ה"י, יום שלישי 13.10

../images/Emo41.gifה"י, יום שלישי 13.10

ובכן, יש לי התלבטות! יש לי לפחות 5 זוגות עגילים לרמה 45. ויש לי סקרול אינט לעגילים 30%, וסקרול דקס לעגילים 30%. שווה לי לסקרל אותם? משתלם לי? כי יש אחוז גבוה שהעגילים יהרסו...ואם כן-חבל לי על הסקרולים... אשמח לתשובות.

Macbook

New member
לדעתי למכור. תתקני עם הכסף עגילים

משופרים בלי להסתבך.

אני לא מעוניינת לקנות עגילים, ../images/Emo219.gif

יש לי מספיק לרמות 40-50-60-80. אני רוצה להרוויח המון כסף ממסוקרלים. אני צריכה לקנות זהלם... בכ"מ גם אני חושבת שאני לא אסקרל, כי אחוז ההצלחה נמוך מידי בשביל להסתכן ולבזבז סקרולים טובים.

D amaged R oses

New member
זה לא אותו דבר

את צריכה לקנות עגילים עם סקרולים, לא לפי רמה.. תקני עגילים עם 15 סטאטים בערך [15= כל האינט+מג'יק אטק על העגילים] וכן, לא שווה לסקרקל. אם נכשל הלך לך ה10 מיל. אם הצלחת לעומת זאת, את יכולה למכור את העגילים [+8 סטאטים ו4 סלוטים הם יהיו] ב20-25מיל, שזה יותר ממה שאת משקיעה על הסקרול..

deisy

New member
לא יעזור אה?

הקרטון הזה דבוק אליך מידי
לדעתי, תתחילי לחשוב על קניה של ציוד טוב עוד קצת רמות, כרגע הזקום באמת יותר "דחוף" לקנות ולכן אל תשחקי עם ססקרולים, לכי על בטוח ותמכרי את הסקרולים וכל ציוד שיש לך... אחרי שתקני הלמט ויהיה לך עוד קצת כסף, תוכלי להתחיל לחשוב על ציוד מסוסקרל ולא ציוד לפי רמה...

Don Nirtin

New member
ה"י שלי וקריאה לליאת../images/Emo87.gif

קודם כל- אני אידיוט בסדר? לא ברור לי על מה את כועסת ליאת. יצאתי מגעיל ואת לא ממש מוכנה לדבר ולהסביר לי במה לא הייתי בסדר. עד פה החלק שלך. היה לי יום ממש טוב ומוצלח היום
4 מגילות הישר מהתנור החם של קימרה. 3 קלפים של מפלצת מפגרת במאגטיה והמון מדי דרופים. שאלוהים יעזור לי. אני לא מבין איך אני באימון ובאיסוף חפצים של יום אחד הצלחתי לצבור יותר דרופים (ORES ואבקות שאני יודע שאצטרך בהמשך!) גאד דאמט איט. וגם דאמיט יו קואל (KEOL). אתה פשוט מסריח והקווסטים שלך עושים לי את החיים קשים. 54%
. נראה לי שלאט לאט אטפס וובזהירות. מחר אצטרך להיפרד ממיליון מסוס בשביל שיקויים. נו שווין, זה משתלם.

yonVata

New member
רמה 45!!!!! 2 רמות ביום אחד!!!!

המטרה שהצבתי לעצמי בתחילת השבוע הושגה
עכשיו אפשר לנוח קצת
אז כןכן, עליתי 2 רמות היום! עוד 10 LPQ בשביל המשקפיים הארורים
השגתי היום עוד כמה מגילות למכור מקווסטים
עכשיו הכל בחנותשל ואל ונחכה לבוקר לראות אם קנו... נ.ב. - והרבה יותר חשוב!... אמא חזרה
היא מרגישה יותר טוב, ולאור המצב שהיא חזרה אחרי ניתוח אישרו לי להשאר בבית עד יום ראשון... נראה לי שזאת פעם ראשונה מאז שהתגייסתי שהצבא מתחשב בי כלכך!...

בורכת באחלה מפקדים....

מקוה בשבילך שתמיד יהיה כךך
החלמה מהירה לאימא שלך
בקצב הזה עוד תעקוף אותי

yonVata

New member
לא הייתי אומר אתזה...

כבר התקשרתי אליו פעם ביום ראשון להגיד לו שאמא שלי לא מרגישה טוב ואין מי שיסיע אותה לבי"ח, אם אני יכול להגיע מאוחר באותו היום... (סביבות 1 וחצי אחרה"צ) והתגובה הראשונה שלו הייתה "למה אתה מודיע לי אתזה עכשיו?" (9 בבוקר של אותו היום) כאילו... למה לא הודעתי לו שבועיים מראש שאמא שלי תרגיש לא טוב בתאריך הזה :\ חחח... עם קצת מזל זה יקרה בתאל

תתרגל..../images/Emo27.gif

בתבא מה שיש בשפע זה חוסר היגיון... כמו שפעם הייתה לי הפניה בזמן שמירותשהיו לי אחרי שהחליפו לי מבלי שאדע את המטבח בשמירות... ועודד המפקד שהחליף לי שואל אותי למה אני אומרת לו שבוע לפני על ההפניה.. (אחרי שהוא גם די סידר את ההפניה
) כאילו באמת יכולתי אני להפילאת זה בדיוק על השמירות... מעפן שחבל"ז..

GRATS../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

חרשן.
כמו בת-אל, בטח אתה תעקוף גם אותי ואז לא יהיה מי שיתן לי טונות של רפס! [אומייגאד שלשום אתה ו-ואל ביחד נתתם לי 4.3K רפס!] ושמחה שאמא שלך מרגישה טוב יותר!

yonVata

New member
אם אני עוקף אותך...

אנחנו מחליפים תפקידים
את תהיי הJR שלי, ואני של נעמה

יונתןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

כמו שאמרתי לך אתמול כבר, באמת באמת שאני ממש שמחה לשמוע שאמא שלך חזרה הביתה, ואני מקווה שהיא תתאושש ותרגיש יותר טוב
ושנית כל, כל הכבוד ומזל טוב על העליות
ותודה על ה-REPS
תמשיך כך

yonVata

New member
תודה נעימה ../images/Emo9.gif

(אני עדין מחפש את הNICK שישב לי טוב על הלשון
) ובקשר לREP - בכיף

שמתי לב../images/Emo6.gif

אתמול במייפל שוב ניסית עוד איזה ניק, ואמרתי לעצמי "יונתן הוא היחיד שאני מרשה לו לעוות את השם שלי בצורה כזאת"

yonVata

New member
טוב נו....

ישלי נסיבות מקלות...
.... חוצמזה שסיכמנו על שמוליק, לא?

Guid

New member
דאבל מזל טוב! D:

אני שמח בשבילך שדברים מסתדרים. D: וסחתיין על 2 הרמות! /tapuzforum/images/Emo6.gif

למעלה