ה"י 11.6

Guid

New member
יש לי ה``י, סופסוף~

עליתי לרמה 37 עם הבראולר הבוקר. מדהים איך הדמג` משתפר כל רמה! /tapuzforum/images/emo99.gif אגב, רון הצליח להשיג איכשהו 3k NX תוך שבוע (!!!!!) דרך הטרייד סיסטם, וקנה כרטיס סגנון שיער רנדומלי של אורביס. יצא לו השיער הטרנסקסואלי הזה, שמסתיר את העין. חמוד לאללה! /tapuzforum/images/emo9.gif

yonVata

New member
הרבה מטוסים זעירים ללא טייס לך!...

מגניב ביותר :)... אגב טרייד סיסטם, מה הוא מוכר שם?... כי אני גם חייב להחליף את הראש גזר המחריד הזה שלי כבר, ואיכשהו לא נראה לי שאני אעשה אתזה ע"י קנייה של NX cash...

Guid

New member
הראש גזר הזה הזה פשוט זוועתי...

יש לך סיבה טובה להחליף אותו... /tapuzforum/images/emo6.gif אחי מכר שם סקרולים (חלקם טובים וחלקם לא), ואיזה סט או שניים של הcursed dolls שנופלים מהקופים הזומביים~ D:

yonVata

New member
תאכלס... כן...

פסולת כימית הדבר הזה!... אני רוצה לשנות גם את התספורת וגם את הצבע
... נראה לי שאני אמכור את הsolid horn הבנתי שאפשר למכור כל 200 ב110nx cash

Guid

New member
יש מצב, כן.

היה פה שרשור לפני חודשיים או שלושה, שפרסמו בו הרבה דברים שרצים בטרייד סיסטם. שווה לך לחפש אותו, זה משתלם מאוד. D:

עליתי ל-41../images/Emo13.gif+התייעצות קטנה.../images/Emo219.gif

אני אשמח אם תעזרו לי. ברמה הבאה,אני צריכה למקסס את הט'נדרבולט,ככה הרוב עושה. ניר הציע לי למקסס את המדיטיישן קודם,עד לרמה 51,ואז למקסס ט'נדרבולט עד רמה 57. מה יעשה אותי יותר חזקה? אני יודעת שהמדיטיישן מגדיל את כוח ההתקפה,אבל בכ"ז,לא חשוב יותר למקסס ט'נדרבולט? זו לא התקפה עיקרית בעבודה שלישית? מה כדאי למקסס קודם? תודה לכל מי שיעזור. :)

Don Nirtin

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo87.gif

הלוואי והטנדרבולט היה הכוח העיקרי בעבודה שלישית
. יש לו דמג' עלווווווווווווווווווב ברמות. זה כל מה שיש לי להגיד עליו. ואחרי שסיימנו ללעוג ולזלזל בסקיל הזה, יש לי שתי מילים בשבילך לעבודה שלישית: ICE STRIKE. את לא צריכה יותר מזה. אני מציע מדיטציה כי הסקיל התקפה הזו שאני מלגלג וצוחק עליו תקף בעיקר ברמות המאוחרות של סוף עבודה שנייה. זה הכל.

אוקיי.../images/Emo219.gif

דווקא הרבה אמרו לי שהוא עיקרי. אבל אם אתה אומר...אני מניחה שאמקסס מדיטיישן.

Macbook

New member
אני דווקא ממליץ על ת'אנדרבולט.

ככה כבר ברמה 53 תוכלי להתאמן בMP3. לא תראי הבדלים כל כך גדולים בין הדמג' עם ובלי מדיטציה.

Don Nirtin

New member
אבל לדעתי עדיף מדיטציה../images/Emo87.gif

כי הוא מוסיף כוח בהמשך.

Guid

New member
השאלה היא מה את יותר רוצה?

חוזק, או גיוון במקומות אימון? D: אני, בכל מקרה, ממליץ על מדיטציה. הטונדרבולט חלש בטירוף, במיוחד ברמות הראשונות שלו...

Macbook

New member
מממממממממממ...

20 מג'יק אטאק זה לא משהו שכל כך יעזור לך. את לא תראי הפרשים ענקיים בדמג'. גם אני, עם זיהלם עושה כמעט אותו דמג' כמו בלי. 50 פחות או יותר.

P o o f i

New member
גם אני חשבתי ככה כשהשגתי את הZHelmet.

ככל שעולים רמות ומשיגים יותר סקילים ומתחזקים, ויש לזה יותר השפעה ברמות גדולות יותר.

למעלה