תודה עידן
Y yonVata New member 14/10/09 #18 תודה ../images/Emo24.gif אגב, שכחתי לציין עוד משו בה"י שלי במקרה במקרה נתקלתי בקורא סמויי בפורום אתמול זתומרת, הוא נתקל בי... אבל נו... שיהיה
תודה ../images/Emo24.gif אגב, שכחתי לציין עוד משו בה"י שלי במקרה במקרה נתקלתי בקורא סמויי בפורום אתמול זתומרת, הוא נתקל בי... אבל נו... שיהיה
ל לבנדר א New member 14/10/09 #29 ../images/Emo12.gif מגניב היי, סמוי, אם אתה קורא את ההודעה הזו עכשיו אל תתבייש. בוא תצטרף אלינו.
G Gen3siS New member 14/10/09 #9 ../images/Emo13.gif כמו שבגילד יודעים, החלטתי לחזור למקורות ולחזור לקוסם קרח/ברק...אז הבנדיט נעלם לו והקוסם ברמה 15...הייתי השבוע בים וזה... וזהו....נתראה יותר מאוחר
../images/Emo13.gif כמו שבגילד יודעים, החלטתי לחזור למקורות ולחזור לקוסם קרח/ברק...אז הבנדיט נעלם לו והקוסם ברמה 15...הייתי השבוע בים וזה... וזהו....נתראה יותר מאוחר
D D amaged R oses New member 14/10/09 #22 הקאש הגיע וככה אני נראית [הכובע והזה של העין היו מהקופסאות]
D D amaged R oses New member 14/10/09 #23 אם היה לי טיפה יותר קאש ויכולתי להרשות לעצמי קצת יותר, הייתי רוצה להיראות ככה
T Touched By Angels New member 14/10/09 #27 ../images/Emo99.gif!! ../images/Emo41.gif אמרתי לך שאני ממש אוהבת? כי אני ממש אוהבת! השיער ממש יפה לדעתי, ויש לי חיבה מטורפת לתחבושתעין הזו אני מתכננת בעתיד הלא-קרוב לשנות לוק לדמות שלי ולשים לה את התחבושת הזו. [לדעתי את לא צריכה את הכובע השחור ]
../images/Emo99.gif!! ../images/Emo41.gif אמרתי לך שאני ממש אוהבת? כי אני ממש אוהבת! השיער ממש יפה לדעתי, ויש לי חיבה מטורפת לתחבושתעין הזו אני מתכננת בעתיד הלא-קרוב לשנות לוק לדמות שלי ולשים לה את התחבושת הזו. [לדעתי את לא צריכה את הכובע השחור ]
D D amaged R oses New member 15/10/09 #34 תודה כולםם ../images/Emo24.gif גם אני מתה על הכובע השחור! הוא כלכך מסתורי וסקסי
D deisy New member 15/10/09 #35 את יפה רותם! אני לא ממש אוהבת את הכובע השחור אני אוהבת בדיוק כמו שאת נראת עכשיו!