ה"י 11.9.11

מ י ל ר

New member
חחחחחחחחח

ומייפל סטורי זה נראה משחק בוגר
שחברים שלי שאלו אותי למה אני רוכה על חזיר, לא ידעתי מה לענות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמא שלי קוראת לזה "בובות" ואבא שלי קורא לזה "חווה"...

אבישי ר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלך הורג

וואלה סלבס אה... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

המצב שלך עוד טוב o_O

אבא שלי פשוט אמר לי שזה חסר חיים לשחק את זה ושזה המשחק הכי חסר תועלת ומוזר שהוא ראה.. פעם הוא עוד היה משחק במשחקי מחשב קטנים אבל מאז שהוא נכנס לeBay המחשב זה רק עסקים
בגלל זה אני לא מעז לשאול אותו על קאש כי הוא עלול לכל הפחות להכות אותי עד זוב דם או להעיף אותי מהמחשב עד הודעה חדשה
מכאן נובע || / \ הוא ממש ממש ממש שונא את המשחק הזה ><

אני בכלל לא שואלת את ההורים שלי

אני הולכת וקונה מהכסף שלי. אני עובדת בשביל הכסף שלי, אני אעשה איתו מה שאני רוצה, וזה לא עניינם. גם אמא שלי מתעבת את זה אבל היא לא תעצור אותי מלשחק...

הייתי קונה אולי,

אבל.. א. זה יקר לא נורמלי ב. החנות שאולי מוכרת כרטיסים וזה רק אולי נמצאת 10 רחובות ממני וגם זה לא בטוח שיש פה חנות ג. אם חברים יגלו שאני משחק מייפל וקונה דברים עוד בשביל זה.. אוהו. ד. זה יקר לא נורמלי ועם כל זה, אני מת לקנות >:O

לא קניתי כרטיסים

שלחתי כסף ישר לPBC. לצערי זה כבר לא אפשרי... החנות שמוכרת כרטיסים נמצאת במרחק של עיר ממני...אל תתבאס.

אבישי ר

New member
תגיד תודה ../images/Emo3.gif

החנות בעיר שלי זה בצד השני של העיר איפה שבקושי יש אוטובוסים.. ומה אכפת לך שהחברים שלך יגלו אפשר לחשוב מה זה מייפל כולה משחק

בשביל החברה שאני חי בה זה עלבון רציני

הם רואים את המשחק כסמל של ה"אשכנזיות" ( כן, יש עוד דברים כאלה מטומטמים ), הטמטום, השעמום וחוסר החיים. לחשוב שלפני שנה וחצי הם ביקשו ממני אייסיס וסטיליז

אבישי ר

New member
שלי עוד יותר גרוע

הם בדיוק רואים מה שחברים שלך רואים, אבל שיקפצו לי אני ישחק במה שבא לי בלי לשאול אותם

מ י ל ר

New member
אחי

בסופו של דבר חברים שלך יקבלו אותך כמו שאתה בהתחלה צוחקים (שוב, מייפל זה לא משחק גברי במיוחד) אבל לאחר כמה סיפורי מייפל לחברים הם מתרגלים. ואללה סיפרתי לחברים שלי עם חיוך שעשיתי סולו זאקום, למרות שמייפל לא מעניין אותם בשיט. ואללה הקשיבו, היה נחמד. (חברים שלי מהסוג שאפילו לא משחקים במחשב, מחשב זה לווינט יוטיוב וקצת פייסבוק, ואייפון מחליף את המחשב בשבילהם)

מ י ל ר

New member
חחחחח!!

בהתחלה חברים שלי שאלו אותי למה אני לא הורג את הנמר.. ולמה הוא רודף אחרי
והם גם יודעים על זאקום.. זאקום תקום, זה השם שהוא קיבל

נכון! ../images/Emo6.gif

מישהו מארה"ב אמר לי שכשהוא היה הולך לסבן אילבן לקנות כרטיסים הוא קנה את הכרטיסים הכי פחות ילדותיים שיש שאפשר

Hasselblad

New member
היו מלא שירשורים כאלה

גם בבאסיל גם בסליפי וגם בפורומים של נקסון... כנראה שבסוף הם הבינו את הרמז. זכורים לי קטעים מאוד מצחיקים מהשירשורים האלה על כאלה שסיפרו שהם הולכים לקנות רק בלילה שאין אנשים ותמיד הם הולכים לקופה בשירות עצמי ומתפדחים אם יש להם בעיה והם צריכים לבקש עזרה. או כאלה שמבקשים לארוז מתנה כדי שיחשבו שהם קונים מתנה לאח קטן...

האמת?

גם אם אני הייתי קונה כרטיסי NX הייתי מבקשת שיעטפו למתנה. באמת.
כשאני שולחת בדואר אני לא מרגישה שום צורך לתת דין וחשבון, גם אף אחד לא רואה מה יש שם, ובתכלס מי שמוכר לך לא צריך סיבה למכור לך את הכרטיסי NX אבל אני מניחה שיש תחושת אי-נוחות שכזאת כשקונים את זה...

לא אמרתי שאי אפשר, שאלתי-

מתישהוא אבל לא יהיה אפשרי יותר לקנות אותם/להטעין אותם? בגלל כל העניין עם הקארמה קוינס

למעלה