ה"י 11.9.11

יום השנה לפיגוע הגדול בארה"ב. ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ערוצים בסקניה קורסים כל כמה דקות. אני התנתקתי מכל הדמויות שלי. ולא מתכוונת להתחבר יותר היום. אני מתחילה תהליך גמילה.
וכל זה למרות שיש לי מושי. המושי שלי כבר הכניסה לי הרבה יורת מהעלות שלה והיא בתוקף לעוד שבוע + .... אז אני רגועה.

אבישי ר

New member
גמילה אה...

גם אני צריך ומהר :( המשחק נהפך להיות מעצבן מיום ליום הכמות של ההאקרים עולה ברמות מטורפות והמחירים פשוט לא הגיונים

שאני אבין

יש לעניין הקריסות איזה שהוא קשר לציון היום הזה? באמת, אני לא צוחקת...
כי אנשים כתבו כל מיני דברים על זה בבאסיל אבל לא באמת טרחתי לקרוא עד הסוף.

Hasselblad

New member
תאמת קצת קשה לי להאמין

כי אם כן למה רק סקנייה? ואם עסקנו בתאוריות קוספירציה אני אתרום את תאורית הקונספירציה שלי - זה הכל בגלל האקר בשם ליבן שעבר מברה לסקנייה...

../images/Emo45.gifגם אני לא בדיוק מאמינה לקשר הזה, אבל

מי יודע. כמו שאמרתי, לא הסתכלתי לפרטי-פרטים בת'רדים שהיו בבאסיל לגבי ניין אילבן, אתמול. וליבן עבר לסקניה? באמת? למה?

כן כן הוא אצלנו

והוא מוכר דברים של האמפרס. התמקם כבר בגילדה מפורסמת וגם עושה מלא מלא סמגות.....

Hasselblad

New member
חחחחחחחחחחח

כן בברה התחיל לשעמם לו.... אבל בגדול הוא סתם אחד של שאו אוף...

מ י ל ר

New member
מההההה ליבן עבר לסקניה??

חבל היה בחור טוב. היה לבוש לבן כולל השם שלו היה בלבן
איך הטובים הולכים לסקניה... מה משעמם לו כבר בברה?

הסקניאנים לא

יקבלו את הקריסות האילו כל כך בשלווה. אתם יודעים מה זה שהרשימה של HT מתאפסת כל יום??? הגילדה השולטת מבולבלת לאללה. הם עובדים קשה קשה קשה עכשיו למלא את הרשימה..... מי שרוצה קלף HT בסקניה זה הזמן..... והרבה האקרים מאבדים כל יום את המושי שלהם אחרי שהלכו לישון...... זה רק שאלה שם זמן עד שיהיה מלחמות האקרים רציניות ...... מי רוצה לבוא לסקניה? מעניין אצלנו. נראה שההאקרים נרדמו.... לא קרסו ערוצים כשעה.....

Hasselblad

New member
אכן כן גם הוא תוצר של ברה

וחבר טוב של ליבן (הם אוהבים לדבר בסמגות). מעניין אותי בכמה מסוס ליבן מוכר את המגילות לאתק נעליים 10% שיש לו...

Hasselblad

New member
כן הוא פירק מלא מהסטוק שהיה לו בברה

לדעתי הוא גם משכפל עכשיו שילד אתק 10%....

מ י ל ר

New member
WOW ליבן!!

ראיתי אותו כמה פעמים ב-PVP בהתחלה, הוא היה רוצח את כולם שם.. רק לפני כמה ימים ראיתי אותו ב-FM, הוא היה לבוש ב-NX מזעזע, חוץ מהכנפיים האלה היה לו גם כובע ממש מכוער. מסתברים שלהאקרים אין חוש טעם יותר מידי טוב..

ממש לא נראה לי

זה היה גם אתמול ובטח יהיה עד שנקסון יעצרו את זה. אייך אמרתי למישהו במשחק אתמול - עד שיגמרו הסלוטים הפנויים להאקרים במזוודה.....
הצרה היא שסוף שבוע עכשיו ונקסון לא עובדים.... חוץ מזה יש סברה היא שנקסון בעקיפין מרויחים מכל ההאקרים שעושים עיסקאות ב MTS..... אז הם מעלימים עין קצת..... אתמול בערב היה שקט - כדי שלא לעורר את נקסון הם הפסיקו להקריס ב 5 אחה"צ ועד היום ב 11 בבוקר. עכשיו כל כמה דקות יש קריסה.....לילה בארה"ב.

למעלה