ה"י 11.6

אוקיי,../images/Emo219.gif

הלכתי לסליפיווד. [בלי וי איי פי קאב,אני לא אשלם 10,000 מזוס על זה][ ואז מה אם אני לא עושה כרגע CPQ,אני רוצה לעלות את השלב הספציפי לבד,ואחרי זה אני אחזור לעשות CPQ. אני מצפה לעלות היום ל41. אה ושכחתי,אתמול קיבלתי מאנשים 5 נק' פיים.

Guid

New member
נחמד~

תמיד נחמד לעשות הפסקות מהפיקיו ולצאת לטייל קצת~ D: אבל לדעתי יהיה לך קצת קשה לעשות שם EXP טוב, המפלצות שם הם לרמות נמוכות יותר... מה שכן, אם תיקחי את המשימות של ``להרוג 99/999...`` אז יהיה לך יותר משתלם. גם EXP חביב, וגם שיקויים~ /tapuzforum/images/emo9.gif

מצאתי שם כמה קווסטים לעשות../images/Emo219.gif

לא היה לי כ"כ נוח לעשות אותם בבוקר כי הייתי צריכה להזדרז לבי"ס,אז רק הגעתי לסליפיווד ועשיתי 15% שם. די בסדר לי עם המפלצות שם,הEXP מספיק טוב לי עכשיו. ברור שאני אעדיף קצת יותר גבוה,אבל אני מסתדרת. הCPQ כבר משגע אותי מהשיעמום,רציתי משהו חדש. וגם לעשות קווסטים שלא עשיתי.

CPQ הציל לי את החיים ברמות האלה

הייתי ממליצה לך להתנחל שם עד שתסיימי את הרמות שלו... כי זה אימון טוב בכל מקרה ואת טסה באחוזים שם
תמיד את יכולה להתאמן אבל לרמה שלך מדובר במפלצות עם EXP מאוד נמוך שדי לא מועיל בכלום.

אני אישית,../images/Emo219.gif

ממש,אבל ממש לא טסה באחוזים שם. לצערי אני תקועה בפארטיז שהשחקנים האחרים שאיתי,מחליטים לעמוד ולא לעשות כלום [ולרוב זה לא TW,שנגיד הקבוצה שלי צריכה לעשות פחות נקודות מהשניה],ואני היחידה שהורגת. זה כמו שאני אתאמן לבד,בלי CPQ. ממש משגע אותי שיש אנשים כאלו,אני לא אעבוד בשבילם,זה צריך להיות ביחד. זה מה שמעצבן אותי בCPQ. ואני לא סובלת פארטיז,לרוב. אבל מכיוון שזה מחייב ברמות האלו,אני עושה. אני מתה כבר לסיים את הCPQ ולעבור למייז. משעמם משעמם,אבל אולי יהיו שם אנשים שקצת יותר עושים משהו.

בגלל זה שווה לנסות למצוא פארטי נחמד אחר

גם אם זה לוקח קצת זמן של חיפוש. עדיף מלתאמן לבד שזה יותר משעמם

להרוג 999 הורני מושרומס.../images/Emo219.gif

טוב נו. בינתיים הרגתי 201.
ואז בטח אני אאלץ להרוג 999 זומבי מושרומס.

Guid

New member
את יכולה לעשות בו זמנית את שניהם,

ככה פשוט תתחרעי על המפה ותרויחי את שני הקווסטים~ D:

חח אני יודעת. ../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif

אבל אף-פעם לא היה לי נוח לעשות 2 קווסטים בו זמנית...גם אם זה יותר משתלם לי. אז אני אשאר שם עוד קצת זמן,לא נורא.

yonVata

New member
לא לחלוטין ה"י א-ב-ל...

אני אסכם את מה שהספקתי לסיים מאז הסקאם הלא חביב שעשו לי... הגעתי לתובנה שאנלא אספיק להשיג לעצמי מספיק coins בשביל לקבל נשק חדש, וגם לשדרג את השרשרת, אז החלטתי ללכת לחפש אחת משודרגת בפריי-מרקט (שלא לדבר עלזה שהשרשרת שלי גם לא שווה יותר מידי) בקיצור אחרי חיפוש מעמיק מצאתי שרשרת משודרגת עם int+2 וכל השאר +1 ב7 וחצי מיל, קניתי... השגתי בחזרה נשק מהקרניבל, ועליתי לרמה 49, מה שאומר שברמה הבאה אני מחליף את הנשק סוףסוף
אה, גם קניתי כובע חדש ומגניב
... בתוכניות לסופש להעלות את עצמי לרמה 50

ReallyWrong

New member
בחלומות הכי ורודים שלי לא חשבתי

שאני אעלה היום ל81 D: בצהריים-ערב הייתי בMP3 קצת ועליתי ל50% (מייאש שם) ואז ידיד שלי אמר לי שחבר שלו מחפש פריסט להימס, והוא אמר שלא משנה לו שהHS שלי לא ממוקסס אז הלכתי. הייתי עם 50%, עליתי ל88%, מתתי מלאג (שנייה אחריי שהטייגר שלי חזר פנימה כי שכחתי להאכיל אותו, טיימינג), ואז היו לי איזה שלושה DCים, ואעאעאעא עליתי ל81 ויש לי 10% ואעאעא אני מאוהבת. הכל בשעה אחת עם נסיעה לNLC לקנות מיליון שיקויים, וחזרה. אעאעאעא. אני אופטימית לגביי לעלות ל82 עד שבת, כי ראשון-שלישי אין מייפל ואז שוב צריך יותר אקספי בשביל לעלות רמות כי ייגמר האוונט ): 29\30 HS!! אניוואי אני שמחה לילה טוב!
אגב פעם ראשונה בשלושה חודשים האחרונים שאני עולה יום אחריי יום. כבוד!

Macbook

New member
עליתי לרמה 55 ו50%

וקניתי גלימה סגולה לרמה 50 עם 7 מג'יק אטאק ו8 INT ב35 מיל. מעולה. עכשיו נשארו 25 מיל וכל מה שאני צריך זה נשק ועגילים (ועוד כמה דברים שהם יותר "מותרות") ~ צריך להתחיל לחסוך!

xFade

New member
../images/Emo79.gif קפצתי לביקור ../images/Emo9.gif

כןכן אני יודעת שנעלמתי. עברתי דירה לקרית מוצקין ולא היה לי מחשב איזה שבועיים כי הוא היה בתיקון
ועכשיו כשחזרתי,האתר של מייפל/נקסון לא עובד לי o.o" או שזה משהו דפוק אצלי,או שאנלא יודעת מה נסגר. בכלמקרה,התגעגעתי לכולכם
ועכשיו ברשותכם אני אעוף,יש לי טקס סיום היום!@#$%^&*

../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

נועה עזרה לי להרוג 999 זומבי מושרומס. אין לי בעיה להרוג לבד,אבל זה היה לוקח יותר זמן. ונועה עזרה לי לעשות את זה במקסימום 10 דק'. אז,תודה.
אני עם 55% כרגע ומצפה לעלות ל41. הפעם בטוח,אני לא יכולה להתעצל היום.

למעלה