ה"י 17.4

Macbook

New member
../images/Emo45.gif

למרות שלדעתי לא צריך Cold Beam על יותר מנקודה אחת בכלל. בפאץ' שבו משנים את הקוסמים, יש לסקיל הרבה יותר משמעות.

עכשיו כשאני מסתכלת עליו, אני לא בטוחה

אני ברמה 31 עכשיו ואני כביכול אמורה להעלות עכשיו את הנק' בט'אנדרבולט, ואיפה אני שמה את 2 הנק' האחרות? ועוד-איך אני מעלה את המדיטיישן כשחייבים להעלות את הMP EATER ב3 נק' לפני, אבל בבילד שהראית לי אין דבר כזה? אני אשמח לתשובות/בילד אחר.

תודה רבה ../images/Emo24.gif אבל...

אני צריכה את זה כתוב.
אני לא יכולה להסתדר עם תמונה.

מ י ל ר

New member
אז תשימי 3 נקודות שם ואז תתחילי לעלות נקודות

לא כזה סיפור אני לא רואה היגיון בבליד שאת הבאת. תראי, אחרי ה-BB ממש קל לעלות את הרמות האלה, ככה שאין פה מקום לטעויות, את יכולה לטוס רמות לפחות עד רמה 80. מה שאני המלצתי זה לדעתי הדרך הכי טובה להריץ את הרמות. לפני ה-BB, הטאנדרבולט היה ממש חלש, עכשיו הוא חזק וסלמטק, וקודם למקסס אותו. תעשי מה שבא לך, שוב, זה לא כזה משנה.

מ י ל ר

New member
בכיף! ושאלה

במה היית צריכה עזרה? את יכולה לשאול אותי גם מה שאת צריכה...

לא ענית לי בצ'אט של הגילד! ../images/Emo6.gif

תהיתי על העניין של המדיטיישן והMP איטר והכל, אבל זה הסתדר.

Hawkgirl

New member
עליתי לרמה 144 D:

לצערי אין תמונה כי מייפל קרס איך שעליתי רמה לולז

Guid

New member
לול, מזל טוב רותם!

עכשיו את עובדת בזק מהמניין...

כן ! יופי של דמות ! כבר דרגה 45 או 46

אבל צריך לבשל היום..... זה כמו לוחם רק עם טלפורט..... רק מאיפה אני משקיעה בציוד INT עכשיו...... לאט לאט. כשהכנתי את הלוחמת שלי לא היה לי גרוש בארנק המייפלי שלי..... בנתיים חברה נתנה לי כמה דברים מגניבים כי הדמות הזו רק עם 20 LUK. אעלה את ה LUK ל 23 בלבד.

Hawkgirl

New member
האאא! אז זה Battle Mage!

כולם כותבים עכשיו BAM BAM BAM ואני כזה "WTF IS THAT?!" טוב, יצאתי חומוס o-o

רותם - יאללה תפתחי כזה

זו דמות מעולה. ויש לך כבר ציוד מהקוסמת קרח שלך..... והיום עולים דרגות מה זה בקלות.... תוך חודשיים את עוברת את הקוסמת קרח שלך בדרגה.

למעלה