ה"י 13.9

בקשר למחירי הכפפות בברה...הראל תסתכל.

המחיר של 10 אתק כ"כ לא יציב בברה!!! אתמול זה היה בין 350-380, היום זה בין 400-410!!! ועוד ראיתי מישהו שמכר ב420 מיל!!!
והעיקר שהראל אמר לי "היום זה 300 מיל". יופי...

TheParrot

New member
שקר!

אין לך שום הוכחה שאמרתי את זההההההההה נה נה בננההה

אתם הדבקתם את סקניה

ואצלנו זה כבר 350 מיל. ואני אסביר לכם בדיוק למה זה כל כך יקר היום? היום זו ההזדמנות האחרונה לנצל את המבצע של הרחבת המזוודות. היות ויש לנו מקצועות חדשים כולנו חווים צפיפות במזוודות שלנו .... נקסון דואגים למלא לנו אותם בכל טוב באיוונטים שונים ומשונים. ולכן המצבע הזה בקאש שופ היה מאד מבוקש ע"י השחקנים. אז כל מי שלחוץ על NX ורוצה ברגע האחרון להרחיב עוד איזו מזוודה - למשל האקרים ששיכפלו טונות חפצים ואין להם מקום.... קונים כפפות בכל מחיר כדי להשיג NX..... יכול להיות גם שהאקרים מכרו בשוק את הסחורה המשוכפלת שלהם ויש מלא מזוס נזילים בשוק. היות ואי אפשר להכיל יותר ממקס מזוס הרבה האקרים אוהבים להמיר את המזוס שלהם ב NX.כי נקסון לא נוגעים ב NX..... רק בחפצים ומזוס.... אם יהיה רול בק נקסון לא עושים רול בק ל NX לעולם ! בקיצור. יש סיבה לכל דבר..... האקרים הורסים את הכלכלה... אבל נקסון חיים מזה טוב. אותו האקר שהזכרתי למעלה זה שקיבל 600 $ עבור כל הקרסת ערוץ - יש לו גם 1000 דולר NX.....

TheParrot

New member
לעזאזל עם האנטר הזה בסדר?! Anyway....

או שפשוט אחד החליט למכור ביקר ואז כולם ראו שהוא מוכר במחיר כזה אז גם הם מוכרים ככה! וככה זה עלה עד שהגענו ל420מיל. גם אפשרות, לא?

צ ל י ל 8

New member
ספרו לי משהו חדש - מה זה האיוונט הזה?

וכמה עולה הרחבה? זה גם הרחבה לסטורג'?

btekx

New member
לא ממש איוונט, זה מוסיף עוד סלוטים לתיק שלך

בתמורה לNX, כעת יש מבצע על מכירה כאלו, מוסיף עוד סלוטים לתיק שלך, הכוונה אפשר תיק ששם בו דרופים או שיקויים למיניהם...

צ ל י ל 8

New member
תודה אלעד, ברור לי שזה בתשלום של NX

רק השאלה של כמה ואם זה מוסיף סלוטים רק לתיקיה עצמה או גם לסטורג' (כי אני אוהבת להגדיל את הסטורג' מאשר את התיק. זה משרת אותי לכל הדמויות שלי באותו סרבר).

מ י ל ר

New member
ה"בנק", איפה שאתה שם חפצים שכול הדמויות שלך

יכולות להגיע אליהם

miss_t

New member
את בוחרת לאן את רוצה את ההרחבה

ל-storge הבנק זה מרחיב ב-8 אאלט

MomerS

New member
יאווו

אני מנסה למכור וורק גלווס 0 האמר 11 אטק ב 430M ולא מצליח