Drk build
אני עקבתי אחרי זה -
http://www.basilmarket.com/MapleStory-Guide-Official-Spearman-DK-and-DrK-Guide-280.html דברים שלא עשיתי לפי המדריך, בעבודה השלישית: יש לך את סקרפייס שזה בעצם המתקפה העיקרית שלך נגד בוסים. אני לא אוהב אותה בכלל וגם כשמיקססתי אותה לא השתמשתי בה, אז כשחילקו מגילת איפוס מיקססתי את אלמנטאל רסיסטנס במקום, אנשים אומרים לי שזאת טעות כי זאת בערך המתקפה הכי יעילה נגד בוסים שיש לך אבל אני לא מרגיש בחסרון שלה בעיקר כי הוא נורא בעייתית בשבילי! בעבודה הרביעית השתדלתי לעשות הכל לפי המדריך אבל בגלל אילוצים של כסף (הספר של ברזרק יחסית יקר וכבר נכשלו שלושה) ואין סיכוי שאני קונה כרגע MW20 אני רמה 142 יש לי נקודה בראש, נקודה במאנסטר מאגנט. מיקססתי את הביהולדר, את הביהולדר שעושה קאוונטר ואת הביהולדר שעושה באפים ואת ברזרק לרמה 20. כרגע אני לא ממשיך למקסס כלום עד שאצליח לגרום לספר ברזרק30 לפעול
ואחרי זה אני מתכוון למקסס את פאוור סטנס בכל מקרה הסדר האידיאלי בעיני זה: +1 Berserk, +1 Rush, +1 Beholder +2 Monster Magnet +1 ,Beholder ואז למקסס את הביהולדר ואז למקסס את ברזרק עד רמה 30 ואז הביהולדר שעושה קאוונטר והביהולדר שעושה באפים (או הפוך, לא הכי קריטי) ואז MW ואז פאוור סטאנס, (אבל אם לא דחוף לך על MW, כי להמון אנשים אחרים יש אותו והוא נורא יקר, אז פאוור סטנס קודם) ואז להמשיך לפי המדריך... חפרתי
אבל לא אכפת לי כי אני בבסיס ואין לי משהו יותר טוב לעשות גם ככה, אז בהצלחה