ה"י 11.9.11

Hasselblad

New member
כבר כתבתי לך שזה יקח הרבה זמן

ובאופן כללי כל עוד יש כרטיסים כאלה בחוץ יהיה ניתן להטעין אותם. נקסון הודיעו שבספטמבר הם מפסיקים ליצר אותם אבל יהיה ניתן להטעין את שני סודי הכרטיסים עד שיגמר המלאי של הכרטיסים הישנים בחנויות.

btekx

New member
זה מפלצת הכי מעצבן בקשר לקלף

זה מופיע בקושי, ואפילו זה אינו בוס!! כך זה בקושי מפיל קלפים... כבר חיפשתי את זה 3 ימים שלמים!! (מלפני שבועיים) הרגתי יותר מעשרות כאלו, וסופסוף מצאתי קלף, מעצבן! וכך סיימתי סדרה המנגטיה שלמה (כולל בוס שבPQ רומאיו ויוליו) ולפי האפקט שלך, כנראה לא סיימת סדרה של מנגטיה, איזה קלף חסר לך? בוס של PQ רומיאו ויוליו? תגב מזל טוב!!

מ י ל ר

New member
כן חסר שלי של הבוס

הפיקיו הזה קשה, אני צריך איתי מישהו בטלפון שיסביר לי :| [רמז למנהל עם הכיפה]

מ י ל ר

New member
סבבה, צריך לארגן גם גנב

עם פלאש ג'אמפ, מישהו שמבין עיניין שלא יעשה לנו פאדיחות, יש עדיפות לבלונדיני. איפה נמצא עכשיו אחד כזה...

מ י ל ר

New member
אגב אני מצטער שלא חזרתי אליך בוויספר

הוזמנתי לזאקום אז רצתי לאל נט וזה..

btekx

New member
קניתי ברלוג רכיבה לאחי הקטן

בזבזתי יות מ2.5 ביליון שאספתי במשך חצי שנה
(שבו אני אמור לבזבז על שרשרת כאוס הורנטאיל!!) + כיסא שלד
של אחי + כיסא זאקום שלי (לא!! הכיסא שלי!!) כך קניתי לאחי, (בישופ רמה 15X) רכיבה לתמיד! + ועוד 50M לשיעור תעופה לברלוג
, כעת ברלוג יודע לעוף... למה!!! למה!! למה! אספתי 2.5B בחצי שנה וכיסא האהוב עליי הזאקום שלי הלך לאחי קטן שבקוווווושי שיחקו מייפל 3 שנים
כעת אני צריך לאסוף מהתחלה!
מי רוצה תרומה לי כדי שאקנה לי כיסא הזאקום האהוב עליי אז תן לי 250M!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?! (או כיסא זאקום בעצמו...) !??!?
תגיד מה הייתם עושה אם אספת משהו בחצי שנה כדי לקנות מה שרצית נורא, נעלם הכול בשביל משהו אחר שאחיך נורא רוצה???

144.../images/Emo178.gif

מצאתי פארטי עם אנשים נחמדים ועם בישופית שלא הייתה AFK ועשתה לנו HS ובלס כל הזמן...
אז עליתי ל144, וממש רציתי לעלות ל145 בשביל הקווסט בTOT אבל כבר לא היה לי כוח, אז עצרתי ב40%...אולי מחר יהיה לי זמן. 19 נק' על אלקינס כרגע, מתה כבר למקסס אותו ולעבור לאייס דימון. ): ושמתי את הכפפות שלי ב280 מיל. נקווה שיקנו הלילה! אם כן, זה יהיה רווח של 90 מיל בסה"כ...קצת מבאס, אבל אם יקנו מחר את שלושת הכפפות אני אוכל לקנות יותר ויותר כפפות והפעם בהפרש יותר טוב...

אני זוכר שעברת לעבודה שלישית בערך בזמן שאני

עליתי לעבודה שלישית... איי איי איי.

זה ירד מ 400 ל 280 ? ../images/Emo12.gif

מה קורה בשוק בברה??? בכמה קנית אחת ? אתמול כתבת שאם תמכרי 3 ב 400 מיל כל אחת תקבלי 50 מיל לאחת רווח. אז אייך 280 מיל לאחת יתן רווח של 30 מיל לאחת? אני לא מבינה .....

380* העייפות בלבלה אותי...../images/Emo6.gif

ככה שהרווח יהיה באמת 30 מיל מכל אחד, כי קניתי ב350.

למעלה