ה"י בלאט 22.8.2011

צ ל י ל 8

New member
אני מסכימה בהחלט

היו מקרים שעשיתי את זה, רק שאין לי סבלנות לחפש את המציאות האלה ולרדוף אחרי אנשים במשחק. אל תשכחו שאת הקשת VIP שלי קניתי בבאסיל ב-500 מיל ומכרתי במקס מסוס אחר כך

btekx

New member
שאלתי אם סבא ברלוג מפיל רכיבה ברלוג? או קנית?

ובנוסף תודה בקשר לסבא ברלוג, אני הולך כעת לצוד!

אני לא מבזבזת כסף על חיות רכיבה....

גם לא על כיסאות.... קמצנית..... אני עובדת ממש קשה על כל אגורה וממש נראה לי זניח על איזו חיה אני רוכבת (במיוחד כשיש לי דרקון אדום שמרחף קלות מעל לפני האדמה)

btekx

New member
הי אני לא מצליח לאסוף פארטים לנגד ברלוג

לא משנה כמה פעמים הם עוזבים אותי, אני לא מצליח להכניס לסבא ברלוג... איך אני יכול לעשות פארטי? כדי שאני אוכל להכניס סולו

MomerS

New member
אוקיי הנה מיני מדריך למי שרוצה ללכת לבאלרוג

זה אפילו לא מיני מדריך.... זה סתם אזהרה... אם אתה רואה את הבלרוג עושה את הסקיל הזה (זה קורה בעדך כל דקה) אז אסור לך לתקוף (בגלל שהתמונה ישנה אז זה לא מעודכן הוא עושה את אותו הדבר רק באדום במקום לבן) אחרי שהוא עושה את זה אז

MomerS

New member
המשך

אז יש מעליו מן כזה מגן ל10 שניות בערך שאז אסור לתקוף אם אתה תוקף והיית צריך להוריד לבאלרוג 1000 HP אז אתה מוריד לו 1 ולך יורד 1000HP

btekx

New member
לא ביקשתי איך ללחם, אלא איך ליצור פארטי,

איך אני יכול ליצר פארטי כדי שאוכל להכניס סולו, אבל כול אחד בפארטי תמיד עוזב, אבל תודה על "האזהרה", לא ידעתי שהוא יכול לעשות כאלו...

מ י ל ר

New member
הסבר

אתה צריך לפתוח אקספדישן של ברלוג ולבקש מאנשים שיבואו עם מיולים רמה 50+ ככה אף אחד לא יפרוש מהאקספדישן שלך.

btekx

New member
אני לא מצליח למצוא אנשים כאלו

ולא לדבר שעדיין קשה לי לדבר איתם...

צ ל י ל 8

New member
אלעד, תשאל חברים בבאדי או בגיילד

מי מוכן להצטרף לאקסד כדי שתוכל להיכנס סולו. זו לא אמורה להיות בעיה בשביל אנשים להצטרף סתם לפרטי. אני תמיד מוכנה שיצרפו אותי, כל עוד אני לא בפרטי אחר.

btekx

New member
זה בדיוק הבעיה, גילד שלי לא משהו,

ובקושי יש לי באדיים

TheParrot

New member
אם תרצה אחי אני מוכן שתצרף את הבישופ שלי..

אבל בשביל זה תצטרך לבוא ל FM כי לא נולד הבנאדם שמסוגל לאיית את השם שלי ! אפילו לא אני O:

MomerS

New member
אני אשמח לבוא

אבל לשרון לבאלרוג יש (אם אני זוכר נכון) 3 מיל חיים ויש 20 דקות להרוג אותו אבל אבל לא יכול להשתמש בסקילים של גוב 3 ושל גוב 4 וגם יש לך כוח של לבל 50.... גם אם אתה לבל 150 אבל לא יכול לעשות סולו....

MomerS

New member
אוי ואבוי לי......

כמה פעמים אבל אפילו אם זה לא קשור

צ ל י ל 8

New member
הוא אמר שהוא רוצה לעשות סולו ../images/Emo4.gif

אני התייחסתי רק לעניין האקספד שבאופן עקרוני לא בעיה לעשות עם חברים.

למעלה