ה"י 11.9.11

killer97

New member
סיימתי את הקווסט הראשון של זאקום../images/Emo6.gif

בעזרתה הרבה של מיקי (
מיקי) אספתי 7 מפתחות. מחר אני מקווה שאצליח לקפוץ
עד לפורטל מעל לבה רותחת תוך כדי התחמקות מאבנים שנופלות כל הדרך

מזל טוב !!

המממ אחרי שתגיע לפורטל מחכה לך הפתעה..... יש עוד חלק אחר כך....
בכל אופן - לפחות את השלב הראשון עשית.
תודה למיקי !

אה וגם הרווחתי היום 50 מיל

ממכירת ההייסט שלי למישהו שרצה לקנות לפני המון המון זמן אבל לא יכל לתת לי COLLAT באותו זמן, ויצא לי מאז לפגוש אותו במקרה מלא פעמים ורק היום כשהייתי איתו בפארטי בLHC יצא לי למכור לו

ועוד חפירה אחרונה...גם בברה קרסו ערוצים

אני שמעתי בינתיים שערוץ 9 וערוץ 17 קרסו [ביניהם קרסו עוד כמה כשלא הסתכלתי בצ'אט של האליאנס...
], האקרים משכפלים דברים וזה...המחיר של WS גם מתחיל לרדת לפי מה שאמרו לי באליאנס...שזה הצד החיובי של העניין.

JackyE

New member
מישהו בדיק אמר לי שגם ערוץ 8 קרס

למה בעצם הם עושים קריסת ערוץ כדי לשכפל דברים?

killer97

New member
מישהו ניסה לנתק אותי בשוק אבל המחשב שלי חזק

ולא התנתקתי

מ י ל ר

New member
רק שתדע -0 אין כזה דבר מחשב חזק

אם הוא היה ממשיך לשבת עליך זה היה קורס אם הוא היה מספים לך את את הוויספר ולא את החנות לבסוף המשחק היה קורס. כמה שהמחשב שלי יציב (ווינדוס 7 וכול זה) לאחר זמן רב שעשו DC ב-FM, ואני הולך לי כמעט בחופשי, גם אצלי המייפל קרס. אם מישהו עושה לכול המפה / וויספר, ולא כמו איזה מוזר רק לחנות שלך, לבסוף אתה תתנתק, המייפל עצמו לא משחק כזה יציב.

JackyE

New member
שאלה לגבי וויספר ספאם

אם אני פשוט חוסם לעצמי את האפשרות לקבל לחישות בזמן שאני עומד עם החנות, זה מגן עלי מפני זה? או שהם בעצם עוקפים את הביטול לחישות? ודווקא אני מסכים איתו לגבי העניין של המחשב, לפני יומיים תפסתי מקום מעולה! בFM2 כ"כ הרבה אנשים ניסו לעשות לי ספאם וגם ניסו לממש המון זמן והמשחק שלי גם ממש הפסיק להגיב לאיזה דקה או שתיים אבל הוא החזיק מעמד בסוף, ברור שאם הם ימשיכו לנסות הם בסוף יצלחו אבל כנראה שגם מדובר בעד כמה טוב ההאקר הזה. ולדעתי ההאקרים הממש טובים כבר יש להם מקומות בFM, ככה שזה לא באמת משנה

מ י ל ר

New member
תגובה

אם אתה חוסם את הוויספר, אז אתה פשוט לא תראה שעושים לך ספאם, אבל אתה תקבל את הספאם על בטוח אל תדאג.. וכן בהחלט זה קשור למחשב שלך, וקשור למחשב של ההאקר, גם הוא סובר מהלאגים, גם הוא יכול לקרוס. תלוי כמה חזק המחשב שלו. ההאקרים הכבדים משתמשים בשיטות אחרות אני מאמין כי הם יכולים לנתק ב-100%. זה מצחיק במשחק מפחדים מהאקרים, שבפעול איזה מישהו ליצן בטח עומד מאחורי המחשב ומשליט טרור על אנשים..

btekx

New member
כרגע אמרת מקודם "אין כזה דבר מחשב חזק"

וכאן כתבת "תלוי כמה חזק המחשב שלו"... תחליט כבר!

Hasselblad

New member
כמעט כל מחשב אפילו חזק מאוד

יקרוס בסופו של דבר... מחשבים לא בנויים לקבל הצפות של מידע ולכן הם נתקעים... יש כאלה שישרדו קצת יותר ויש כאלה שפחות... זה שילוב של כל מיני דברים ביחד כמו שהסברתי... חוזק מחשב, זיכרון, אינטרנט, ספק ועוד מלא דברים.

Hasselblad

New member
ממה שהאקרים אמרו לי

אם תחסום וויספרים יהיה להם רק יותר קל לנתק אותך. עכשיו שתבינו כשהאקר מציף את הצאט הוא עושה לאגים גם לעצמו ולרוב הם גם מתנתקים כתוצאה מזה... הכל שאלה של כמה מהר הם מתיאשים

מ י ל ר

New member
אבל יש להם משהו שמבטל להם את זה

כי יש פעמים שעושים DC לכול המפה (מספימים את הצ'אט הכללי) וחלק מהשחקנים הולכים בכיף שלהם.. להיות האקר זה עבודה קשה

Hasselblad

New member
אררר

אם הייתי מצליחה להגיב מהאייפון כמו שצריך הייתי משקיעה בתשובה... אבל בגלל שזה לא עובד חלק ואני גם ככה עצבנית אני אגיב רק שיחזור לי החשמל והחיים

Hasselblad

New member
ועכשיו שיש חשמל אפשר להגיב

בעיקרון יש חבילה (גם היא של האקים) שכוללת PB ולא הכוונה לא לפינק בין אלא לפאקט בלוקר, בכל אופן זה אומנם מונע מאחרים לעשות להם DC אבל כשהאקר עושה לך DC הוא גורם לעצמו ללאגים. זה גם קשור למהירות upload ולמהירות download שיש לך באינטרנט... כשהוא מציף אותך זה פוגע לו במהירות upload שגורמת לו ללאג ולך זה פוגע במהירות download. חוזק המחשב וגם נתוני הגלישה משפיעים מאוד על הנושא.

רגע, גם לכם הייתה הפסקת חשמל??../images/Emo12.gif

כי מסתבר שגם פה היה. חזרתי הביתה וכל הממירים/שעונים למיניהם התאפסו. |:

Hasselblad

New member
הלוואי

היה לי רצף של תקלות משביתות והרבה עצבים ובאסה... מהבוקר אני בלי חשמל בגלל שהבית שאני גרה בו בנוי בצורה ממש גרועה...

למעלה