שופ קוביה חדשה ויותר יקרה שיש לה 25% סיכוי שהחפץ יקבל שורה נוספת במידה והחפץ היה עם שתי שורות. (וכן לשאלה שלך על מספר השורות 3 שורות זה חפץ עם פוטנציאל בעל 3 שורות - יש או שתיים או שלוש שורות) אחרי שתקראי את המדריך אם יהיו עוד שאלות אשמח לענות.

Hasselblad

New member
יאלללה ואם אני כבר בשוונג אז עוד תוספת קטנה

פוטנציאל של חפץ יכול לעלות "באיכות" שלו בעזרת קוביות של הקאש שופ (הכוונה היא להפוך מ Rare item לפוטנציאל Epic item או מפוטנציאל Epic item לפוטנציאל Unique item) חשוב לציין שחפץ לא יכול לרדת ברמת הפוטנציאל שלו וגם לא יכול לרדת במספר השורות שלו. מקווה שזה היה ברור...

את המאמר קראתי ממזמן

ולא הבנתי ממנו יותר מידי.
אבל אני אנסה לקרוא שוב, אולי אני אבין יותר. :)

Hasselblad

New member
תראי את יודעת שאין לי בעיה להסביר

אבל באמת שחלק מהשאלות שלך מוסברות מאוד בפשטות במאמר! תנסי שוב ואם לא תביני אנה להסביר שוב.

נראה לי שאני מבינה קצת יותר...

שאלה נוספת שלא כ"כ הבנתי-עם אני אשתמש בקוביה, יש סיכוי כלשהוא שהחפץ יהיה עם סקיל כלשהוא? וואי חלומי!

Don Nirtin

New member
זה תלוי בחפץ. ../images/Emo267.gif

לכל חפץ יש סקיל אחר. לדוגמה- כובע יתן לי דלת לעיר הקרובה, נעליים יתנו לי HASTE, וכן הלאה. אני לא סגור מה מביאות המכנסיים והחולצה....... סיו?

למעלה