ה"י 17.4

Macbook

New member
רמה 113

זה פשוט. לא. זז. עוד 699.82% לרמה 120. מי מתנדב? אה, ויש לי MoN. ממוצעת.

P o o f i

New member
מזלטוב רועי!

מכירה את זה
אני מתה להגיע ל170 עם המיין, והרנג'ר שלי תקועה ברמה 105.

Macbook

New member
תודה../images/Emo9.gif

מה מיוחד ברמה 170 חוץ מהמספר? רמה 120 זה עבודה רביעית ;---; בקשר לריינג'רית - כבר מהרמות האלה היה לי קשה... אבל הרבה פחות ממה שעכשיו. זה דיי מצחיק כי הייתי יושב שעות לעלות רמות עם הקוסם קרח שלי בעבודה רביעית לפני הביג בנג ועכשיו אני בוכה על הלוחם

P o o f i

New member
כמו שאמרת- המספר העגול ../images/Emo3.gif

ועוד סקיל יהיה ממוקסס

Guid

New member
מזל טוב!

כן, זה ממש לא זז... אני כבר שבועיים ברמה 118, אין לי סבלנות לעלות את שתי הרמות התקועות האלו...

מ י ל ר

New member
מה לא זז, מה?!?!?!

אתה בכלל לא נכנס למשחק!!! מה לא זז?! היית יכול לעשות אתז ה ביומים יא בכיין.

Guid

New member
אני לא נכנס כי זה לא זז!

אבל אני מתכנן להגיע ל120 בחג... נראה אם יצליח לי...

Guid

New member
מזל טוב רועי!

רק עוד 565% לעבודה רביעית? וואו, זה נשמע ממש קרוב!

מ י ל ר

New member
מאיזה רמה אפשר להכנס ל-LHC?

כי הלכתי אתמול עם ההרמיט שלי סיבוב לשם ואני לא יכול להכנס (רמה 106)

אפשר מ 110 + להתאמן ב LHC.

המפה הראשונה של התנינים הירוקים תעיף אותך לרמה 120 תוך שעות....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלהההה

חפרתי.
אם אני כבר מתקרבת לעבודה שניה, מה דעתכם על הבילד הזה
Cold Beam Build +1 Teleport +1 Thunderbolt +20 Spell Mastery (Maxed) +19 Thunderbolt (Maxed) +20 MP Eater (Maxed) +20 Meditation (Maxed) +19 Teleport (Maxed) +20 Cold Beam (Maxed) +1 Slow (1)

מ י ל ר

New member
לדעתי למקסס קודם את ה-Thunderbolt

ולא את ה-Spell Mastery ה-Spell Mastery מביא 10 מג'יק אטטק פסיבי, שזה מעולה אבל קוסם למקסס את הברקים (Thunderbolt) יהיו יותר חזקים. לדעתי הבילד שגוי לגמרי זו דעתי: +1 Teleport +1 Thunderbolt +1 Cold Beam +19 Thunderbolt (Maxed) +20 Meditation (Maxed) +20 Spell Mastery (Maxed) +19 Cold Beam (Maxed) +19 Teleport (Maxed) +1 Slow (1) כי זה לא הגיוני לשים 20 נקודות ב-Spell Mastery שמביא 10 מג'יק אטטק, כאשר יש סקיל של 20 מג'יק אטטק. (Meditation ) ולפתח את הסקיל Cold Beam בנקודה אחת לפחות בשביל שיהיה לך גם את יתרון ההקפאה.

למעלה