ה"י בלאט 22.8.2011

מ י ל ר

New member
השמועה אומרת

שהוא הקשת האגדי של ברה קשת הקשתים רובין הוד רובין עוד רוביין היד פינק בין פינוקיו הוד כאוס פינוקיו הוד :0

btekx

New member
המכונאי VS מלך האריות

יצאתי לLHC לעלות, ועליתי רמה ל159!! (עוד רמה אחד לעיר הרוסה הנסיס/ארב! קלפים אני בא אליהם!!) והמשכתי כרגיל ועליתי עוד 12%, עד שהפראטים התחילו לזרוק אותי מהפראטי וחיברו אותי שוב בפארטים מיוחד לבוס נגד מלך האריות, (אמרתי לעצמי למה לא!) הם עזרו לי להרוג 33 נשרים ולמצוא מגילה לקווסט בגולמים טירה הגעתי לטירה של מלך האריות והוא בא לחסל אותנו, חשבתי שנמות, אבל בוס לא כל כך קטלני, תודו לבישופ שתמיד מחייה, נלחמו אותו עד שנשאר לו כ2% חיים, אני נהרגתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובדיוק רציתי לחזור לטירה ולהמשיך, מלך האריות מת! לא הספקתי לסיים קווסט!!!!!!!!!?!?!?!?!?!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לא לא למה לא החכיתם לי..??????? למה!!???
, ואפילו בישופ לא הספיקו להחיות אותי... אוף לפחות נהנתי! סימבה, ניצחת אותי בסיבוב הזה,
חכה שאחזור לסיבוב הבא ואנצח אותך!!
זהו זה לילה טוב!!! (לא לך סימבה!)

מ י ל ר

New member
חחח זה בערך הדבר הכי מבוקש עכשיו

אחרי הכאוס בפאץ של המייקר זה היה הלהיט... עכשיו ההאקרים הורידו לזה את המחיר. זה טבעת שמוסיפה 5 אטטק ויש אנימציה וזימון שאיתך קבוע.

מצבניק

New member
הולכים להשיג את המתכון

וזה לוקח שעות אם לא ימים בגלל ההאקרים. אחרי זה הדרך מאוד פשוטה...

צ ל י ל 8

New member
מי מפיל את המתכון הזה

ובכלל איך היא נקראת? לא ראיתי ולא שמעתי עליה..

מ י ל ר

New member
יש לך הרבה מה להשלים

שאת נהנת לך בחופש אנחנו קרענו את התחת על להבין דברים (אבל את האמת החופשה שלך נשמעת הרבה יותר כפית :)

שרון יש אפשרות, כמו שאסף אמר

לחפש את המתכון-אבל זה קשה. או שיש אפשרות לקנות את המתכון/הטבעת. המתכון כרגע עולה 150 מיל גג, והטבעת עולה 150-200 מיל גג. אני מכירה אנשים שמכרו ב1B כשהפאטצ' הזה רק יצא...ההאקרים הורידו את המחיר...
ד"א, אלו המחירים בברה, כמובן. אין לי מושג מה הולך בווינדיה.

למעלה